Hvala, cure, ja sam si već samodijagnosticirala smanjenu plodnost (našla na forum.hr brojeve folikula), ali kako u životu uvijek naivno idem na pozitivu, reko da nije možda ovako 🤣
Jeeej 🎉🎉
Ja sam si danas dala zadnjeg 💉Bemba (Bemfolu) i 💉Orangutana (Orgalutan) i nadam se da su bar 2 folića narasla do prave veličine i da je asp. u nedjelju 🤞🤞
Simba, čestitke ♥️♥️♥️
E da, moj nijedan test nikad nije bio pozitivan pa me raduje kad vidim sve te sjene i crte, meni sve izgleda ➕
Za pozitivu svima, znam da je teško i ponekad klonemo, ali imamo svoje bolje polovice, a i jedne druge 💞🍀 sve će na kraju biti dobro, ako nije dobro, nije kraj 😅
https://m.youtube.com/watch?v=b22PllMs0uANirvana2020, bolje da si sami ne samodijagnosticiramo ništa
Imaš jako lijep broj folikula, podjednake su veličine i lijepo se razvijaju. Ovdje su cure ostajale trudne sa samo jednom ili dva folikula, osam je pravo bogatstvo. Osim toga, imaš i malo godina, tako da imaš i opciju da u ovom čoporu odmah imaš i buduću djecu, a stigneš uzgojiti i novi čopor za koju godinu.
Ja zbog godina nemam tu opciju, ako u ovim čoporima prije prve trudnoće (za koju ne znamo hoće li je uopće biti, ali čvrsto vjerujemo da hoće) ne uzgojim i buduću djecu, mala je šansa da ću je uopće imati. Jer koliko god da je teško sad uzgojiti sa 40/41, bit će neusporedivno teže uzgojiti sa 43/44 kad ću opet moći u postupak
Zato ja navijam ne samo za ovo dijete (koje MORA biti u ovom čoporu, MORA), već odmah i za bracu/seku. Mislim, rado bih ih ja i 3, ali to je vjerojatno već pretjerivanje u mojim godinama, sa jednim ili dva ću biti jako jako zadovoljna
MTB, bit će, uz toliku pozitivu i takvu buduću mamu ja ne očekujem ništa manje od morule koja će postati 👶👶👶
Saljem svima ♥️🍀♥️🍀♥️🍀 sretno sutra 🤞🤞
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
MakiSt bas si ovo lijepo napisala!!!
Cure, moze li mi neko objasniti sto je morula? Koliko stanicni embrij?
I da li mi neko moze poslati sliku cikle i ananas sto pijete sa ne kupim krivo! Hvala
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
pozdrav svima :)
molim vas za savjet jer me hvata lagana panika.. 2.10. sam imala embriotransfer, jedno 3dnevno.. od tad svaku vecer crinone gel.. do sad sam imala bijelo mrvicaste tragove, a danas (nakon 2 tjedna) prvi put smeckasto. jel to pocetak menstr?
inace betu trebam vaditi tek 23.10. ( 3 tjedna od embriotransfera).
Mi se pratimo 🙂, ja sam isto 02.10.imala FET trodnevnih, sutra beta, danas pozitivan test. Moguce da ti je to implantacijsko krvarenje, ne mora biti menga. Napravi sutra test, drzim fige da bude pozitivan 🤞🤞🙏🙏🍀🍀!
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
MakiSt bas si ovo lijepo napisala!!!
Cure, moze li mi neko objasniti sto je morula? Koliko stanicni embrij?
I da li mi neko moze poslati sliku cikle i ananas sto pijete sa ne kupim krivo! Hvala
Ako sam dobro skuzila morula je stadij prije blastociste i sastoji se od 16 stanica, ali nisam 100% sigurna. Ciklu i ananas nisam koristila...
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Ovo se stvarno zahuktava, samo neka ovako nastavi pozitivno jedna za drugom bez izuzetka 🙏🙏🙏
Simba trojke!!!! To je stvarno čudo i mora sve biti dobro, samo polako, pogotovo kad trudnoća uznapreduje..
More čestitam na pozitivnom testu i da beta bude velika 🙏🤞
Cure neka nam Bog blagoslovi ovaj forum i da nam se samo velike bete nižu i uredne trudnoće i da nam dodje puno zdravih beba ❤️🙏🙏🙏🙏🙏
MTB pričaj i dalje svojim stanicama, vidiš da te sve slušaju... dobrice 😊
MakiST lijepo si to napisala, i koliko god je teško ima i svojih prednosti, za početak to su željene bebe, a mame su spremne, zadovoljne i sređene u glavi🍒🍓
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Belaaa, ja ću amniocentezu raditi samo ako baš budem morala. Mislim da je bolje, ako si to možeš priuštiti, da napraviš jedan od neinvanzivnih testova iz krvi (nifty, panorama, harmony, …).
I ja ci isto samo ako nedaj Boze bude morala svi kazu da je to uzas i da izs postoji velika mogucnost pobacaja a sve ostalo cu u nje za to cu odvojit i priko krvi mi je ok 🤗🙏❤️
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
MTB pričaj i dalje svojim stanicama, vidiš da te sve slušaju… dobrice 😊
Pričam, pričam, opisujem im tatu, bake i djedove, tete i stričeve... Opisujem im što ih čeka ovdje i koliko im se svi veselimo (iako nitko od rodbine ni ne zna da radimo na njima).
Inače, imam u okolini nekoliko majki koje imaju djecu koja su u svemu najbolja, najljepša, najnaprednija, prelaze i granicu ukusa sa svojim hvalisanjem i uspoređivanjem sa drugom djecom (koja su, naravno, u svemu lošija).
Pa se ja sad zafrkavam sama sa sobom kako su već moje jajne stanice najbolje, najljepše, najnaprednije Moja krasna jedanaestorka
Ljubi ih majka, upravo ovakva kakva jesu, moja mala nesavršena, prosječna stvorenjca. Jedva ih čekam dočekati u svijet.
(Disklejmer: i dalje nisam luda, znam da ih neću roditi 11 )
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji