Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nina92
    20. Listopad 2020. 13:51

MTB

Leptirica 90🦋

Nikitta zadnji pud mi je bio vitamin d 39.5 a danas sam vadila ponovo ali još neznam rezultate nisam to sve njegovo dobro shvatila ma je na mene bio ljut a sad neznam što će biti sa postupkom a zapisanasam za 10 mj..

Nije mi jasno što ON ima biti ljut na tebe. Ne rađaš dijete za njega, nego za sebe. Ne razumijem takav pristup.
    Umjesto da te utješi i bude ti podrška i da ti strategiju za dalje, ponaša se kao tiranin. Čista demonstracija moći.
    Ti se sad pobrini za sebe i zaboravi na kretena
    Razmisli možeš li promijeniti doktora.

Ja sam bila kod njega isto izasla placu i rekao mi je da sam da imam 4 kile viska da jel znam da to trebam skinut itd.. da sta hocu da sam mlada sestra bila totalno ne ljubazna, trebala ic na postupak i Petrovu i da ce me kao zvat nikad nisu, bacenih 1000 kn u vjetar 

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

• Oolive
    20. Listopad 2020. 13:53

MTB svaka cast! Navijamo za devetoricu velicanstvenih🤞💪

👸33god. 🤴🏻 32.god

*par god. pokušavanja
    *jedna uredna spontana trudnoća prije 10 god. Moja velika beba savršena sa željom za bratom ili sestrom🙏
    *7./2020 AIH
    *9./2020- cista postupak odgođen
    *10./2020 AIH
    *11./2020 prvi IVF 🙏

Teja09
    20. Listopad 2020. 13:54

Nina92

MTB

Leptirica 90🦋

Nikitta zadnji pud mi je bio vitamin d 39.5 a danas sam vadila ponovo ali još neznam rezultate nisam to sve njegovo dobro shvatila ma je na mene bio ljut a sad neznam što će biti sa postupkom a zapisanasam za 10 mj..

Nije mi jasno što ON ima biti ljut na tebe. Ne rađaš dijete za njega, nego za sebe. Ne razumijem takav pristup.
    Umjesto da te utješi i bude ti podrška i da ti strategiju za dalje, ponaša se kao tiranin. Čista demonstracija moći.
    Ti se sad pobrini za sebe i zaboravi na kretena
    Razmisli možeš li promijeniti doktora.

Ja sam bila kod njega isto izasla placu i rekao mi je da sam da imam 4 kile viska da jel znam da to trebam skinut itd.. da sta hocu da sam mlada sestra bila totalno ne ljubazna, trebala ic na postupak i Petrovu i da ce me kao zvat nikad nisu, bacenih 1000 kn u vjetar

Dobro o kojem je to liječniku rijec? 

👩‍🦱 28 - PCO, anovulacija
    🧔 31 - sve u redu
    Pokušavamo od 09/2019.
    12/2020. TO - Betaplus, Letrozol
    18.12.2020. B-HCG 303,6

manemoj
    20. Listopad 2020. 13:56

MTB

A sad malo o meni.
    Postupak je prošao super. I dalje su svi jako ljubazni i nježni u poliklinici, baš su pazili da mi bude što ugodnije, do te mjere da su mi pokrili pipicu dok sam ležala na onom stolu sve dok doktorica nije došla.
    Dobila sam droge, nije me udarilo na veselje već na spavanje i nježnost. Ovaj "lakši" jajnik nisam osjetila baš ništa, ovaj zavučeni kojeg se doktorica bojala sam osjetila par jako kratkih oštrih bolova koji su prošli prije nego sam ih registrirala. A droga je učinila svoje da budem opuštena i tako.
    Nakon toga, spavuckanje 2h, oni stalno provjeravaju kako sam, treba li mi nešto, pričaju sa mnom - stvarno predivna usluga.
    Imamo 9 jajnih stanica, od toga su dvije mrvcu lošije kvalitete. Sutra ću dobiti mail sa detaljima, ali već su mi najavili da će trasfer biti u petak. Mislim da s obzirom na moje godine, ne žele ništa riskirati.
    Od cijelog ovog procesa mi je čak najteže palo što satima ništa nisam smjela piti, ostalo je sve bilo baš dobro.
    Danas sam na strogom mirovanju, od sutra smijem raditi i šetati, ali ne se naprezati.
    Hvala hvala hvala svima vama na podršci i navijanju!
    Sad navijamo za mojih velikih 9

