Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    15. Listopad 2020. 18:58

Bozma

MTB, mislim da je za markere kako koja klinika. U šparca sam vadila svako 6 mjeseci, Cito godinu dana i bolnica godinu dana. Ovo svako 6 mj. je glupo skroz, ispadne da za svaki postupak vadiš markere

U BetaPlusu je tri mjeseca prije prvog postupka, a onda traju 2 godine. To mi se čini OK. Super je ispalo da nismo vadili nakon prvih konzultacija, jer je to bilo u veljači, a onda bi nam isteklo do sad.

💔💔💔

Nirvana2024
    15. Listopad 2020. 18:58

Imam mozda glupo pitanje. Na folikulometriji nam gledaju/broje samo perspektivne folikule, ili sve?

ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
    1. IVF 10/20 Petrova
    2. Ana rođena 7/21
    3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
    Beta 24.5. 🚫
    9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
    Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
    IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
    AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen

Simba 1989
    15. Listopad 2020. 19:00

Pročitala sam ali više neznam tko je što pisao. 
    Uglavnom imam 31 god, a muž 35 god
    Bili smo 2 puta u vim2i jednom molarna trudnoća, jednom u petrovoj i nakon toga rekla više tamo ne idem. Obzirom na tešku dijagnozu nama treba stvarno strucnjak, odlučili smo za repromed jer ima najboljeg biologa u hrvatskoj.
    A doktor je bio toliko u šoku da na prvu nije uopće mislio, nego se čudio skupa samnom i biologom i sestrama. Mužu od šoka nisam mogla ni reći, nego mu doktor rekao hahhahhahaha 

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    15. Listopad 2020. 19:01

Nirvana2020

Imam mozda glupo pitanje. Na folikulometriji nam gledaju/broje samo perspektivne folikule, ili sve?

Mislim da broje samo one koje oni smatraju da ima smisla brojati, a ta procjena ovisi od doktora do doktora. Meni broji samo one veće od 10.

💔💔💔

• peppy123
    15. Listopad 2020. 19:02

pozdrav svima :)
    molim vas za savjet jer me hvata lagana panika.. 2.10. sam imala embriotransfer, jedno 3dnevno.. od tad svaku vecer crinone gel.. do sad sam imala bijelo mrvicaste tragove, a danas (nakon 2 tjedna) prvi put smeckasto. jel to pocetak menstr?
    inace betu trebam vaditi tek 23.10. ( 3 tjedna od embriotransfera).

Tinchy_07
    15. Listopad 2020. 19:07

peppy123

molim vas za savjet jer me hvata lagana panika.. 2.10. sam imala embriotransfer, jedno 3dnevno.. od tad svaku vecer crinone gel.. do sad sam imala bijelo mrvicaste tragove, a danas (nakon 2 tjedna) prvi put smeckasto. jel to pocetak menstr?

Pozdrav, ne mogu ti dat odgovor jer neznam, nadam se da nije nista lose u pitanju, bas suprotno, da ces nas iznenadit sa plusicem 🙏🙏🙏
    Nisi jos radila test? 

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

15. Listopad 2020. 19:08

peppy123

napravi test, sad bi već trebao bit debelo pozitivan, ako je negativan nema smisla da više stavljaš crinone, a ako bude pozitivan opet bolje da znaš da možeš javit doktoru za krvarenje

AuroraB
    15. Listopad 2020. 19:11

Nirvana2020

E taman sam neki dan saznala odgovor🤣, broje samo one koji se dobro vide i koji su veći. Kad je više njih u pitanju, a nisu još dovoljno veliki, oni se ne vide jer su jedan iza drugog, ovise o položaju jajnika i sl. 
    Ja sam mislila da sam na svakom novom uzv imala po 4 nova, ali neee to je bilo zbog takvog mjerenja🙂

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

• peppy123
    15. Listopad 2020. 19:11

Lotus - nisam jos, danas sam ga kupila.. mislila sam ga napraviti sutra ujutro! 
    Bozma - da, istina..imate pravo.  hvala vam <3 

Tinchy_07
    15. Listopad 2020. 19:13

peppy123

Lotus - nisam jos, danas sam ga kupila.. mislila sam ga napraviti sutra ujutro!
    Bozma - da, istina..imate pravo. hvala vam &lt;3

Onda se nadam da ces nam ujutro javit lijepu vijest 🙏

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.