Suprug nije. Ja sam samo prenatal koristila i pila ciklu. Ali mi je doktorica rekla da koristim samo ono što mi ona prepiše pa sam onda poslije transfera prestala sa svim. Više ni sama neznam, netko kaže bildaj imunitet, netko kaže da je to kontraefekt da treba piti tek kad dođe do trudnoće. Nisu rekli da je bakterija stopostotni uzrok, ali je od vodećih uzroka ranih pobačaja a izolirani mi je prvi put a nakon tog spontanog pa pretpostavljaju. Da nažalost što se tiče spermija to je istina. Hvala ti puno, i ja vama želim puno sreće 😘
Ja svojeg pak "šopam" sa svim i svačim i uvjeravam se da kada se popravi, da je to sve zaslužno, trudim se vjerovat🤦♀️
Hvala ti, valjda budemo svi nekako uspjeli 🤞
Ma budemo, jednom budemo. ❤️
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Ja odavno nisam pitala nista ovakvo 😂 je li ikad itko imao 8 stanicni na drugi dan, ili treci dan vise od 8 stanica i da je uspjelo? U mene rijetko kad da je normalno, ili su brzi ili spori 😂
Ja sam na 3.dan imala 12.stanicni, ali nije uspjelo.
Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
Pokušavamo 4.5 god.
02/2020 1.AIH Bhcg 0
05/2020 2.AIH Bhcg 0
09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02
Ja odavno nisam pitala nista ovakvo 😂 je li ikad itko imao 8 stanicni na drugi dan, ili treci dan vise od 8 stanica i da je uspjelo? U mene rijetko kad da je normalno, ili su brzi ili spori 😂
Ja sam na 3.dan imala 12.stanicni, ali nije uspjelo.
e to bi bilo slično ovom mom. onda sve nade polažem u ovog drugog. Negdje čitam da su bolji brži nego sporiji, negdje obrnuto. Doktorica kaže bolje da je 8 nego 2 stanice,pa vidjet ćemo.
*. Women_name. * i Deoria dobrodošle, bome nas je sve više 💪😊
Ako vam se da, na koji način ste popravili spermio? Kod nas slično,varirajuće, pa da usporedim.
Hvala Lucy 🙂
MM je pio caj od jednog covjeka iz Splita, sad ne znam smijem li pisati ovdje njegov kontakt ili? Svakako cu rado napisati.
Uglavnom nasla sam ga cisto slucajno prije nekoliko godina na jednom forumu. Pije se caj i uzima E vitamin i jede 100 gt svjezeg sira dnevno uz reguliranu prehranu, ali to je standard, ne masno, ne slatko, prerađeno i slicno. I nikako ne piti mlijeko. MM se nije drzao pretjerano te zdrave hrane, ali ni ne pije ni puši, a i to pise u uputama. Jedino je taj sir jeo u pocetku. A caj djeluje od 6 dana, a nalaz se vec moze ponoviti nakon 25 dana. I evo stvarno njemu je pomoglo. I onda je s vremena na vrijeme ponovio kuru caja bez E vitamina i bez sira cisto da odrzava stanje i evo sad ga isto pije, pri kraju je tako da bude spreman za 11 mj.
Women_name, drzim fige da uspije. 😘 Drago mi je da smo u istoj klinici pa mozemo razmijeniti iskustva. Mi smo bili tek jedan put na konzultacijama, bas smo zadovoljni pristupom doktorice i cijele klinike. Bas sam smirena.
angribird mogu potvrdit da je kod mene kao low respondera Menopur (FSH-LH) dao puuuuno bolje rezultate nego Gonali (čisti FSH).
miss1502 znam kako ti je, taj osjećaj da moraš sve ispočetka. Užas. Išla sam 6x. Nemrem te ni utješit, stisnut zube i molit da ovaj put bude smrzlića, ja do tog nikad nisam uspjela. Dao Bog da ti budeš 🍀
Ja sam isto bila na menopuru i imam nizak amh. Tek nakon cijelog postupka sam istražila ustvari šta je šta, kažem sebi da neću više istraživati ali ne mogu si pomoći. Čini mi se da je bolje kad ništa ne znam. Čitala sam po stranim forumima da menopur daje manje stanica ali bolje kvalitete. Sad imam još dva smrzlića i kao sto sam rekla da mi kažu da idem sve ponovo pristala bih. Mozda negativno razmisljam ali stalno mi se mota po glavi da ce mi i smrzlići završiti kao i svježi transfer. 😬 Baš sam ovih dana pesimista.
*. Women_name. * i Deoria dobrodošle, bome nas je sve više 💪😊
Ako vam se da, na koji način ste popravili spermio? Kod nas slično,varirajuće, pa da usporedim.
Hvala Lucy 🙂
MM je pio caj od jednog covjeka iz Splita, sad ne znam smijem li pisati ovdje njegov kontakt ili? Svakako cu rado napisati.
Uglavnom nasla sam ga cisto slucajno prije nekoliko godina na jednom forumu. Pije se caj i uzima E vitamin i jede 100 gt svjezeg sira dnevno uz reguliranu prehranu, ali to je standard, ne masno, ne slatko, prerađeno i slicno. I nikako ne piti mlijeko. MM se nije drzao pretjerano te zdrave hrane, ali ni ne pije ni puši, a i to pise u uputama. Jedino je taj sir jeo u pocetku. A caj djeluje od 6 dana, a nalaz se vec moze ponoviti nakon 25 dana. I evo stvarno njemu je pomoglo. I onda je s vremena na vrijeme ponovio kuru caja bez E vitamina i bez sira cisto da odrzava stanje i evo sad ga isto pije, pri kraju je tako da bude spreman za 11 mj.
Women_name, drzim fige da uspije. 😘 Drago mi je da smo u istoj klinici pa mozemo razmijeniti iskustva. Mi smo bili tek jedan put na konzultacijama, bas smo zadovoljni pristupom doktorice i cijele klinike. Bas sam smirena.
Potpisujem sve za caj. Provjereno pomaže.
Raspisale ste se👍👍, pa nisam stigla sve popratiti...
Ivanaxx bude drugi put, uživaj u ročkasu danas i dobro protulumari🥳🥳 Još malo pa nećeš moći! 😉
Ankismoron ta beta je dobar znak, znači da su se pokrenule stvari🙌
Cure, došao nam je novi nalaz spermiograma i to detaljan kakvog prije nismo imali; normozoospermija! Broj trostruko veći nego prije (68milijuna) živih 80%, pokretnih 72%,, progresivnih 63%, morfološki normalnih 5%!! 🤠
U ponedjeljak imam konzultacije u IVF-u, baš me zanima što će nam reći...
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Deoria i Angrybird hvala puno, sad moram nekako doći do tog lika za čaj, a kako 🤔
AuroraB super za nalaz, to je bome veliki napredak 💪Jel on uzimao šta za to?
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Lucyinthesky moze uzimati i caj zdravac,provjereno i on pomaze..pisalo je dosta cura o tom caju ovdje ..bas i moj muz to sad pije
Angribird nemoj bit negativna jer kako zracimo tako i privlacimo. Ja sam za svaki svoj postupak bila uvjerena da je dobitan- cak i za insemincije ,a za ovaj sta dolazi da ne govorim..bas se veselim 🥰🐣
Nikita prezivit cu, pitat cu ovaj put imaju li sto jace za aspiraciju ,ako ne, jbg moram to odradit ... A vjerujte mi da bi bila sretnija da bude smrzlica nego da budem trudna..koliku traumu je meni ta aspiracija ostavila...ali kako smo pricali, to je individualno ..
Anksimoron drzi se ,znam tocno kako je, ali to je dobar znak, i doktor mi je danas 100 puta to ponavljao..biokemijska je znak da se nesto pokrenilo ..🙏
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Lucyinthesky pije od Solgara Advanced Antioxidant, ali tek mjesec dana pa ne znam da li je do toga, ali vjerojatno je!!
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Sortiraj odgovore
Najstariji