Simba1989 ajme, pa mogu mislit koji šok, ja nisam mislila da je to uopće moguće, čestitam 🥳🤩
ericaa ja sam obadva u prirodnom ciklusu odradila "na živo", bez lijekova i bilo je ok. Izdrži se taj ubod, a kasnije sam popila neki brufen ili tako nešto. Uglavnom, idući dan sam normalno radila.
U prirodnjacima ti tijelo nije izmrcvareno silnim hormonima, nisi napuhnuta, ne bole ranije jajnici itd.
Bozma ovo je vrh 🤣🤣🤣
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
To su i meni sad ubacili u sljedeći protokol, isto zbog nezrelih stanica, jedva čekam novi postupak🙈🤗
Hej, oprosti što gnjavim, možeš mi objasniti o čemu se radi, pa da upitam i ja svojeg dr budući da su i moje bile nezrele zadnji put.
Mi se još nismo dogovorili za protokol, rekao je da mora još malo razmislit s obzirom na prošle postupke.
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
Simba1989 ajme, pa mogu mislit koji šok, ja nisam mislila da je to uopće moguće, čestitam 🥳🤩
ericaa ja sam obadva u prirodnom ciklusu odradila "na živo", bez lijekova i bilo je ok. Izdrži se taj ubod, a kasnije sam popila neki brufen ili tako nešto. Uglavnom, idući dan sam normalno radila.
U prirodnjacima ti tijelo nije izmrcvareno silnim hormonima, nisi napuhnuta, ne bole ranije jajnici itd.
Bozma ovo je vrh 🤣🤣🤣
hvala
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Imali smo transfer jedne morule, beta relativno ok prva na 10dnt 170 a druga 411..
Danas kada mi je rekao i pokazao sva tri i sva tri srca kako trepere plakala sam i bila u šoku.
Mužu uopće nisam ja mogla reći nego doktor
Trudnoća je jako jako rizična i kontrola za 3tj
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Simba1989 u kojoj ste klinici, ne mogu se sjetiti i koji je to put?
Bude to sve ok, navijamo za tebe, samo vi polako dođite k sebi 🥳
🧍♂️42-od astheno-normo
Simba1989 cestitam! Ni ja nisam znala da je to uopce moguce...ne mogu ni zamisliti kako se sad osjecas sretno i uplaseno istovremeno! Drzimo fige da sve bude ok ❤️
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Ajmeee sad sam stisla na citiraj i procitala za Simbu i za 3❤️. To bome dize prosjek forumu i ulijeva nadu. Urednu trudnocu ti zelim i cuvaj svoje trojceke🤗😍🥰
Erika ja sam jucerasnji dan uzela slobodno i rekli su mi da prelezim, odmorim, ne treba strogo, ali kao nema setnja. A danas sam isla radit i ok se osjecam, mozda mali pritisak dole, ali ajde malo zabusavam pa nije problem. Rekla mi doktorica da mogu popit nesto protiv bolova i da se ne prestrasim ako budem krvarila, ali nije bilo potrebe.
Moj savjet ti je da si uzmes slobodno taj dan kad budes dolazila jer iako folikulometrije traju kratko i budes narucena u određeno vrijeme to se itekako oduzi jer nema doktorice, pa hitnoca, pa te salju amo tamo, a o parkingu oko kbc-a da ni ne pricam
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Imali smo transfer jedne morule, beta relativno ok prva na 10dnt 170 a druga 411..
Danas kada mi je rekao i pokazao sva tri i sva tri srca kako trepere plakala sam i bila u šoku.
Eto jos jednog dokaza kako se no betama nista ne moze znati.. Nije bila nista posebno visoka i 'samo' se poduplala a ono trojceki💓💓💓
Ajme.. Ne mogu ni zamisliti kako ti je bilo to vidjeti 🙊😍😍😍Vjerujem da je šok ali sve ce biti u redu...
Eto jos jednog dokaza kako se no betama nista ne moze znati.. Nije bila nista posebno visoka i 'samo' se poduplala a ono trojceki💓💓💓
Ajme.. Ne mogu ni zamisliti kako ti je bilo to vidjeti 🙊😍😍😍Vjerujem da je šok ali sve ce biti u redu…
Znaš kako si mi pala napamet, kada je rekao jedno dvoje
Ionako vidim u šoku, pitao 3 puta koliko smo vratili i mislim si isuseee ne trojke
Jako me strah, ne za sebe nego zq njih
3.postupak beta 0
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Simba1989 u kojoj ste klinici, ne mogu se sjetiti i koji je to put?
Bude to sve ok, navijamo za tebe, samo vi polako dođite k sebi 🥳
Ovo nam je 4.pokusaj,ali prvi u repromedu. Rekli smo ako ne uspije dq idemo na donaciju.
Kod muža jako loš spermiogram, kod mene sve super.
Nemogu doći sebi od 10 u jutro
3.postupak beta 0
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji