Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaloTele
    14. Listopad 2020. 12:32

Tuma

I moj ide svuda sa mnom gdje smije uc,i zeli sudjelovat sto je vise moguce u svemu,ali sto se tice konkretno pikanja radim posao gdje nekad necu bit u mogućnosti biti doma kad je vrijeme za pikicu i jednostavno nemam izbora nego pikat se sama barem na te dane, ali za prvu cu se dog na poslu da sam taj dan u to doba doma pa Ce on obavit taj prvi posao 😄

Meni je još najlakse bilo sama se pikati. Volim imati kontrolu nad situacijom 🤣 a ovaj moj nije ionako mogao biti uopće u istoj prostoriji samnom dok bih se pikala. Nije smio vidjeti injekcije niti sam smijela pričati o njima jer bi počeo padati u nesvjest na samu pomisao🤣🤣

Haha i to kaj velis za kontrolu nad situacijom,ima i to veze neke :) moj se inAce boji krvi i ne voli injekcije ali ovo znam da bi radio da mora, plus kaj ja mislim da je dobro da same naučimo to,jer moze se desiti da njega nece bit tu i stas onda,najbolje da svi sve znaju i nema problema 😄

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    14. Listopad 2020. 12:34

Moram priznati da sam se dosta brinula oko nuspojava hormona. Osim one poplave plakanja prvu večer (koja teško da je bila vezana sa injekcijama), nemam nikakve simptome. Samo me malo svrbi stomak, što je pretpostavljam normalno jer se ipak tu pikam.
    Zamišljala sam svakakve hormonalne oluje i pripremila MM da ću možda biti nepodnošljiva. 
    Možda se neke nuspojave još jave, ali za sad je sve po starom.

💔💔💔

Ruska1986
    14. Listopad 2020. 12:36

Ma svako svoju muku muci 🤷‍♀️ samo toliko fali, i yo pogotovo u ovim trenucima... Al sad imam nekoga ko ce cuvati mog bebaca odozgo 🙂
    Nina, eto vidis da je sve ok na kraju!! Bas super vijest 🥳🥳🥳🥳

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Nina92
    14. Listopad 2020. 12:40

Lucyinthesky

Nina92

Cure mojoj sreći nema kraja transfer je bio 2 lijepe balocistice i jos 4 🐧🐧, malo su jos jajnici uvecani pa je doktor rekao mirovat malo ali sve je ok 😀😀😀 Hvala vam na podrsci ❤️❤️❤️❤️

Jupiiiiiii, e baš mi je drago, od srca ❤️Sad to mora sve skupa završit super 🤞Koji dr ti je bio na transferu?Da li su ti sugerirali vraćanje 2 ili ste sami to unaprijed odlučili?
    Vezano za pikanje, mm to obavlja ko' profić, nekako smo tako to na početku dogovorili, on mućka lijekove i pika, a ja kažem kad 😁
    Kao i kod LucyLou, prije Covida, išao je samno često i na uzv i sve ostalo, nekako, tiče ga se to sve skupa.
    A mame…❤️Moja sve zna, pohvatala je i terminologiju i sve, a poznaje me toliko dobro da nemam baš puno šanse za muljanje.

Mi smo vec to odma dogovorili posto sam isla vise puta bezuspješno. Vadit cu 10 dan 24.10. 

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

Ruska1986

TiredIvy

MTB samo polako! Najbtnije da ti imas folikule. U nasim godinama to ide malo sporije. Udri po cvekli i kori ananasa i ako mozes - pivu.U prethodnom postupku meni je endo na 8. dc bio 4mm, otpisali me za transfer. Do punkcije je vec bio na 7,8mm. Na zalost dobila sam tada samo 2js, obe zrele i savrsene, a opet se nijedna nije oplodila. Da jeste, bio bi transfer. Inace meni je taj ciklus aspiracija bila 14dc.
    Bozma ma to tamni sigurno. Meni to delude bas kako treba. Drzimo fige i navijamo da je to to. I cekamo nove testice.
    Tanja79 kako su tvoji embrioncici?

