Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • more2309
    14. Listopad 2020. 11:52

Nina drzim fige da bude danas transfer i da bude dobitan 🙏🙏🤞🤞🍀🍀!! Sretno 😘😘

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

• LucyLou
    14. Listopad 2020. 11:52

MTB, hvala ti puno, evo, krenula s ciklom pa cemo vidjeti. Ja inace imam losu cirkulaciju, noge i ruke uvijek hladne pa se pitam, je li to sve povezano jedno s drugim. Mozda je protok krvi do maternice jednostavno smanjen...tko ce ga vise znati 🤭

Meto, ma nece valjda, jos samo fali da mi se ciklusi poremete 🙄 pila sam ja litre cikle zadnji ciklus kad smo trebali ici u FET medjutim, nista nije pomoglo. Ali budem evo probala danas i sutra pa cemo vidjeti...sto se tice tvoje bete, mozda je jednostavno jos rano, ha? 🤞🏻😊

Chloe, samo polako, sve smo mi manje-vise zbunjene kod prvog pikanja. Za razmisliti zelis li da muz to radi umjesto tebe i olaksa ti cijelu pricu? Meni je sve injekcije davao muz jer me bilo frka a i htjela sam da i on bude involviran koliko moze jer na kraju krajeva, ovo je i njegova bitka i nama zajednicki cilj. Tako je u prvom postupku isao i na svaki uzv. sa mnom, sad u drugom nije zbog korone i pravila da moramo dolaziti bez pratnje, ali da nije toga, i dalje bi bio svaki put tamo. 

Ruska1986, zao mi je sto mame vise nema, ne mogu si ni zamisliti da prolazim ovo bez nje...moja je daleko, i nemamo priliku vidjeti se cesto, ali je ukljucena do maksimuma, sve zna i osjeca sa mnom. Ja sam htjela da zna, mozda tim vise jer fizicki nije kraj mene, a i inace, oduvijek smo jako bliske...osim toga, mame sve skuze i sve osjecaju. Neki dan mi je rekla da ne zna je li gore njoj koja me gleda kako se mucim i ne moze mi pomoci ili meni. Tako da meni njena podrska uz muzevu i sekinu, znaci sve na svijetu! 

Nirvana2020, ja se isto borim s tankim endometrijem. Preporuca se cikla i ananas, a sad sam citala i za caj od lista crvene maline. Ima li tko iskustva s njim? Inace, meni je cikla pomogla kod 3.transfera (iako sam tad bila i na estrofemu) ali kod 4. nije imala nikakav utjecaj. U tvom potpisu mi se tvoj endo cini ok, ako sam dobro skuzila, sve iznad 8mm je dovoljno dobro za transfer...

Tara0205, ponovi testic sutra ujutro, mozda je jednostavno jos prerano 🤞🏻😊

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

Nina92
    14. Listopad 2020. 11:54

Cure mojoj sreći nema kraja transfer je bio 2 lijepe balocistice i jos 4 🐧🐧, malo su jos jajnici uvecani pa je doktor rekao mirovat malo ali sve je ok 😀😀😀 Hvala vam na podrsci ❤️❤️❤️❤️

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

• more2309
    14. Listopad 2020. 11:59

LucyLou meni je isto muz davao injekcije jer nisam mogla sama, ali sam skuzila da je i njemu to puno znacilo jer je imao osjecaj da doprinosi i da mi je i u tom smislu potpora. 
    Sad si me podsjetila za raj caj od lista maline, ja sam to jos u srednjoj skoli jednom pila jer mi je frendica preporucila da je dobar za PMS, nakon toga sam dobila jako obilnu mengu, prestravila sam se i otisla kod ginekologa, ispricala mu situaciju i on mi je rekao da mi je to od toga caja, tako da je moguce da mi je caj u biti zadebljao endometrij, pa je zato menga bila obilna 🤷‍♀️

🙋‍♀️ 34- sve ok
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    Imamo 7 🐧

• *.Women_name.*
    14. Listopad 2020. 12:00

Nina92

Cure mojoj sreći nema kraja transfer je bio 2 lijepe balocistice i jos 4 🐧🐧, malo su jos jajnici uvecani pa je doktor rekao mirovat malo ali sve je ok 😀😀😀 Hvala vam na podrsci ❤️❤️❤️❤️

Baš lijepa vijest, bravoo!! Držimo fige da se obje mrve prime čvrsto i ostanu kod mame 😍😍😍 super i za smrzlice, bit će i za bracu ili seku 🥰🥰

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• more2309
    14. Listopad 2020. 12:01

Nina92

Super 🎉🎉🎊🎊!! Drzim fige da se lijepo prime 🤞🤞🍀🍀🙏🙏🤰!!

