Lotus - nisam jos, danas sam ga kupila.. mislila sam ga napraviti sutra ujutro!
Bozma - da, istina..imate pravo. hvala vam <3
Onda se nadam da ces nam ujutro javit lijepu vijest 🙏
hvala.
vidim da smo u slicnoj situaciji sto se stitnjace tice.. ja sam isto hipo-hashi. i ovo mi je isto prvi ivf... Sretno!! <3
Pročitala sam ali više neznam tko je što pisao.
Uglavnom imam 31 god, a muž 35 god
Bili smo 2 puta u vim2i jednom molarna trudnoća, jednom u petrovoj i nakon toga rekla više tamo ne idem. Obzirom na tešku dijagnozu nama treba stvarno strucnjak, odlučili smo za repromed jer ima najboljeg biologa u hrvatskoj.
A doktor je bio toliko u šoku da na prvu nije uopće mislio, nego se čudio skupa samnom i biologom i sestrama. Mužu od šoka nisam mogla ni reći, nego mu doktor rekao hahhahhahaha
Simba, tvoja djeca su čudo prirode. Da, bit će malo teže sa trojčekima kad se rode, ali vi ste dosta mladi, a ovo toliko dugo čekaš da vjerujem da ti neće biti teško. Samo pripremi okolinu da od sad nadalje smiju samo po pozitivi i smiju samo pomagati. Tko želi odmagati, taj ti ne treba!!!
💔💔💔
Bozma - da, istina..imate pravo. hvala vam &amp;lt;3
Onda se nadam da ces nam ujutro javit lijepu vijest 🙏hvala.
vidim da smo u slicnoj situaciji sto se stitnjace tice.. ja sam isto hipo-hashi. i ovo mi je isto prvi ivf… Sretno!! <3
U prirodnom ili stimuliranom ciklusu si bila? Sretnoooo
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Bozma - da, istina..imate pravo. hvala vam &amp;amp;lt;3
Onda se nadam da ces nam ujutro javit lijepu vijest 🙏hvala.
vidim da smo u slicnoj situaciji sto se stitnjace tice.. ja sam isto hipo-hashi. i ovo mi je isto prvi ivf… Sretno!! &lt;3
U prirodnom ili stimuliranom ciklusu si bila? Sretnoooo
stimuliranom!
Hvala, cure, ja sam si već samodijagnosticirala smanjenu plodnost (našla na forum.hr brojeve folikula), ali kako u životu uvijek naivno idem na pozitivu, reko da nije možda ovako 🤣
Jeeej 🎉🎉
Ja sam si danas dala zadnjeg 💉Bemba (Bemfolu) i 💉Orangutana (Orgalutan) i nadam se da su bar 2 folića narasla do prave veličine i da je asp. u nedjelju 🤞🤞
Simba, čestitke ♥️♥️♥️
E da, moj nijedan test nikad nije bio pozitivan pa me raduje kad vidim sve te sjene i crte, meni sve izgleda ➕
Za pozitivu svima, znam da je teško i ponekad klonemo, ali imamo svoje bolje polovice, a i jedne druge 💞🍀 sve će na kraju biti dobro, ako nije dobro, nije kraj 😅
https://m.youtube.com/watch?v=b22PllMs0uA
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
Lucyinthesky i MTB hvala vam puno na pozitivi i podrsci! 😘😘
MTB, super za negativan test muza, ma kod vas to sve ide ave tako lijepo da ne moze bit nego dobitno! I ne bi me iznenadilo da bude jos koji sriveni folikul na aspiraciji! Stize tebi tvoj mali copor 😊🤞🏻🥰
Bozma, da, i ja sam citala na americkim i njemackim stranicama da se preporuca taj caj pa rekoh, idem probati i to. Pocela sam pitI tek jucer, 8dc, a svugdje pise da se treba od 1dc ali sam kasno uopce saznala za caj pa cemo vidjeti. Ako ne bude ovaj put, onda cu drugi svakako poceti ranije. 😊
Peppy, dobro nam dosla! Drzim ti fige na najjace za plusic na testu! 🤞🏻😉
Nirvana, naravno da ce bit aspiracija u nedjelju! Vidim da imas lijepi broj folikula tako da samo hrabro, bit ce sve dobro! 😉🤞🏻
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
Hvala, cure, ja sam si već samodijagnosticirala smanjenu plodnost (našla na forum.hr brojeve folikula), ali kako u životu uvijek naivno idem na pozitivu, reko da nije možda ovako 🤣
Jeeej 🎉🎉
Ja sam si danas dala zadnjeg 💉Bemba (Bemfolu) i 💉Orangutana (Orgalutan) i nadam se da su bar 2 folića narasla do prave veličine i da je asp. u nedjelju 🤞🤞
Simba, čestitke ♥️♥️♥️
E da, moj nijedan test nikad nije bio pozitivan pa me raduje kad vidim sve te sjene i crte, meni sve izgleda ➕
Za pozitivu svima, znam da je teško i ponekad klonemo, ali imamo svoje bolje polovice, a i jedne druge 💞🍀 sve će na kraju biti dobro, ako nije dobro, nije kraj 😅
https://m.youtube.com/watch?v=b22PllMs0uA
Nirvana2020, bolje da si sami ne samodijagnosticiramo ništa
Imaš jako lijep broj folikula, podjednake su veličine i lijepo se razvijaju. Ovdje su cure ostajale trudne sa samo jednom ili dva folikula, osam je pravo bogatstvo. Osim toga, imaš i malo godina, tako da imaš i opciju da u ovom čoporu odmah imaš i buduću djecu, a stigneš uzgojiti i novi čopor za koju godinu.
Ja zbog godina nemam tu opciju, ako u ovim čoporima prije prve trudnoće (za koju ne znamo hoće li je uopće biti, ali čvrsto vjerujemo da hoće) ne uzgojim i buduću djecu, mala je šansa da ću je uopće imati. Jer koliko god da je teško sad uzgojiti sa 40/41, bit će neusporedivno teže uzgojiti sa 43/44 kad ću opet moći u postupak
Zato ja navijam ne samo za ovo dijete (koje MORA biti u ovom čoporu, MORA), već odmah i za bracu/seku. Mislim, rado bih ih ja i 3, ali to je vjerojatno već pretjerivanje u mojim godinama, sa jednim ili dva ću biti jako jako zadovoljna
💔💔💔
Pepy, sretno sutra
Simba, jesu ti morulu vratili 4-ti dan od transfera?
Simba, izgleda da stvarno imaju najboljeg biologa. Dobro je on to izabrao 🤗
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Simba - čestitam, čestitam, čestitam...😉
Nisam znala da je to uopće moguće. Ajd da se podijeli na 2, događa se.. al ovo je čudo prirode!!!
Sutra očekujemo puno lijepih beta, + na testićima, puno novih i sve većih folikula, srčeka na uzv i pozitive!!! 🤗
Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
MM 86. - sve ok,
VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)
Sortiraj odgovore
Najstariji