Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    09. Listopad 2020. 13:20

Meto

Bozma pratis testice? 😂

Rano je, tek mi je treći dan dvodnevnih, mislim da još ni štoperica nije izašla. Ali danas mi se nekako dole sve grči, ne znam je li maternica ili nešto drugo pa sam popila normabel, da ne odu prije nego se stignu implatirat
    kad ćeš ti betu/test?
    Blacky89 mi se sad pratimo, ako se tebi danas vraćene petodnevne, a meni prije tri dana dvodnevne. Ima da na isti dan idemo rađat

09. Listopad 2020. 13:22

Ivanaxx, žao mi je, ali mislim da i tih 2,7 znači da je neštoi bilo šta je opet dobro. Sad bar možeš proslavit kako treba i nešto i cugnit

VM
    09. Listopad 2020. 13:23

Ivanaxx,

Šteta  
    Samo pozitiva dalje, sad samo odbrojavati dane do idućeg postupka, filaj se vitaminima, drži se zen-a 
    Možda je idući baš dobitan!!!!

39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
    02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
    03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙

• *.Women_name.*
    09. Listopad 2020. 13:41

Ivana sretan ti ročkas, ovaj dobro protulumari jer sljedeći sigurno ne slaviš sama 🥰👶🎉

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

09. Listopad 2020. 13:48

Hvala svimaaa, taman će beba za idući doć, tako ja to predviđam 🙈
    Molim se za sve vaaaas ♥️🙏💕

• alex2102
    09. Listopad 2020. 13:54

miss1502

Maja555 bila sam danas kod Mršića! Idem iduci mjesec u postupak, tocnije za 20 ak dana..trebam dobiti 1.11 ,mozda cak i koji dan prije ..dobila sam vec inekcije danas ( ista terapija kao i prosli put bemfola,cetrotide i stoperica brevactid) danas sam mu morala vadit vitamin d i feritin da vidimo jel se to sta povecalo i 2.dan ciklusa ostale hormone
    Nisam ga bas skuzila zasto ali da mi je da do menstruacije pijem siofor 500 , nesto je spominjao inzulin , policistocne blazi oblik…ugl nisam bas skuzila za sta je to pa ako je netko to uzimao mozda zna pojasniti laicki
    Ugl,bas san nekako uzbudena i jedva cekam iduci postupaejjj

ejjj miss i meni su dali da pijem sifor 500, pijem ga vec vise od godinu dana jer imam policsticvne jajnike a to je drugi stupanj diabetesa pa se zato pije sifor, , on ti uglavnom sluzi da prozvodi vise iznulina koji je potreban tvom organizmu jer vjerovatno je i kod tebe policisticni oblik te je potrebna inzulinska rezonanca, nije nista strasno uglavnom ne brini se ...jedini problem sa sioforom je malo neugodno kada tek krenes piti ga jer kostatno imas stolicu i nije bas ugodna , malo da izbacim detalje nisu bas lipi :)

ja 38 god.suprug 38 god.
    1.stim.proces 28 folikua- 2 blastice vracene
    2.postupak 18 folikula,8 blasticista,vracene sa 4 feta i svi negativni
    3.postupak 37 folikula,dobili 7 blastocista .dvije vracenje ,5 zaledjenih
    AMH 32
    svi nalazi uredni, glukoza povecana na 5.8 konzumiram siofor 2000 mg

09. Listopad 2020. 13:59

miss1502

Sanjich🤞🤰

Ps. Jeli li i prosle postupke bila kod njega ili?
    Sanjich da,kod njega sam stalno ..to prije nisam uzimala,koliko sam ja njega skuzila ni on ne zna jel meni to treba ili ne ali kao po par nalaza mu se cinilo da sve ukazuje na to da ne bi bilo lose to pit…prvih 10 dana samo navecer ,a ako budem dobro podnosila onda i ujutro…

Isto kao sta je i meni dao.. Malo me cak sad zabrinulo jer nam je dao isti protokol.. Pa mi to nije jasno jel se to slucajno potrefilo ili je isao linijom mamjeg otpora pa krene uvijek s tim.... Meni je ovo prvi potupak... Jesi li ti prosli put imala kakve tegobe i to? Malo me osamarilo danaa kad sam preuzela punu kesu ljekova tih 🥴

• Oolive
    09. Listopad 2020. 14:21

Ivanaxx

Beta 2.7 haha
    Mojitooo night 🎉🎉🎉
    Btv danas mi je 27 god hahaha, simbolično jezivo. Nadam se da mi neće beta vječno pratit godine pa da rodim u penziji 😂😂

A jesi me nasmijala s penzijom😂
    Naravno da nece, slijedeci je dobitan💪 Sretan ti rođendan 🎉🎉🎉

👸33god. 🤴🏻 32.god

*par god. pokušavanja
    *jedna uredna spontana trudnoća prije 10 god. Moja velika beba savršena sa željom za bratom ili sestrom🙏
    *7./2020 AIH
    *9./2020- cista postupak odgođen
    *10./2020 AIH
    *11./2020 prvi IVF 🙏

• Blacky89
    09. Listopad 2020. 14:24

Ivanaxxx zaboravih ti čestitati rodjenjdan! Pa sretan rodjendan (zanemari betu i nalij se ko p.... 👏🏼😂) ❤️🍀 i idući si sigurno trudna 😉
    Meto ooo bome nisam jos, pingvine sam odmah s transfera izvela na kavu i cigaretu (al sad pusim iQos). Isto razmišljamo, kad vidim pozitivan test prestat cu pusit. 
    Bozma da da, isti dan idemo rodit 😉 tamo negdje u lipnju 2021 🙈 eee pa to grčenje ti moze bit implantacija. Taman danas ili sutra 🤞🍀 
    Nikitta nije on bio bolan ne znam kako, al istipkali me. Nebitno, proslo je i sad čuvam 🐧🐧...
    P.s. Ne da sam pojela krumpirice, nego sam pojela onaj najveći meni u mc! Ne bi da sam drvosječa pa mi treba energije 😂
    Al svaki put sam ja stala u mc, usput mi... valjd ce ovi krumpirići bit bolji od prošlih 😂

ANKSIMORON
    09. Listopad 2020. 14:34

Samo da prijavim, beta 9.7... negativno... nista idemo dalje.. odmorit ovaj mjesec i 11 u novi postupak, 12... kako spadne ciklus itd 

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.