🙋‍♀️ 34- sve ok
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    Imamo 7 🐧

• T_Ivy
    14. Listopad 2020. 12:05

MTB samo polako! Najbtnije da ti imas folikule. U nasim godinama to ide malo sporije. Udri po cvekli i kori ananasa i ako mozes - pivu.  U prethodnom postupku meni je endo na 8. dc bio 4mm, otpisali me za transfer. Do punkcije je vec bio na 7,8mm. Na zalost dobila sam tada samo 2js, obe zrele i savrsene, a opet se nijedna nije oplodila. Da jeste, bio bi transfer. Inace meni je taj ciklus aspiracija bila 14dc.
    Bozma ma to tamni sigurno. Meni to delude bas kako treba. Drzimo fige i navijamo da je to to. I cekamo nove testice.
    Tanja79 kako su tvoji embrioncici?

Ja prijavljujem da je moj mali, nezreli borac od koga su svi doktori digli ruke 2. dan ne samo stigao svoje vrsnjake, nego i pomalo prestigao. Jos uvek se bori, 6-stanicni je.  Ljubi ga majka

👩44, low AMH 🤵44, azo
    2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
    2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️

MaloTele
    14. Listopad 2020. 12:06

Nina92

Aaaaaa odlicno 🥰🥰 bas me razvesele pozitivne vijesti :) cuvaj mrvice i miruj i bit Ce sve okej 💞😍

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

Tuma
    14. Listopad 2020. 12:08

Ruska1986 i Tara baš ste me dirnule sad. 😭 mislim da je najgore htjeti podijeliti nešto s nekim  s kime to više ne možeš podijeliti. 😔 ali ja vjerujem da su one s vama i vide sve što se događa 🥰
    Moja mama živi u Danskoj ali je taman bila tu ova 3 tjedna nakon transfera i samnom proucavala testice i išla na prvi uzv... I neopisivo mi je drago sto je bila uz mene. Iako, znam da nije uspjelo da bi mi najteže bilo njima svima reci.... pogotovo tati koji nije od bas puno riječi a vidi se na njemu da mu je teško i žao.  Mama je snažna, ne pokazuje lako emocije i zna kako me smiriti i utješiti....
    Nina92 wuhuuu eto ga! Super,  imas i za bracu i seke😍😍
    MTB da, ja bih ti htjela zahvaliti na tom popisu i što sve napokon lijepo možemo pratiti pomoću njega😍

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Tuma
    14. Listopad 2020. 12:09

TiredIvy

MTB samo polako! Najbtnije da ti imas folikule. U nasim godinama to ide malo sporije. Udri po cvekli i kori ananasa i ako mozes - pivu.U prethodnom postupku meni je endo na 8. dc bio 4mm, otpisali me za transfer. Do punkcije je vec bio na 7,8mm. Na zalost dobila sam tada samo 2js, obe zrele i savrsene, a opet se nijedna nije oplodila. Da jeste, bio bi transfer. Inace meni je taj ciklus aspiracija bila 14dc.
    Bozma ma to tamni sigurno. Meni to delude bas kako treba. Drzimo fige i navijamo da je to to. I cekamo nove testice.
    Tanja79 kako su tvoji embrioncici?

Ja prijavljujem da je moj mali, nezreli borac od koga su svi doktori digli ruke 2. dan ne samo stigao svoje vrsnjake, nego i pomalo prestigao. Jos uvek se bori, 6-stanicni je.Ljubi ga majka

baš mi je drago da je tako lijepo napredovao!! Super!😍😍

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.