Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • *.Women_name.*
    20. Listopad 2020. 13:25

MTB  super vijesti, sad odmaranje i pripremanje da primis svoje bebice 😍🙏🤞
    Piky čestitam!! ❤️❤️
    Mila-Milica kažu da je prvi put najteže, drugi put će ti već bit lakše prolazit kroz sve to, a i drugi će bit do bitan sigurno! Čini mi se da si ful pozitivna za dalje, svaka čast, samo tako 💪🤞

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    20. Listopad 2020. 13:27

Nikitta, hvala. Zadovoljna sam rezultatima, sad samo držim fige da u tom broju ima i dovoljno kvalitetnih stanica. Ipak tu jesu godine. S druge strane, u mojoj ženskoj liniji žene jesu rađale kasnije (i to prirodno, jedna i sa 44) i ulazile u menopauzu iza 50te, tako da se nadam da sam pokupila te gene.
    Razumijem tvoja razmišljanja o donaciji. MM i ja smo već dosta razmišljali o tome što ćemo ako ovo ne upali. Mislim da za nas donacija neće biti opcija. Ali nikad ne reci nikad, vidjet ćemo. Sve su to dosta teške odluke i svatko treba posegnuti duboko u sebe i vidjeti što mu odgovara, a što ne.

💔💔💔

• Leptirica 90🦋
    20. Listopad 2020. 13:34

Nikitta zadnji pud mi je bio vitamin d 39.5 a danas sam vadila ponovo ali još neznam rezultate nisam to sve njegovo dobro shvatila ma je na mene bio ljut a sad neznam što će biti sa postupkom a zapisanasam za 10 mj..

Azospermia

🍀🐞MISS🐞🍀
    20. Listopad 2020. 13:34

Jooj,nema me par sati i toliko dobrih vijesti!!

Antitram 9 blastica- pa to je rezultat iz snova! Cestitam i blago ti se ,mirna si ohoho!!! 
    MTB super je tvoj rezlutat s obzirom na godine,ja sam 7-8 god mlada pa sam imala isto tako da je to vrh!! 
    Piky,More cestitam cure !! 
    Nina92 crta se itekako vidi🍻 daj boze da tamni i da bude sve ok
    Maja555 znaci ipak necemo bit skupa, znala sam on je picajzla,znala sam da cete trazit da povisis te neke stvari! Nista🙏,sad se sopaj svim i svacim 
    Sanjich jesi obavila covid? 
    Sorry ako sam koga zaboravila! 

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

Lucyinthesky
    20. Listopad 2020. 13:39

MTB drago mi je da je sve prošlo super (iako, nisam ni sumnjala 😎). Ovo je odličan br stanica,a ako vam je i spermio dobar, bit će to top, nekako imam feeling 👍Odmaraj i drži se!
    Mila-Milica gdje ste u postupku, da, li je bilo smrzlića? Prvi postupci su kao "testni", zato nema odustajanja 💪

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

🍀🐞MISS🐞🍀
    20. Listopad 2020. 13:42

Leptirica mozda je mislio da ces ga povisit do sad vec,a ti nisi..ko zna .ja vec cca 5 mj uzimam 5 kapi dnevno i sa 65 mi je poraslo na 125...skoro duplo...sad navali 👏👏
    Mila jako mi je zao,hrabro naprijed 🥰

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

Mila-Milica
    20. Listopad 2020. 13:42

Lucyinthesky

MTB drago mi je da je sve prošlo super (iako, nisam ni sumnjala 😎). Ovo je odličan br stanica,a ako vam je i spermio dobar, bit će to top, nekako imam feeling 👍Odmaraj i drži se!
    Mila-Milica gdje ste u postupku, da, li je bilo smrzlića? Prvi postupci su kao "testni", zato nema odustajanja 💪

U OS. 

👩40 🧔37
    Anovulatorni ciklusi, spermiogram super
    7/20 stimulacija, 2 folikula, 1 blastica 🐧
    9/20 FET, beta =0
    12/20 stimulacija, 10 folikula, 5 blastica 🐧
    1/21 FET 2 blastice.
    Beta 22.1. = 229,9 ; 25.1. = 657,1 ; 29.1.=3040,7
    11.2. Kuca nam ❤. Jedno ali vrijedno!🙏
    1.3. Missed ab - 10 tt
    10/21 FET 2 blastice, beta = 0,2
    12/21 FET 1 blastica, beta = 0
    12/21 stimulacija, 4 folikula, 1 blastica 🐧
    1/22 FET, beta=0,1
    11/22 stimulacija, 5 folikula, jedan 3dnevni

Teja09
    20. Listopad 2020. 13:45

Cure imam pitanje. Je li ijedna od vas primila ili će primiti cjepivo protiv gripe? 

👩‍🦱 28 - PCO, anovulacija
    🧔 31 - sve u redu
    Pokušavamo od 09/2019.
    12/2020. TO - Betaplus, Letrozol
    18.12.2020. B-HCG 303,6

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    20. Listopad 2020. 13:47

Leptirica 90🦋

Nikitta zadnji pud mi je bio vitamin d 39.5 a danas sam vadila ponovo ali još neznam rezultate nisam to sve njegovo dobro shvatila ma je na mene bio ljut a sad neznam što će biti sa postupkom a zapisanasam za 10 mj..

Nije mi jasno što ON ima biti ljut na tebe. Ne rađaš dijete za njega, nego za sebe. Ne razumijem takav pristup. 
    Umjesto da te utješi i bude ti podrška i da ti strategiju za dalje, ponaša se kao tiranin. Čista demonstracija moći.
    Ti se sad pobrini za sebe i zaboravi na kretena 
    Razmisli možeš li promijeniti doktora.

💔💔💔

iris_iris
    20. Listopad 2020. 13:51

MTB

A sad malo o meni.
    Postupak je prošao super. I dalje su svi jako ljubazni i nježni u poliklinici, baš su pazili da mi bude što ugodnije, do te mjere da su mi pokrili pipicu dok sam ležala na onom stolu sve dok doktorica nije došla.
    Dobila sam droge, nije me udarilo na veselje već na spavanje i nježnost. Ovaj "lakši" jajnik nisam osjetila baš ništa, ovaj zavučeni kojeg se doktorica bojala sam osjetila par jako kratkih oštrih bolova koji su prošli prije nego sam ih registrirala. A droga je učinila svoje da budem opuštena i tako.
    Nakon toga, spavuckanje 2h, oni stalno provjeravaju kako sam, treba li mi nešto, pričaju sa mnom - stvarno predivna usluga.
    Imamo 9 jajnih stanica, od toga su dvije mrvcu lošije kvalitete. Sutra ću dobiti mail sa detaljima, ali već su mi najavili da će trasfer biti u petak. Mislim da s obzirom na moje godine, ne žele ništa riskirati.
    Od cijelog ovog procesa mi je čak najteže palo što satima ništa nisam smjela piti, ostalo je sve bilo baš dobro.
    Danas sam na strogom mirovanju, od sutra smijem raditi i šetati, ali ne se naprezati.
    Hvala hvala hvala svima vama na podršci i navijanju!
    Sad navijamo za mojih velikih 9

juhuuuuu 9 je danas glavni broj  čekamo sutra mail pa petak  držim fige da se sve održe i da su tu bebe po koje ćeš se vratit u par navrata 

MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
    MM: blaga asthenozoo
    MPO od 7/20
    10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
    iris676.iris@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.