Ja prijavljujem da je moj mali, nezreli borac od koga su svi doktori digli ruke 2. dan ne samo stigao svoje vrsnjake, nego i pomalo prestigao. Jos uvek se bori, 6-stanicni je.Ljubi ga majka

🥳🥳🥳🥳

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,

Olivera

Ruska ja u potpunosti razumijem kako se osjećaš jer je i moja mama nažalost preminula😢, i zbog toga se još više osjećam kao sama na svijetu. Dala bi sve da mogu ovo trenutke dijeliti s njom, ali vjerujem da nas naše mame gledaju i paze, i da će i meni moja poslati jednu malu mrvicu da budem bar malo manje tužna jer nje nema. 

🧔42 👱‍♀️39
    MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
    4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
    Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙

14. Listopad 2020. 12:41

Ruska1986

Joj, ja bi tako podijelila s mamom svoje iskustvo i uspjeha i neuspjeha..Ali nazalost moje mame vise nema 🙁 zato, cure, uzivajte u svakom trenu sa mamama i dijelite s njima sve! I kad je nest tesko i kad je super.. Koliko god ih to razalosti, ali vjerujte da zele znati sta se dogadja.. Ja nisam osjecajna nimalo, ali kad sam tati morala rec da sam trudna, to mi je bio valjda jedan od najtezih trenutaka u zivotu! I najtuzniji! Skuzila sam koliko je njemu tesko bilo.. Bio je presretan, naravno, al tuzan zato sta mama nije tu… ❤ Bas u ovim trenucima srece skuzis koliko fali… 🙁🙁

Isplakala sam se na ovo jer je i moja nedavno umrla i zamislila sam kako bi mi bilo reć tati da sam trudna. Ali puno puta sam promislila da mi je čak lakše što sve ove neuspjehe nije morala prolazit sa mnom, ali kad nam jednom uspije sigurno će mi bit isto kao tebi.
    Nina92, jeej....znača sam da će dobro proć
    Pišnila sam Mullera i pozitivan je, čak je bolja crta nego na kinezu. ali sam šetala po stanu tražit pravo svjetlo da ga slikam i izgubila sam ga. Idem ga tražit pa stavim sliku. Je li moguće da je štoperica, ipak je bila dupla?

Ruska1986
    14. Listopad 2020. 12:42

Olivera

Ruska ja u potpunosti razumijem kako se osjećaš jer je i moja mama nažalost preminula😢, i zbog toga se još više osjećam kao sama na svijetu. Dala bi sve da mogu ovo trenutke dijeliti s njom, ali vjerujem da nas naše mame gledaju i paze, i da će i meni moja poslati jednu malu mrvicu da budem bar malo manje tužna jer nje nema.

❤❤❤❤ ma oce, sigurno! Samo sta moramo cekat da se sve nesto poklopi.. Ali toliko sretnih vijesti je ovdje zadnjih par dana da ne sumnjam uopce da ces i ti uskoro biti jedna od tih sretnica 🙏🙏

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

• *.Women_name.*
    14. Listopad 2020. 12:46

Olivera

Jako mi je žao cure 😩 😢 ali gledaju vas i čuvaju sigurno. I čuvat će vaše male mrvice 😇 ❤️

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

AuroraB
    14. Listopad 2020. 12:48

Ruska1986, rasplakala si me. Najviše zato jer je moja mama išla sa mnom na konzultacije neki dan, i nisam to doživljavala kao nešto posebno, a sad nakon tvoje poruke mi je došlo da se rasplačem. Srećom pa sam sama u uredu pa i mogu. Baš sam i nekako emotivna danas, a nije pms ni ništa hormonski.
    Bozma ja jednostavno znam da si ti trudna...😚

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.