miss1502, mislim da nema veze estrogen prije M sa endometrijem, jer endometrij ionako ode sa M.
A cikla, pitaj ga na svakom UZV koliki je, nekad kažu i sami, a nekad samo mrmljaju dobar, dobar, ja sam stala kad je bio 10mm, tako su mi tu cure rekle
Sanjich od estrofema ništa, samo sise bolile.
Šta ste dobile od terapije? Jeste već uzele inekcije?
A vidiš meni je baš naglasio da mi zato daje.. e sad guglala sam isto vidim da daju i drugima radi toga...
miss1502, mislim da nema veze estrogen prije M sa endometrijem, jer endometrij ionako ode sa M.
A cikla, pitaj ga na svakom UZV koliki je, nekad kažu i sami, a nekad samo mrmljaju dobar, dobar, ja sam stala kad je bio 10mm, tako su mi tu cure rekle
Sanjich od estrofema ništa, samo sise bolile.
Šta ste dobile od terapije? Jeste već uzele inekcije?
A vidiš meni je baš naglasio da mi zato daje.. e sad guglala sam isto vidim da daju i drugima radi toga…
Ima mi možda logike mozda jer kao od njega je obilna M , pa da kao malo to se regenerira sta triba..
Samo da prijavim, beta 9.7… negativno… nista idemo dalje.. odmorit ovaj mjesec i 11 u novi postupak, 12… kako spadne ciklus itd
Bas mi je zao, Anksimoron, ali kao sto i sama kazes, malo odmora pa u nove pobjede! 😉
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
Sanjich, miss1502 ja sam za taj estrofem prije M izguglala da je to estrogen priming protocol, ali kao ima smisla u nas sa malim rezervama, pa me bunilo zašto je to vama dao
Čini mi se da i sve dole dobijemo Bemfolu, i ja sa niskim rezervama, i Sanjich sa policističnim jajnicima i miss1502 bez takvih problema. Još neke moje poznanice su bile na njoj.
Sanjich, miss1502 ja sam za taj estrofem prije M izguglala da je to estrogen priming protocol, ali kao ima smisla u nas sa malim rezervama, pa me bunilo zašto je to vama dao
Čini mi se da i sve dole dobijemo Bemfolu, i ja sa niskim rezervama, i Sanjich sa policističnim jajnicima i miss1502 bez takvih problema. Još neke moje poznanice su bile na njoj.
Ja ne znam evo sta reci... pitat cu ga kad ga vidim bas detalje, imam na mailu sto pitanja sam si zapisala koja mi nisu pala na pamet kad sam bila kod njega.. naje** je hahahaha :D
Drage dame🥰 Da vam se pridruži još jedna mpo ribica pa da plivam s vama u tim vodama.
Ukratko, u studenom nas čeka prvi IVF. U ovih 6 godina koliko se trudimo bez uspjeha prosli smo jednu inseminaciju, pri tom popravili spermio sa oligoastheno... na normo...trebalo je godinu dana do tako odlicnog nalaza, ali i u te 3 godine nista se ne desava. Pa ipak je vrijeme da krenemo. Ja imam 36, MM 39, meni tek sad u 7 mjesecu dijagnosticiran PCOS u Škvorcu, do tad nitko ništa, sve je u redu... a ipak naravno da nije. Blago povišen AMH sto itekako upucuje na pcos. I doktorica je odmah upozorila na mogucnost hipera, ali nadam se da ce znati kako ga sprijeciti ili barem da ne pređe u teži oblik. I tek sad mi je djelomično jasno zasto se ništa ni nije događalo. Ciklusi uredni, ali druga faza ciklusa defintivno prekratka. I mislim i da je tu problem. Progesteron na donjoj granici, ali u referentoj vrijednosti.
Nalaze smo sve napravili, ostao mi je jedino urin i sad cekam 10 ak dana da stigne M i zovem kliniku i krecemo. Naravno pomiješani i uzbuđenje i strah istovremeno. 😊
Meni se isto cini da oni Bemfole nekako imaju dosta, mozda najvise od svih lijekova pa je svima daju 😂 ali kao ja sam dobro reagirala na nju pa zasto ne ponovit. 10 jajnih stanica, ali nazalost nijedna za smrznuti. Nadan se da ce ovaj put bit još bolje , ipak se pumpam raznim vitaminima...
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Meni se isto cini da oni Bemfole nekako imaju dosta, mozda najvise od svih lijekova pa je svima daju 😂 ali kao ja sam dobro reagirala na nju pa zasto ne ponovit. 10 jajnih stanica, ali nazalost nijedna za smrznuti. Nadan se da ce ovaj put bit još bolje , ipak se pumpam raznim vitaminima…
sta znaci nijedna za smrznuti ... nije oplodjena ili ?
Meni se isto cini da oni Bemfole nekako imaju dosta, mozda najvise od svih lijekova pa je svima daju 😂 ali kao ja sam dobro reagirala na nju pa zasto ne ponovit. 10 jajnih stanica, ali nazalost nijedna za smrznuti. Nadan se da ce ovaj put bit još bolje , ipak se pumpam raznim vitaminima…
sta znaci nijedna za smrznuti … nije oplodjena ili ?
Da, nemam nista smrznuto da mogu u FET ...da imam smrzlica ne bi morala sad prolaziti sve iznova aspiraciju nego bi isla odmah na transfer s tim sto imam tako da cure niste ni svjesne koje ste sretnice kad imate smrzlice...muka mi je od pomisli da moram sve iznova ..ali sta je tu je,nadam se najboljem
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Ja imam dva smrzlića. Iz svježeg transfera ostala sam trudna što je završilo missedom u 8tt. Nekako ne polazem neke nade jer se mislim kako su mi stanice bile loše kvalitete i da se zato dogodio missed i da su zamrznuti embriji isti. Da mi sad predlože da idem sve ponovo pristala bi. Možda tako razmisljam jer mi sve nakako uvijek ide težim putem.... A što se tiče bemfole i menopura, bemfola je čisti fsh a menopur kombinacija fsh i lh. Imaju pusta istraživanja i statistike po internetu gdje je pokazano da je menopur malo bolji kod low respondera
Sortiraj odgovore
Najstariji