MTB pričaj i dalje svojim stanicama, vidiš da te sve slušaju… dobrice 😊
Pričam, pričam, opisujem im tatu, bake i djedove, tete i stričeve… Opisujem im što ih čeka ovdje i koliko im se svi veselimo (iako nitko od rodbine ni ne zna da radimo na njima).
Inače, imam u okolini nekoliko majki koje imaju djecu koja su u svemu najbolja, najljepša, najnaprednija, prelaze i granicu ukusa sa svojim hvalisanjem i uspoređivanjem sa drugom djecom (koja su, naravno, u svemu lošija).
Pa se ja sad zafrkavam sama sa sobom kako su već moje jajne stanice najbolje, najljepše, najnaprednijeMoja krasna jedanaestorka
Ljubi ih majka, upravo ovakva kakva jesu, moja mala nesavršena, prosječna stvorenjca. Jedva ih čekam dočekati u svijet.
(Disklejmer: i dalje nisam luda, znam da ih neću roditi 11)
Ko zna, nikad ne reci nikad 🤭
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Maki St predivnoo jaaao cestitam na djecakuu jooojj lipotee😍😍❤️
Mtb divnoo super folikuliii🎉🎉🙏❤️
Bozmaanavijam bit ce to dobtinoo tamnii🤗🎉🙏❤️
Cure evo mene bila na pregledu sada 9+5 a u trudnickoj pise 10+1 🤗🙏❤️ kaze daje sve ok i opet za dva tijedna kod nje 🤗🙏😍 i onda cemo vidit dali sve ok i dali cu trebat neke pretrage daunov itd cu privatno kod nje i za neki ecm kako li vec neznam da nece ako sve bude ok kad bude iduci put pregled vidit ocemo to je ono neko bodenje kroz pupak iglom
Ej pet puta sam je pitals jeli sve ok 🤦
Srceko titra na veliko❤️
Ako mislis na amniocintezu, osim ako te oni bas ne posalju, nemoj! Toliko muke da ostanemo trudne i onda ic na tako rizicnu pretragu… Mislim, to je najrizicnija pretraga od svih!
Pa ja ne znam otkud doktoru uopce takva ideja eto… To je bas rizicina pretraga i nije nimalo uobičajena, to je zadnja pretraga na koju doktor moze predložiti poslati par no samo ako ima itekako losa indikacija ploda. .
Da ja sam nji krivo bila shvatila to jedino ako bi bilo kakvi anomalija nedaj Boze onda a sada ce na preglu iducem vidit polako jel sve ok se razvija za sada ke sve ok🙏🤗❤️ i onda mozda za te testove i krvi privatno u nje u krvi
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Simba189 vaooouu vaaaooouu eej triii pa divnoooo cestitkee velikeeeee🎉🎉🎉🤗🙏❤️
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Samara, tad bi ovaj moj imao proljev danima (čiji je ono muž imao proljev kad je mislio da će dobiti 5 djece jer je bilo 5 jajnih stanica?
