Sad sam se sjetila da sam sinoc sanjala prebolestan san, citav dan sam ljuta na muza 🙈 je li netko rekao da su ludi snovi bili jedan od simptoma?
Uletim svako malo da vidim novosti i vidim da kod tebe ima nekih lijepih naznaka, drzim palceve za jos deblju crtu 😍 i daa, meni su snovi bili apsolutni znak da se nekaj desava. Sanjala sam da sam bila na transferu i izbacila van kroz usta zeludac, i samo sam ga gledalaa kraj sebe misleci pa vratit ce ga u mene kad zavrsi transfer 😂
hahahahha, znači to su ti ludi snovi o kojima ste pisale. Baš si me nasmijala
LucyLou znaš da držimo 🤞🤞🤞😊
MTB oni vide koliko okvirno ima folikula, meni se uvijek dogodilo da ih na kraju bude više 🤷♀️Koliko god ih bilo, negdje se krije taj bebač 😁
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Bozma si su folikometrije u kbc? Jeli di i humana? Pokusat cu ga dobiti danas. Ako ne, mogla bi ujutro otici ujutro.
Da, gdje i humana. Sad ionako na ulazu sjede oni što mjere temperaturu, pa ih pitaj gdje. pozvoniš i unutra pitaj sestru za njega. Meni je jednom dok sam tako ponavljala te hormone, pa sam ga pitala šta ako i ulovimo ciklus sa dobrim hormonima, nemam ništa od toga što čekam ponedjeljak da vas vidim, prođe ciklus, on kaže dođi dole pa ćeš me nać, ili sam na operaciji ili na humanoj (ali meni to tada bilo sto upitnika….gdje dole? koji odjel? gdje da uđem? gdje da čekam? gdje su operacije? gdje je humana?….meni je kasnije bilo užasno krivo što sam tim putem krenula kod njega, a kad tek kreneš ništa ne znaš, tako mi rekao moj soc.ginekolog da napravim. Ako ideš ujutro ponesi i uputnicu da te odmah upišu jer ne vjerujem da će te baš sljedeći ciklus upisat
Ginek mi je dala upuptnicu d1 i napisala uzv, ivf, et, aih, lijekovi, oprema, materijal. Mislis da sutra ponesem tu i nalaz hormona? Brisevi i papa su mi ok. Markere jos cekam. To mi i tako ne treba sad.
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
Da, ponesi to...jeste li ti i muz radili testiranje na hepatitise i krvnu grupu ? Vjencani list? Sve to moras donit prije postupka
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
LucyLou list maline sma vidjela na stranicama američkih klinika preporučavaju, baš me zanima djeluje li
maja555, aj pogledaj na e-građani, meni su ti markeri bili za 2 dana vidljivi. Ali mogu te upisat u postupak i bez markera, samo do punkcije moraš imat markere, krvnu grupu, vjenčani. Papu i briseve ona mene nije ni tražila, samo sam joj rekla da su ok
LucyLou, dopisala na popis da navijamo za endometrij, tvoj privatni čopor vještica će mantrati za tebe
Lotus, hahahahaha, nije njemu lako. Mi barem ovdje imamo jedne druge, oni su ipak sami. Nemaju neku svoju grupu gdje će se savjetovati.
Lucyinthesky, neka se samo skrivaju moji bebači u folikulama, mama će ih naći!
maja555, markere ti ima smisla vaditi kad budeš znala kad krećeš u postupak, jer za prvi postupak traju samo 3 mjeseca. Nalazi su dosta brzo gotovi.
💔💔💔
Da, ponesi to…jeste li ti i muz radili testiranje na hepatitise i krvnu grupu ? Vjencani list? Sve to moras donit prije postupka
Jesmo. To ce nam biti gotovo u srijedu. Virujem da mu to sad nije bitno. Sad bi ga uhvatila samo radi terapije i zbog nalaza hormona. Krvnu grupu imam iz cita jos, reka mi je da ne moram ponavljati. Vjencani isto imam spremno od cita.
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
Da, ponesi to…jeste li ti i muz radili testiranje na hepatitise i krvnu grupu ? Vjencani list? Sve to moras donit prije postupka
Jesmo. To ce nam biti gotovo u srijedu. Virujem da mu to sad nije bitno. Sad bi ga uhvatila samo radi terapije i zbog nalaza hormona. Krvnu grupu imam iz cita jos, reka mi je da ne moram ponavljati. Vjencani isto imam spremno od cita.
Javi sutra kako je proslo! Nadam se da ces ga uhvatiti
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
MTB, mislim da je za markere kako koja klinika. U šparca sam vadila svako 6 mjeseci, Cito godinu dana i bolnica godinu dana. Ovo svako 6 mj. je glupo skroz, ispadne da za svaki postupak vadiš markere
Sortiraj odgovore
Najstariji