Bozma, izabrao je embrije, kažeš? Seronja!!! Ja isto znam imati tako realne snove i onda se probudim ljuta. Jednom me tako ujutro MM pitao što je, a ja sam krenula ljutito znaš ti dobro šta je!!! i tek onda shvatila da je to san.
Sve cure, u pravu ste, moji folikuli su za sad skroz na majku, lijepi, pametni, pravilni, pozitivni... Ako nešto krene krivo, optužit ću MM i njegove gene, jer moji geni se pokazuju kao pobjednici
Simba 1989 trojčeki???? Koja ubojica od jajne stanice, razvalila je!!! Tvoje bebe su čudo prirode. Sad trebaš jako puno paziti na sebe, treba puno pažnje tvojim bebicama. Trudnoća sa trojčekima ne mora uopće biti problematična, ali treba više pažnje. Od sad nadalje svi u okolini imaju da te maze, a ti ima da se lijepo odmaraš i paziš na sebi. Ženo, ti imaš 4 srčeka!!!
lucija07, da, nije obavezno raditi amniocentezu i ne mogu nas prisiliti. Neke žene ga rutinski rade jer ne znaju da imaju opcije, a ginekolozi im preporuče nakon 35e godine. Mislim da stvarno ne treba riskirati nepotrebno, pogotovo nakon svega što smo prošle. Eventualno ako neki od testova iz krvi pokaže veliku vjerojatnost za neku bolest, ali i onda bih teško krenula u tom smjeru.
Monolena, na tebi je da isto tako lijepo prihvatiš i nasmiješ iduću MPO početnicu kad se pojavi ovdje :) Svi za jednu, jedna za sve!!
lotus, toliko si našopala muža da će njegovi plivači oploditi ne samo tvoje jajne stanice, nego i jajne stanice žene do, same od sebe
Blacky89, da, to izgleda bijelo. Možda je bolje da probaš ujutro sa jutarnjim urinom?
💔💔💔
Imali smo transfer jedne morule, beta relativno ok prva na 10dnt 170 a druga 411..
Danas kada mi je rekao i pokazao sva tri i sva tri srca kako trepere plakala sam i bila u šoku.
Mužu uopće nisam ja mogla reći nego doktor
Trudnoća je jako jako rizična i kontrola za 3tj
Ajme cestitam ti :) ako smijem pitat koliko godina imas i koji ti je ovo postupak? Gdje si u postupku?
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Simba nisam nikad čula takvu priču, stvarno pravo čudo 🙂. Čestitam i držim fige da sve bude u redu 🙏🙏🤞🤞🍀🍀❤❤❤!
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Imali smo transfer jedne morule, beta relativno ok prva na 10dnt 170 a druga 411..
Danas kada mi je rekao i pokazao sva tri i sva tri srca kako trepere plakala sam i bila u šoku.
Predivno čudo 😍😍 bit će sve u redu!!! ❤️❤️❤️
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
https://ibb.co/M8GnSvD
Stavila sam i na tamnu pozadinu 😂😂 al ja tu vidim samo prazni prozor koji kaze “fuck you” 😂🙈
Tu je fuck you da...
Ujutro s prvim urinom ponovi 🤞🌺🌺🌺
Simba cestitam!
Cure, koliko ste se raspisale. Ne mogu pohvatiti sve.
Bozma nisam jos dosla do Mrsica. Inace, posto mi je prvi put u KBC moze li mu se poslati mail? Ginekologica mi je dala kapi vitamina d od oleovita kako mi je Nikitta rekla i Kendural c ali nije sigurna za dozu.
A morat cu otic opet privatno kod Mrsica ili ako se uspijem dokopati broja moba. Hahah..
Miss1502 i Sanjich kako ide procedura sad kad imam nalaze hormona, briseve i papu. Vi ste se vjerojatno upisale dole kod sestre.
A ne znam kako ce tebi bit ako ga znas privatno.. mi smo svi isli s nalazima kod njega da vidi pa ako odobri bi mi napisao na papir postupak 10 /2020 i dao protokol i poslao me kod sestre tamo di zvonimo da to pokazem da me upisu...
Simba cestitam!
Cure, koliko ste se raspisale. Ne mogu pohvatiti sve.
Bozma nisam jos dosla do Mrsica. Inace, posto mi je prvi put u KBC moze li mu se poslati mail? Ginekologica mi je dala kapi vitamina d od oleovita kako mi je Nikitta rekla i Kendural c ali nije sigurna za dozu.
A morat cu otic opet privatno kod Mrsica ili ako se uspijem dokopati broja moba. Hahah..
Miss1502 i Sanjich kako ide procedura sad kad imam nalaze hormona, briseve i papu. Vi ste se vjerojatno upisale dole kod sestre.
on je meni dok sam tako išla privatno rekao da će me on upisat, a nikad me nije upisao (ima hrpu pacijenata, radi na 3 mjesta privatno, tko će to sve pohvatat). Nemoj da ti se to desi, uzmi uputnicu za kontrolni pregled, tako je meni na njoj pisalo, otiđi na humanu kad su folikulometrije od 8:30-9:0 i kad budu ulazilenjegove pacijentice za folikulometriju uđi i ti kad dođe tvoj red. Vidjela sam da ga tako dosta žena lovi, pa šta ne bi i ti.
Inače sam ja tu uputnicu poslala na mail za narudžbe pa su mi dali termin za cca 1 mjesec, došla tamo, ona pogledala nalaze, ispisala mi protokol i poslala me kod sestara na humanu da me upišu. Bez te uputnice te ne mogu uopće upisat, a onda kasnije kad dođeš po ljekove donosiš D1 uputnicu.
Išla sam proučiti zakon da viidm ono pravilo za 12 jajnih stanica po hrvatskim zakonima.
Dakle, pravilo je ovakvo:
- oni u jednom postupku smiju oploditi najviše 12 jajnih stanica
- ako žena ima više od 12 jajnih stanica, ostale ili unište ili zalede pa ih smiju pokušati oploditi u idućem postupku
Samo, pretpostavljam da je veća šansa ako zalede oplođenu jajnu stanicu nego ako zalede neoplođenu pa je oplode nakon odleđivanja?
Je li neka od vas imala iskustvo u Hrvatskoj da je imala više od 12 jajnih stanica, koja je procedura bila?
💔💔💔
Eto jos jednog dokaza kako se no betama nista ne moze znati.. Nije bila nista posebno visoka i 'samo' se poduplala a ono trojceki💓💓💓
Ajme.. Ne mogu ni zamisliti kako ti je bilo to vidjeti 🙊😍😍😍Vjerujem da je šok ali sve ce biti u redu…
Znaš kako si mi pala napamet, kada je rekao jedno dvoje
Ionako vidim u šoku, pitao 3 puta koliko smo vratili i mislim si isuseee ne trojke
Jako me strah, ne za sebe nego zq njih
Sad si mislim.. Ako si ti vratili 1 morulu i ona, se podijelila na 3 pa to onda moraju bit jednojajčani blizanci.. Zasto je onda pitao koliko embrija ste vratili...?
Bozma si su folikometrije u kbc? Jeli di i humana? Pokusat cu ga dobiti danas. Ako ne, mogla bi ujutro otici ujutro.
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
Sortiraj odgovore
Najstariji