)
Mama ima dovoljno veliko srce da voli svih 11 folikula, a volit će i svu djecu, koliko god ih bude bilo
💔💔💔
Ajme šta se ovdje dešavaaa 😂😂😂
Totalni kaos na forumu
Kao 1. - SIMBAWHAAAAAATTTT??? Ovo su nam drugi trojceki u par dana znaci showww 😂♥️♥️♥️ Vjerujem da si u soku i to je sigurno zahtjevnija trudnoca, ali mi toliko toga prodjemo da nam je bilo kakva trudnoca peace of cake! Samo sto naravno treba koji dan da ti lijepo sjedne ta misao u glavi 😁 Obavezno nam javljaj sve, jer je to zaista cudo i prezanimljivo mi je citati. Vjerujem da i curama sa slicnim dijagnozama moze dati nadu i biti od koristi 🥰
Bozmada daaa 😂😂 to su ti ludi trudnicki snovi 😂😂 Navijam za sutra ➕♥️
Belaanedaj da te nagovaraju na invazivne testove zbog kojih ces se samo nervirati! Cini mi se da ti imas oko 38 godina, mozda ti je zato spomenula tako neke opcije jer je takav protokol, ali ja na tvom mjestu ne bi nista. Toliko si cekala trudnocu i sada da se nerviras oko nekog nalaza koji moze ili ne mora biti tocan.. mahh ako je sve u redu na uzv, uzivaj! 🤰🏼
Curehvala vam na cestitkama! Jedva cekam da kroz koji mj sve dozivite ovakve trenutke. Danas je jedna cura napisala kako se osjeca manje vrijednom zbog toga sto mora na ivf.. Ja imam totalno suprotan osjecaj, osjecam se vrijednijom, blagoslovljenijom da tako kazem 😁 toliko cijenim svaki dan, svaku sekundu ove trudnoce jer znam sta sam sve prosla da dodjem do tu. Neke zene, koje “lako” zatrudne znaju od trudnoce praviti drame, sve im je tesko a vrlo cesto su i nesretne jer su im bebe “poremetile planove”. Ja cijenim svaki ovaj trenutak i smatram ga darom i mislim da ce se to nastaviti jednog dana kada se ovaj švrćo rodi. ❤️ Mi smo zakon, nase bebe su zakon i briga nas za druge! 😘
Da i ja tako mislim bude li uredu na uzv da se nicim necu zamarat danas me odma glava bolila i imala vece popodnevne mucnine sve od neroze daj Boze da bude ok ultrazvuk a za ostalo me nije btige🙏❤️😘
Curee upravo sam se izrigala dusu sam izbacila iz sebeee🤦 prvi put da sam povratila ovo sve su prije bile samo mucnina zgaravica i bol u zelucu uh koliko mi doslo toliko me bilo strah naprezanja...
Curee upravo sam se izrigala dusu sam izbacila iz sebeee🤦 prvi put da sam povratila ovo sve su prije bile samo mucnina zgaravica i bol u zelucu uh koliko mi doslo toliko me bilo strah naprezanja…
Draga, počele su ti ove manje ugodne nuspojave trudnoće
Po mom iskustvu s povraćanjem, bitno je da se puno hidratiziraš, i da vidiš koliko možeš opustiti tijelo dok to ide - što si više opuštena, to ima manje grčeva i naprezanja. Zvuči kontraprirodno, ali može se postići. Nisam još imala trudničkih mučnina, ali sam se u životu napovraćala iz drugih razloga, i ovo je bio "trik" koji je olakšao tu muku.
Pazi na sebe i samo nježno.
💔💔💔
Ja sam bila danas po 5 novih uputnica (hvala bogu da mi ne rade probleme) i da mi je netko rekao prije godinu dana da ce me uputnice razveseliti rekla bih mu da je lud !!!
Nesto se pokrece, nesto se radi, rjesava se i to me smiruje i veseli. Znam da sam blize cilju... A ovaj forum je tolika podrska i toliko me razvesele vase lijepe vijesti i mala cuda, a i ona malo veca kao trojceki 🙃 svima cestitam na svim lijepim vijestima jos jednom!!!
Netko je pitao za sok od cikle i ananasa,to i mene zanima? Ste radile,kupile,koji?
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Curee upravo sam se izrigala dusu sam izbacila iz sebeee🤦 prvi put da sam povratila ovo sve su prije bile samo mucnina zgaravica i bol u zelucu uh koliko mi doslo toliko me bilo strah naprezanja…
Ti si prava trudnica, možda će imati puno kose pa ti s kosicom iritira želudac 😂😂😂 tako bake kažu. Ne boj se, moja kuma u prvih mj dana izgubila 7 kg, jadna nit je mogla jest niti piti. Prije nego je rekla da je trudna ja se u plašila da je bolesna, blijeda ko krpa. Evo je sad u 5 mj zdrava bebica, a ona fit trudnica 😂😂
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Cure što mi možemo popiti kad nas boli glava u ovom razdoblju dok čekamo betu i potencijalno smo trudne?
Probudila sam se s užasnom glavoboljom i ne znam kako ću isfurati dan na poslu ako si s nečim ne pomognem.
🧔42 👱♀️39
MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙
Sortiraj odgovore
Najstariji