Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • brita
    21. Veljača 2020. 17:04

Mrva1986

brita

Ajme..390 beta 😃

Cestitam 💞 krasne brojke. I potpisujem post od vite. Podijeli s nama cekalicama stanje, simptome, promjene, ma sve. Mozda utjesis koju

Jednom prirodno ostala trudna,zavrsilo spontanim ,sada prvi  Ivf icsi, vracene 2 blastice,bez ikakvih ocekivanja zbog tankog endometrija,od simptoma osim cesceg pisanja  pogotovo po noci,nista drugo za sada 😀

Slee
    21. Veljača 2020. 17:06

Samara sretno sljedeci tjedan!
    Brita ajmeeeeeee cestitam prekrasan broj! Koji je to dan nakon transfera? Pricaj nam sve!

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

PinkFairydust
    21. Veljača 2020. 17:10

Brita cestitam!!! Nek bude dalje sve skolski i dosadno🥳

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

Vita26
    21. Veljača 2020. 17:17

Mala1
    Joooj kako mi je drago znog tebe❤️❤️❤️
    Dusica mala i ako te ne poznam zelim ti svu srecu sa malom princezom ❤️Imam i ja jedno Eno 6godine puni sljedeci tjedan .
    Opaaa pa vidi,znaci taj dan kad ti je bio transfer ti je bilo smedje!??meni samo je bilo sljedeci dan ali isto tako mala žilica svjetla nista puno,Beta je 28.2 sad ce i to 💪🏻💪🏻Ja se stvarno nadam da cemo uzspjeti ovaj put

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

vuky
    21. Veljača 2020. 17:24

brita čestitam i želim školsku trudnoću 💗 

Mrva nisam, necu test, nebi ni jucer nego me muz natjerao i jos sam malo ljuta zbog te gluposti .... ne boli me trenutno ko da imam mengu,jutros je... sad me sa lijeve strane boli jedna tocka prema sredini... uglavnom sam ja odustala od ovog postupka... nebi to toliko izgledalo ko pms ... Kako si ti? Ja se za tebe bas nadam da ce ispasti super 🤞🏻

Pink faliti ces nam ako te bas nece biti, ali fino uzivaj na maximalno... zasluzili ste 💕👍

Nala33
    21. Veljača 2020. 17:26

Brita čestitam ❤️❤️
    PinkFairyDust uzivaj I odmori.. Čekamo te 
    Slee ja svog tu i tamo ukljcim kažem da vas imam i da ne znam šta hi bez foruma ❤️

Lemon
    21. Veljača 2020. 17:26

Brita čestitam, pisala sam tebi čini mi se da trebaš vjerovati usprkos ne baš debelom endometriju jer moguće je sve, sad uživaj 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Nadalica
    21. Veljača 2020. 17:33

Slee

Ahhahahahahahahahha Lela umirem hahahahahha. Najjaci su. Mene isto tako ispituje sto o njemu govorim, kazem li vam da je on super, da je skuhao, da je nesto pocistio. Onda ga ucjenjujem da cu se zaliti na forumu da nesto nije napravio hahahhahaha. A neki dan je pitao da vas pitam ima li koja susilicu za robu i jeste li zadovoljne pa da znamo ici kupiti. Hahahaha toliko vam vjeruje da je poceo traziti recenzije proizvoda od vas

Imam ja kombinovanu reci mu, i pere i susi, ono ko sampon 2 in 1 hahah od beko je, kostala 400 eura, najbolja investicija ikad.. ubacis prljav ves, izvadis suh i cist i jos mirise u pi.. maternu i mekan je ves..eto pa mu prenesi 😂😂😂

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

Vita26
    21. Veljača 2020. 17:36

Vuky
    Ne moj misliti tako Moze boljeti kao da ces dobiti .ili si trudna ili nisi ali trudnički simptomi ti je slicni i pm😁

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Nadalica
    21. Veljača 2020. 17:42

Zenice moje drage imam jedan problem, natjerala sam muza posle nocne da mi ide kupit kroofne jer mi se jelo.. dok se vratio meni zelja prosla.. eh sad je on zaspao, sta da radim sa krofnama da me ne skonta da nisam jela ? Da bacim jedno 2 komada ? U dilemi sam 😂

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.