MTB, mislim da je za markere kako koja klinika. U šparca sam vadila svako 6 mjeseci, Cito godinu dana i bolnica godinu dana. Ovo svako 6 mj. je glupo skroz, ispadne da za svaki postupak vadiš markere
U BetaPlusu je tri mjeseca prije prvog postupka, a onda traju 2 godine. To mi se čini OK. Super je ispalo da nismo vadili nakon prvih konzultacija, jer je to bilo u veljači, a onda bi nam isteklo do sad.
💔💔💔
Imam mozda glupo pitanje. Na folikulometriji nam gledaju/broje samo perspektivne folikule, ili sve?
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
Pročitala sam ali više neznam tko je što pisao.
Uglavnom imam 31 god, a muž 35 god
Bili smo 2 puta u vim2i jednom molarna trudnoća, jednom u petrovoj i nakon toga rekla više tamo ne idem. Obzirom na tešku dijagnozu nama treba stvarno strucnjak, odlučili smo za repromed jer ima najboljeg biologa u hrvatskoj.
A doktor je bio toliko u šoku da na prvu nije uopće mislio, nego se čudio skupa samnom i biologom i sestrama. Mužu od šoka nisam mogla ni reći, nego mu doktor rekao hahhahhahaha
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Imam mozda glupo pitanje. Na folikulometriji nam gledaju/broje samo perspektivne folikule, ili sve?
Mislim da broje samo one koje oni smatraju da ima smisla brojati, a ta procjena ovisi od doktora do doktora. Meni broji samo one veće od 10.
💔💔💔
pozdrav svima :)
molim vas za savjet jer me hvata lagana panika.. 2.10. sam imala embriotransfer, jedno 3dnevno.. od tad svaku vecer crinone gel.. do sad sam imala bijelo mrvicaste tragove, a danas (nakon 2 tjedna) prvi put smeckasto. jel to pocetak menstr?
inace betu trebam vaditi tek 23.10. ( 3 tjedna od embriotransfera).
molim vas za savjet jer me hvata lagana panika.. 2.10. sam imala embriotransfer, jedno 3dnevno.. od tad svaku vecer crinone gel.. do sad sam imala bijelo mrvicaste tragove, a danas (nakon 2 tjedna) prvi put smeckasto. jel to pocetak menstr?
Pozdrav, ne mogu ti dat odgovor jer neznam, nadam se da nije nista lose u pitanju, bas suprotno, da ces nas iznenadit sa plusicem 🙏🙏🙏
Nisi jos radila test?
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
napravi test, sad bi već trebao bit debelo pozitivan, ako je negativan nema smisla da više stavljaš crinone, a ako bude pozitivan opet bolje da znaš da možeš javit doktoru za krvarenje
E taman sam neki dan saznala odgovor🤣, broje samo one koji se dobro vide i koji su veći. Kad je više njih u pitanju, a nisu još dovoljno veliki, oni se ne vide jer su jedan iza drugog, ovise o položaju jajnika i sl.
Ja sam mislila da sam na svakom novom uzv imala po 4 nova, ali neee to je bilo zbog takvog mjerenja🙂
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Lotus - nisam jos, danas sam ga kupila.. mislila sam ga napraviti sutra ujutro!
Bozma - da, istina..imate pravo. hvala vam <3
Lotus - nisam jos, danas sam ga kupila.. mislila sam ga napraviti sutra ujutro!
Bozma - da, istina..imate pravo. hvala vam <3
Onda se nadam da ces nam ujutro javit lijepu vijest 🙏
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji