Jedva tipkam, opalila me takva slabost popracena mucninom i vrtoglavicom.. meni rijetko dolazi tako slabo😲 jel moguce od Brevactida, kao neka nuspojava? Uzas, za simptome je prerano da ne bilo da je od tog, tek brojim 4dnt (trodnevnih)
možda od utrogestana? Mene je u 2 navrata užasna vrtoglavica uhvatila, jednom isto nekoliko dana nakon transfera. Iako ih vaginalno koristim, hoće nekad.
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Jedva tipkam, opalila me takva slabost popracena mucninom i vrtoglavicom.. meni rijetko dolazi tako slabo😲 jel moguce od Brevactida, kao neka nuspojava? Uzas, za simptome je prerano da ne bilo da je od tog, tek brojim 4dnt (trodnevnih)
drzim fige da je to to :) !!
samo pij tekucine dosta i pripazi kako se dalje osjecas da nije hiper , kakvo je stanje bilo do sada na uzv s jajnicima?
Hvala svima❤❤
Dobrodošle nove cure i što prije otišle na veselje teme🥰❤
Simba transfer dvodnevnih je bio 9.9.
MTB jučer smo vidjeli citkulaciju, tj da srceko radi ali još nisam čula srčeko. Idem na uzv opet idući četvrtak 15.i onda ako bude sve oke, dr je rekla svakih 3-4 tj polako 😊
Tuma nešto me buni pa moram pitati.. Kako se računa trudnoća?? Jer piše da si 6tt, pa ako je tebi transfer bio 9.9. a meni 18.9.pa mi danas 6+0
Meni je ginekolog rekao da se računa kao normalno začeće od zadnje menstruacije
Od zadnje menstruacije koja je meni bila 27.8.
Simba1989 Kad je tebi bila zadnja M? Meni je aspiracija bila 12dc, a vraćala sam dvodnevne 14dc. Jesi ti blastice vraćala?
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Ok,ima jos 3 bocice pa cu tu maticnu sad popit do kraja jos 3 dana pa prestajem...a ciklu i ananas cu pocet nakon M, gdje kupujete te sokove? Mislim da sam negdje procitala u DM?
Da li netko zna ovo za estrofem sto sam pitala ?
Sanjich mislim je si u pravu, meni ga je dr Mrsic prepisao najvise da bi LH i FSH zamijenili vrijednosti koje sm imala u proslom postupku .
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Alex2102 hvala ti, nema veze za stolicu ako je to jedini problem-prezivit cu
Meto daa,stalno gledam u frizider 😂
Sanjich onda smo bile danas u isto vrijeme? Ja sam bila oko 8?
Meni je ovo drugi postupak…u prvom nisam to nista pila,pa mi je danas malo detaljnije pročesljao po nalazima pa odlucio da cemo to uvesti do iduceg postupka..kad dobijem menstruciju prestajem to pit
Kad ti trebas dobiti? Mozda cemo bit skupa u postupku ili si ti ranije?
Sto se tice estrofema zaboravila sam kako se on pije . Odjednom dvije tabletile svaki dan u isto vrijeme jel tako? 6 dana prije ocekivane M?
Jos jedno pitanje za svih - kad da prestanem piti maticnu mlijec? Da li jos sta od vitamina moram prestat pit prije postupka i kad ste vi pocele s ciklom i mrkvom i di je kupujete?
i meni je dala taj estrofem 2x2mg tjedan prije očekivane M. Pila sam jednu ujutro jednu navečer. A matičnu sam prestala kad sam dobila iako kažu da treba i prije, mislim da je tuma čitav mjesec prije postupka prestala (u dobitnom), sve ostalo možeš pit. A sok od cikle ima i u Konzuma, Mullera, dm-a, ja sam nakon M počela i bome se nikad nije tako zadebljavao endometrij
miss1502, kakvi su ti bili FSH i LH kad ti je dao estrofem? mislim da je ona meni rekla da je to da mi ih malo spusti, i stvarno su se spustili, ali je odnos FSH i LH bio još gori nego inače
Hvala cure na tak divno podrsci, danas me posebno bilo strah, mozda bas ovaj bude dobitnik put nadam se
IVANAXX sretan ti rođendan, neka sljedeci bude s bebicom u rukama
A cure vama svaka cast kako mozete sve pratit, odgovarati ja jedva sve uspijem procitat, sad sam tek malo dosla k sebi, totalno sam osamucena, osjecam bol dosta kao da sam u grcu, valjda nije hiper
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Cure, naišla sam na nekoliko članaka gdje piše da kod MPO postupaka nije dobro previše pumpati imunitet, jer kod normalnog začeća tijelo prolazi kroz proces oplodnje, a u našem slučaju stave embrij koji tijelo prepoznaje kao nešto strano, te da zbog tog neki liječnici prepisuju kortiće kako bi se tijelu zapravo smanjio taj imuni odgovor. I ja sam oba puta uz th dobila decortin 2x5mg. Šta mislite o toj teoriji?
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Miss1502 sto ti je rekao dr.Mrsic? Jeli imas smrzlice pa ces u fet?
Meni su nalaze rekli poslati na mail. Pa nista jos. Morat cu u poned u kbc osobno. I moram izvaditi markere, to cu isto iduci tjedan. Vidim Sanjich nam se pridruzila. Cek hocemo li onda nas tri u 11.mjesec skupa kod Mrsica?
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
Bozma malo mi je LH bio visi od FSH pa je tad prokomentirao da bi bilo bolje da je obrnuto ali mislim da ne pijem estrofem zbog toga nego da mi se zadeblja endometrij
A ove tablete za inzulin sto sam danas dobila to pijem da bi rijesila taj problem sa LH i FSH koliko sam ja skuzila, i zato jer imam PCO (like)
P.s. Kako cu znati kad prestati s ciklom i ananasom jer ne valja ni da se endometrij previše zdeblja ,jel tako? Koliko je ono idealno?
Maja555 nemam smrzlice od prošlog puta,ne idem u FET nego sve iznova. Dobila sam terapiju i trebala bi oko 1.11 krenuti s bockanjem
Koliko sam skuzila sanjich ce prije nas, vec u 10.mj
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Sortiraj odgovore
Najstariji