Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    14. Listopad 2020. 12:50

Bozma

Ruska1986

Joj, ja bi tako podijelila s mamom svoje iskustvo i uspjeha i neuspjeha..Ali nazalost moje mame vise nema 🙁 zato, cure, uzivajte u svakom trenu sa mamama i dijelite s njima sve! I kad je nest tesko i kad je super.. Koliko god ih to razalosti, ali vjerujte da zele znati sta se dogadja.. Ja nisam osjecajna nimalo, ali kad sam tati morala rec da sam trudna, to mi je bio valjda jedan od najtezih trenutaka u zivotu! I najtuzniji! Skuzila sam koliko je njemu tesko bilo.. Bio je presretan, naravno, al tuzan zato sta mama nije tu… ❤ Bas u ovim trenucima srece skuzis koliko fali… 🙁🙁

Isplakala sam se na ovo jer je i moja nedavno umrla i zamislila sam kako bi mi bilo reć tati da sam trudna. Ali puno puta sam promislila da mi je čak lakše što sve ove neuspjehe nije morala prolazit sa mnom, ali kad nam jednom uspije sigurno će mi bit isto kao tebi.
    Nina92, jeej….znača sam da će dobro proć
    Pišnila sam Mullera i pozitivan je, čak je bolja crta nego na kinezu. ali sam šetala po stanu tražit pravo svjetlo da ga slikam i izgubila sam ga. Idem ga tražit pa stavim sliku. Je li moguće da je štoperica, ipak je bila dupla?

S takvim guštem ću te šibnuti na donju listu trudnica čim nam dojaviš betu 
    Imamo pozitivan test!!!! Čekamo slikiceeeeee

💔💔💔

MaloTele
    14. Listopad 2020. 12:51

MTB hvala na ohrabrenju,bas samse glupo osjecala,sad vise ne 💞 puno znaci ova potpora od ljudi koji prolaze kroz isto, iako nemaju svi iste prob ali krajnji cilj je svima isti i uvjerena sam da Ce svima uspjeti,nekome iz prve nekome iz osme ali bitno je ne odustati, kad padneš namjesti krunu ustani i kreni dalje,tesko je ali Boze moj,iz ove koze nemozemo van i ajmo onda probat sve da dodemo do cilja 😊 ugl hvala puno na objasnjenju,sve sam skuzila,sad samo da dobijem m i krecemoooooo 😄😄 nikad ju u zivotu nisam s tolkom srecom cekala :D haha za maslac, zamisljam kako bodem maslac xd meni s rekli u ruku se pikati, ti u trbuh? Koja je razlika?

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

Nada 🍀
    14. Listopad 2020. 12:54

Rasplakale ste me, meni je tata umro i moja mama je svašta u životu prošla, bila je uz mene u svakom postupku, brisala svaku suzu. Ali baš zato šta se naslagalo toliko godina i neuspjeha nemam je više srca gledati kako plače, zato sam odlučila da joj ubuduće samo fine vijesti govorim... svako ima svoju muku i nosi svoj križ ali to nas čini boljim osobama, suosjećajnijima. Ja se ipak ni sa kim ne bi mijenjala, možda nije najsretniji bio moj životni put ali je moj i guram ga do kraja...
    Stvarno mi je drago šta vas imam cure ❤️

Ruska1986
    14. Listopad 2020. 12:56

Nazalost uopce nismo ni svijesni srece kada su nam roditelji zivi! Nisam ni ja bila dok nisam ostala bez mame i dok sam dosla u situaciju da bi ju trebala pitat za nest, neku glupost, a nje nema... Najcudnija mi je stvar bila, par mjeseci nakon sta je umrla, ja idem promijenit njeno ime u mobu jer je tata uzeo njen broj, i mob ga uopce nije htio spremit! Sta god sam napravila, ostalo bi MAMA❤❤ i tako je i ostalo... I sad protrnem kad vidim da mi mob zvoni i pise mama... Uf, danas umjesto o sretnim stvarima, ja krenula u neku depru... Necu vise! 🙂🙂 curke, ako ima jos koja, brzo javljajte super vijesti 🙂🙂🙂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Ruska1986
    14. Listopad 2020. 12:58

Bozma

Ruska1986

Joj, ja bi tako podijelila s mamom svoje iskustvo i uspjeha i neuspjeha..Ali nazalost moje mame vise nema 🙁 zato, cure, uzivajte u svakom trenu sa mamama i dijelite s njima sve! I kad je nest tesko i kad je super.. Koliko god ih to razalosti, ali vjerujte da zele znati sta se dogadja.. Ja nisam osjecajna nimalo, ali kad sam tati morala rec da sam trudna, to mi je bio valjda jedan od najtezih trenutaka u zivotu! I najtuzniji! Skuzila sam koliko je njemu tesko bilo.. Bio je presretan, naravno, al tuzan zato sta mama nije tu… ❤ Bas u ovim trenucima srece skuzis koliko fali… 🙁🙁

