Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    15. Listopad 2020. 17:20

Simba 1989

Lucyinthesky

Simba1989 u kojoj ste klinici, ne mogu se sjetiti i koji je to put?
    Bude to sve ok, navijamo za tebe, samo vi polako dođite k sebi 🥳

Ovo nam je 4.pokusaj,ali prvi u repromedu. Rekli smo ako ne uspije dq idemo na donaciju.
    Kod muža jako loš spermiogram, kod mene sve super.
    Nemogu doći sebi od 10 u jutro

Čestitam, nadam se da ce sve proci dobro!! A cestitam i mužu jer sigurno mu nije lako i sigurno je van sebe od sreće🤣🤣💞💞

Lucyinthesky
    15. Listopad 2020. 17:23

Simba1989

Ovo nam je 4.pokusaj,ali prvi u repromedu. Rekli smo ako ne uspije dq idemo na donaciju.

I šta muž kaže, jel mislio da se šali 😁?
    Bit će bebice super, moraju, ma čudo stvarno🤩
    Gdje ste prije pokušavali ako se smije znati?

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Nina92
    15. Listopad 2020. 17:24

Simba 1989

Lucyinthesky

Ma sve ce bit uredu, koja sreca 😀🙏

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

• Blacky89

Ženske moje, malo sam se maknula od foruma kako ne bih stalno razmišljala o postupcima. Bila sam se zaokupirala poslom... danas udjem i imam sta vidjeti... 200 stranica za pročitati... čitam poslije 🤪 
    Simba koji sok!!! Ajmeee trojceki ❤️❤️❤️❤️❤️ Ovo je predivno!!! Rasplakala si me ženo 😘
    Bozma meni se čini da si ti nama trudna da ne mozes biti trudnija i da je taj test tamniji nego jucer 🍀😘
    Maki sad u kupnju 👏🏼😉 dečkić je divan ❤️
    Ajd da ja malo pokvarim pokvarim pozitivan dan 😏🤦🏻‍♀️🤢
    Danas popodne, ohrabrena pozitivnim vijestima na forumu idem napravit test (6dnt blastice), mullerov savršeni test... 
    bijel ko snijeg! Opet! Luce expertice mullerovih testova, jel moguce da je u krivu? 😒

Simba 1989

Lucyinthesky

Ajmeee... Los spermiogram kazes🙊? Patrick je mađioničar 💓💓💓
    Vjerujem da te strah no bit ce lakse dok se dojmovi slegnu... Vec smo ranije pisale kako ima dosta zivih zdravih trojceka🙏🙏🙏
    Ja kad gledam moju susjedu ajmeee preslatki su.. Zadnja 2 mjeseca je provela u bolnici no bebice su rodjene zdrave... No njoj su 2 vratili ovo tvoje je stvarnoooo cudo🙃

15. Listopad 2020. 17:26

Blacky89

Ženske moje, malo sam se maknula od foruma kako ne bih stalno razmišljala o postupcima. Bila sam se zaokupirala poslom… danas udjem i imam sta vidjeti… 200 stranica za pročitati… čitam poslije 🤪
    Simba koji sok!!! Ajmeee trojceki ❤️❤️❤️❤️❤️ Ovo je predivno!!! Rasplakala si me ženo 😘
    Bozma meni se čini da si ti nama trudna da ne mozes biti trudnija i da je taj test tamniji nego jucer 🍀😘
    Maki sad u kupnju 👏🏼😉 dečkić je divan ❤️
    Ajd da ja malo pokvarim pokvarim pozitivan dan 😏🤦🏻‍♀️🤢
    Danas popodne, ohrabrena pozitivnim vijestima na forumu idem napravit test (6dnt blastice), mullerov savršeni test…
    bijel ko snijeg! Opet! Luce expertice mullerovih testova, jel moguce da je u krivu? 😒

Ponovi ga ujutro... Ako nema bas ni sjene nazalost sumnjam da ista od tog.. 7 dan blastice mora imati bar malu sjenu... 
    Drzim 🤞🌺🌺🌺

• Blacky89
    15. Listopad 2020. 17:31

https://ibb.co/M8GnSvD
    Stavila sam i na tamnu pozadinu 😂😂 al ja tu vidim samo prazni prozor koji kaze “fuck you” 😂🙈

• maja555
    15. Listopad 2020. 17:37

Simba cestitam! 
    Cure, koliko ste se raspisale. Ne mogu pohvatiti sve.
    Bozma nisam jos dosla do Mrsica. Inace, posto mi je prvi put u KBC moze li mu se poslati mail? Ginekologica mi je dala kapi vitamina d od oleovita kako mi je Nikitta rekla i Kendural c ali nije sigurna za dozu. 
    A morat cu otic opet privatno kod Mrsica ili ako se uspijem dokopati broja moba. Hahah..
    Miss1502 i Sanjich kako ide procedura sad kad imam nalaze hormona, briseve i papu. Vi ste se vjerojatno upisale dole kod sestre. 

Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
    2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
    03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
    05/19 fet, beta 0 polik.Cito
    **od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
    23.01.21. AIH

🍀🐞MISS🐞🍀
    15. Listopad 2020. 17:41

Maja555 kendural uzimas jedan ujutro natašte,a za te kapi ne znam..to ce ti mršić reć...kako nisi dosla do njega? Mislim da ti je on petkom tamo ali najbolje nazovi pa provjeri...ne upisujes se nego samo dodes s nalazima da mu pokazes i da se dogovorite sta dalje...nema tu upisivanja, samo nazovi pitat kad radi i da bi dosla na dogovor...

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

🍀🐞MISS🐞🍀
    15. Listopad 2020. 17:42

Maja555 osim ako ti to nije prvi pregled...

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.