Navijamo i 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
    Od tvoje pozive nema šta nego da bude odlično! 👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Tuma
    20. Listopad 2020. 14:02

MTB 9!! Wow!odlično! Super broj, bravo 😍
    Bozma ja sam čula da je najbolja klinika za donaciju u Brusellesu. Samo je i najskuplja,  pa ju naši bas ne preporučuju.... moja prijateljica je bila sad krajem 8.mj tamo na transferu i evo trudna je❤ ona nije imala nikakvu opciju sa svojim stanicama jer je već s 20i nešto godina ušla u menopauzu..  

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

20. Listopad 2020. 14:04

Znači prosli svježi transfer koji je zavrsio spontanim imala sam 2 trodnevna embrija jedan odličan, jedan vrlo dobar. Smrznuta su dva i to jedan vrlo dobar, jedan dobar. Strasno me muči to sve, mislim ako je taj odlican zavrsio tako, što ce onda biti sa ovim vrlo dobrim i dobrim😔😔. Znam da uspiju i loši dvodnevni, znam i da ne mogu utjecati na nista, sve znam ali.......

20. Listopad 2020. 14:05

MTB

A sad malo o meni.
    Postupak je prošao super. I dalje su svi jako ljubazni i nježni u poliklinici, baš su pazili da mi bude što ugodnije, do te mjere da su mi pokrili pipicu dok sam ležala na onom stolu sve dok doktorica nije došla.
    Dobila sam droge, nije me udarilo na veselje već na spavanje i nježnost. Ovaj "lakši" jajnik nisam osjetila baš ništa, ovaj zavučeni kojeg se doktorica bojala sam osjetila par jako kratkih oštrih bolova koji su prošli prije nego sam ih registrirala. A droga je učinila svoje da budem opuštena i tako.
    Nakon toga, spavuckanje 2h, oni stalno provjeravaju kako sam, treba li mi nešto, pričaju sa mnom - stvarno predivna usluga.
    Imamo 9 jajnih stanica, od toga su dvije mrvcu lošije kvalitete. Sutra ću dobiti mail sa detaljima, ali već su mi najavili da će trasfer biti u petak. Mislim da s obzirom na moje godine, ne žele ništa riskirati.
    Od cijelog ovog procesa mi je čak najteže palo što satima ništa nisam smjela piti, ostalo je sve bilo baš dobro.
    Danas sam na strogom mirovanju, od sutra smijem raditi i šetati, ali ne se naprezati.
    Hvala hvala hvala svima vama na podršci i navijanju!
    Sad navijamo za mojih velikih 9

Super da je proslo sve dobro. 9 je neki sretan broj 😉😎. Nek i dalje bude sve dobro i drzimo 🤞

20. Listopad 2020. 14:06

Nikitta, i ja pratim obe teme na Rodi, i isto tako sam mišljenja čim se premišljam da to nije za mene. Čekam njega pa da popričamo, ako i odlučimo još je miljon pitanja, da li sami platit pa u Češku po svježe stanice ili preko HZZO u  Makedoniju po smrznute. Jesi ti uspjela shvatit od kud su donorice u Češkoj? Jesu isto Ukrajinke?

Teja1408
    20. Listopad 2020. 14:12

Cure danas je bas pozitivno na forumu. Lijepo je to sve procitati 🥰🥰

Mila-Milica zao mi je. Sljedeci je sigurno dobitan. 🙏

20. Listopad 2020. 14:13

Tuma, mislila sam ako se nas dvoje dogovorimo do doktorice da je pitam gdje sve mogu preko HZZO s obzirom na godine. Je li znaš možda je li nju pokriva zdravstveno, ili bar dio postupka?  znam da to ovisi o zakonu njihove zemlje

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.