Isplakala sam se na ovo jer je i moja nedavno umrla i zamislila sam kako bi mi bilo reć tati da sam trudna. Ali puno puta sam promislila da mi je čak lakše što sve ove neuspjehe nije morala prolazit sa mnom, ali kad nam jednom uspije sigurno će mi bit isto kao tebi.
    Nina92, jeej….znača sam da će dobro proć
    Pišnila sam Mullera i pozitivan je, čak je bolja crta nego na kinezu. ali sam šetala po stanu tražit pravo svjetlo da ga slikam i izgubila sam ga. Idem ga tražit pa stavim sliku. Je li moguće da je štoperica, ipak je bila dupla?

Daj vise sliku!!!!!

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    14. Listopad 2020. 12:58

Chloe18

MTBhvala na ohrabrenju,bas samse glupo osjecala,sad vise ne 💞 puno znaci ova potpora od ljudi koji prolaze kroz isto, iako nemaju svi iste prob ali krajnji cilj je svima isti i uvjerena sam da Ce svima uspjeti,nekome iz prve nekome iz osme ali bitno je ne odustati, kad padneš namjesti krunu ustani i kreni dalje,tesko je ali Boze moj,iz ove koze nemozemo van i ajmo onda probat sve da dodemo do cilja 😊 ugl hvala puno na objasnjenju,sve sam skuzila,sad samo da dobijem m i krecemoooooo 😄😄 nikad ju u zivotu nisam s tolkom srecom cekala :D haha za maslac, zamisljam kako bodem maslac xd meni s rekli u ruku se pikati, ti u trbuh? Koja je razlika?

Jesi sigurna ovo za ruku? Ja se pikam u stomak, i uglavnom sam od cura čula da se pikaju u stomak, malo ispod pupka, lijevo ili desno. Tako je i na filmićima i u uputama u lijekovima.
    A za maslac, da, stvarno igla sklizne, gledaš je kako nestaje u stomaku a ne osjećaš (barem ja ne osjećam) pa je totalno smiješno.

💔💔💔

14. Listopad 2020. 13:00

https://ibb.co/0VhLWx8
    lucija07 daj komentar, ti si expert za testove, pogotovo Mullerove, a i znam da neces uljepsavat. Je li moguce da je ovo od stoperice?

14. Listopad 2020. 13:04

MTB

Chloe18

MTBhvala na ohrabrenju,bas samse glupo osjecala,sad vise ne 💞 puno znaci ova potpora od ljudi koji prolaze kroz isto, iako nemaju svi iste prob ali krajnji cilj je svima isti i uvjerena sam da Ce svima uspjeti,nekome iz prve nekome iz osme ali bitno je ne odustati, kad padneš namjesti krunu ustani i kreni dalje,tesko je ali Boze moj,iz ove koze nemozemo van i ajmo onda probat sve da dodemo do cilja 😊 ugl hvala puno na objasnjenju,sve sam skuzila,sad samo da dobijem m i krecemoooooo 😄😄 nikad ju u zivotu nisam s tolkom srecom cekala :D haha za maslac, zamisljam kako bodem maslac xd meni s rekli u ruku se pikati, ti u trbuh? Koja je razlika?

Jesi sigurna ovo za ruku? Ja se pikam u stomak, i uglavnom sam od cura čula da se pikaju u stomak, malo ispod pupka, lijevo ili desno. Tako je i na filmićima i u uputama u lijekovima.
    A za maslac, da, stvarno igla sklizne, gledaš je kako nestaje u stomaku a ne osjećaš (barem ja ne osjećam) pa je totalno smiješno.

da maslac . Pa ove na pen stvarno uđu kao u maslac, ali one koje same mućkamo mi nisu baš tako glatko ulazile

MaloTele
    14. Listopad 2020. 13:06

MTB

Chloe18

Sto posto su rekli ruku, jos mi je rekao svoju ruku a ne suprugovu 🤣🤣🤣😂😂😂😂kao imao j svakakvih pitanja o pikanju pa da ne bi bilo zabune xd i vidjela sam na filmicima da je sve u trbuh pa nezzas su neki rekli u ruku :s sta ne bi trebalo bit isto?

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    14. Listopad 2020. 13:08

Bozma

https://ibb.co/0VhLWx8
    lucija07daj komentar, ti si expert za testove, pogotovo Mullerove, a i znam da neces uljepsavat. Je li moguce da je ovo od stoperice?

Meni ovo izgleda kao lucijin peti dan (imam sliku njenih testova). E sad, ženama različito tamni, plus ona je imala blizance pa je možda beta i brže rasla...

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.