Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Simba 1989
    21. Veljača 2020. 17:46

brita

Ajme..390 beta 😃

Ooooo vauuu pa čestitam ti od srca.. Bravooo 

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

• Mrva1986
    21. Veljača 2020. 17:51

vuky

brita čestitam i želim školsku trudnoću 💗

Mrva nisam, necu test, nebi ni jucer nego me muz natjerao i jos sam malo ljuta zbog te gluposti …. ne boli me trenutno ko da imam mengu,jutros je… sad me sa lijeve strane boli jedna tocka prema sredini… uglavnom sam ja odustala od ovog postupka… nebi to toliko izgledalo ko pms … Kako si ti? Ja se za tebe bas nadam da ce ispasti super 🤞🏻

Pink faliti ces nam ako te bas nece biti, ali fino uzivaj na maximalno… zasluzili ste 💕👍

Ja sam isto otprilike. Tu i tamo nesto kao bolucka, pa nesto pikne, pa kao zagrebe, neznam ni sama. Sise ispuhane. Utrici curkaju svako malo trcim vidjet dal je menga

vuky
    21. Veljača 2020. 18:01

Nadalica

Zenice moje drage imam jedan problem, natjerala sam muza posle nocne da mi ide kupit kroofne jer mi se jelo.. dok se vratio meni zelja prosla.. eh sad je on zaspao, sta da radim sa krofnama da me ne skonta da nisam jela ? Da bacim jedno 2 komada ? U dilemi sam 😂

🤣🤣🤣🤣 A imas kome dati da ne skuzi? 🤣

vuky
    21. Veljača 2020. 18:03

Mrva1986

vuky

brita čestitam i želim školsku trudnoću 💗

Mrva nisam, necu test, nebi ni jucer nego me muz natjerao i jos sam malo ljuta zbog te gluposti …. ne boli me trenutno ko da imam mengu,jutros je… sad me sa lijeve strane boli jedna tocka prema sredini… uglavnom sam ja odustala od ovog postupka… nebi to toliko izgledalo ko pms … Kako si ti? Ja se za tebe bas nadam da ce ispasti super 🤞🏻

Pink faliti ces nam ako te bas nece biti, ali fino uzivaj na maximalno… zasluzili ste 💕👍

Ja sam isto otprilike. Tu i tamo nesto kao bolucka, pa nesto pikne, pa kao zagrebe, neznam ni sama. Sise ispuhane. Utrici curkaju svako malo trcim vidjet dal je menga

Mozda ipak se nesto kuha 🙏🏽

Nadalica
    21. Veljača 2020. 18:05

vuky

Nadalica

Zenice moje drage imam jedan problem, natjerala sam muza posle nocne da mi ide kupit kroofne jer mi se jelo.. dok se vratio meni zelja prosla.. eh sad je on zaspao, sta da radim sa krofnama da me ne skonta da nisam jela ? Da bacim jedno 2 komada ? U dilemi sam 😂

🤣🤣🤣🤣 A imas kome dati da ne skuzi? 🤣

Nemam 😂 sakrit cu ih negdje dok ne ode na posao pa cu skontat sta dalje.. haha

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

• monika6
    21. Veljača 2020. 18:51

Pozdrav... ako moze mala pomoc da li se neka od vas susretala sa slicnom situacijom.
    Raden embriotransfer 4--dnevnog embrija 7.2., betu radila jucer vrijedost ispos 1.2, medutim u klinici su mi rekli da nastavim sa terapijom 3x3 utrogestan i 3x3 estrogen i da betu ponovim u ponedjeljak. Ne razumijem, kazu mi da bi mogli iskljuciti vanmatericnu i da prva beta ne mora pokazati da trudnoca nije uspjesna. Da li se netko nasao u slicnoj situaciji???? 

Vita26
    21. Veljača 2020. 18:56

Monika6
    Jesam imala betu 3,6 pa sam prestala sa terapijom ti nisi trudna.neznam Zaato moras terapiju nastaviti,hmmm malo jesam citala o tome ali mislim da je to ne pptrebno

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

• Blacky89
    21. Veljača 2020. 19:00

Brita čestitam!!!! 👏🏼🎉💓
    Pinky uzivajte na zasluženom odmoru 😉🍸 i da, mislim da tvoj dragi ima PMS a ne ti 😉
    Čestitam našoj Lilypie na dva mala ❤️❤️
    Ike dobro sam, ma vec punom parom se pripremam za novu stimulaciju. Danas vadila hormone. A ono za muza i 130kg 😂 doktor je dobio isti odgovor od mene (moj je 120 🤪) 
    Bozma mene poslije stimulacije cice ne bole do jedno 6 mjeseci. Tek se onda vrate u normalu. Sjećam se da sam mm sva sretna rekla: Znas sta ima novo?!? Bole me sise!
    Avama sto se tiče celulita i ja sam ga pokupila jako puno, a nisam ga imala bas previse. Od danas sad odlučila da sam na malo strožem režimu prehrane 🙈
    Slee plačem na 2-3 puta i mogu ja to i bolje 😂😂😂😂😂😂
    Nadalice 😂😂😂😂😂 p.s. Pojedi krafnice 😉
    Mrva uzorak bez anestezije 🙈😂😂😂
    Nala 🐉 😂
    Cure nisam vas stigla citati jucer i evo do sada i znaci plačem na ove bisere muževa 😂😂😂😂 koji kraljevi 🙈
    Vuky, Mrva i Maki 🤞🍀
    Ostalim curama zelim puuuno srece u kojoj god fazi postupka da su... ne mogu sve popamtit 😉😘

• monika6
    21. Veljača 2020. 19:02

Vita26

Monika6
    Jesam imala betu 3,6 pa sam prestala sa terapijom ti nisi trudna.neznam Zaato moras terapiju nastaviti,hmmm malo jesam citala o tome ali mislim da je to ne pptrebno

Znamm i meni je to tako glupo i ovako sam sva nikakva i samo imam osjecaj da mi trljaju sol na ranu pogotovo sa tom recenicom " ne mora uvijek prva pokazati da trudnoća nije uspjela a i da se isključi mogućnost vanmaterične trudnoće"... 
    Prosle godine smo radilj fet u drugoj poliklinici i kada je beta isto bila ispod 1.2 samo su rekli prestani sa terapijom M dolazi kroz koji dan i tako je i bilo... tako da me sada ovo totalno zbunjuje

• Blacky89
    21. Veljača 2020. 19:05

Vita, PlavaMK, i SmileA i vama zelim veeelike bete 🤞
    Monika to je negativna beta i nema razloga za nastavljanje s terapijom. 14 dana nakon transfera beta bi trebala biti vec dosta visoka. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.