Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucyinthesky
    09. Listopad 2020. 22:14

AuroraB zbilja super, iako meni je dr rekao da spermatogeneza traje 3 mj, pa se uvijek začudim kad do poboljšanja dođe i prije 👍
    miss1502 hvala ti, pije i on unazad par dana, a prije toga je pio od piskavice, uz to već dosta dugo i neku kombinaciju tih "muških" vitamina +sad sam mu uvela i matičnu.
    A za smrzliće te skroz kužim,
    meni bi bio dobitak da dođemo do te faze 🙄
    Angribird pokušaj se kako tako baciti na neku pozitivu, vjerujem da pomaže 🤞

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

09. Listopad 2020. 22:15

Lucyinthesky

Deoria i Angrybird hvala puno, sad moram nekako doći do tog lika za čaj, a kako 🤔
    AuroraB super za nalaz, to je bome veliki napredak 💪Jel on uzimao šta za to?

Imaš po internetu broj, čaj je od gospodina Mije iz Solina. 

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    09. Listopad 2020. 22:15

Blacky89 počinjemo odbrojavatiiiii
    Nina92 - juhuu, 14 komada. Savršeno. Neka ih se što više oplodi!!!
    Ivanaxx, žao mi je radi bete. Nadam se da si danas uživala u rođendanu i počastila se. Na žalost, za idući rođendan nećeš smjeti piti jer ćeš dojiti, ali na ovom se još možeš počastiti. Idući put će beta biti barem 1127!
    ANKSIMORON, žao mi je. Daj si vremena sad odtugovati prije nego nastaviš dalje. Imam jedno pitanje (za sve) - zar nije rezultat bete veći od 5 trudnoća? Zbunjuje me ovih 9.7?
    ericaa i Deoria, dobrodošle nam!!!
    AuroraB - sve mi se čini da ste vi spremni za pravljenje te bebe! Super vijest za nalaze.
    Što se tiče spontanog sa ureaplasmom, meni je više stručnjaka (uključivši i Lučingera) reklo da oni zapravo ne znaju je li ureaplasma uzrokuje pobačaje, ali kad žena ima pobačaj i ureaplasmu da im je najlakše to napisati kao dijagnozu. Parafraziram, nisu rekli tim riječima, ali to je manje više bio smisao.
    Pitanje - može mi netko objasniti taj ritual s McD nakon transfera?
    Isto tako - kako znate da ste low responderi? Što je to uopće?

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    09. Listopad 2020. 22:17

Što nam je sa Tanja79 TiredIvy?

💔💔💔

Deoria
    09. Listopad 2020. 22:18

AuroraB, evo na zalost ne znam vasu situaciju, osim ovoga sto dolje pise, ali znam kakvo je olaksanje doci na normalan i uredan nalaz. To je bas pola tereta olaksanja. A i vidim da cemo se pratiti postupkom u 11. mj. Sretno!! 
    Lucyinthesky
     ja svakako mogu napisati ime i kontakt broj ako se smije ovdje napisati. 🙂 

Lucyinthesky
    09. Listopad 2020. 22:22

angribird

Pokušat ću ga naći, hvala ti, iako sam već tražila pa nisam uspjela.Nedavno sam pročitala da je umro neki poznati travar iz okolice St, pa sam povezala da je to taj, nadam se da nije.

🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧

Lucyinthesky
    09. Listopad 2020. 22:26

Deoria

Lucyinthesky
    ja svakako mogu napisati ime i kontakt broj ako se smije ovdje napisati. 🙂

Hvala ti i na namjeri 😊Ajmo vidjet šta će reći iskusnije forumašice, da li se smije...

🧍‍♂️42-od astheno-normo

09. Listopad 2020. 22:29

Lucyinthesky

angribird

Pokušat ću ga naći, hvala ti, iako sam već tražila pa nisam uspjela.Nedavno sam pročitala da je umro neki poznati travar iz okolice St, pa sam povezala da je to taj, nadam se da nije.

Ne, to nije taj. Mislim da on uopće nije poznati travar već ima samo taj jedan čaj za muškarce. Liječnik je po zanimanju ali ne radi u struci. Muž mi je pio caj i osim za muške stvari misli da mu je generalno pomogao organizmu jer se bori sa nekim dosadnim imunološkim bolešćurinama. Krv mu se jako popravila. 

Deoria
    09. Listopad 2020. 22:29

MTB

ericaa i Deoria, dobrodošle nam!!!

Što se tiče spontanog sa ureaplasmom, meni je više stručnjaka (uključivši i Lučingera) reklo da oni zapravo ne znaju je li ureaplasma uzrokuje pobačaje, ali kad žena ima pobačaj i ureaplasmu da im je najlakše to napisati kao dijagnozu. 

Hvala 🙂
    Ja sam evo prije godinu dana dobila nalaz briseva, ureaplasma, pao mi mrak na oči i bas sam bila splasnula entuzijazmom ( jer sam se dugo borila s kandidom i zbog nje mi se skroz promijenio nacin zivota, ali to je neka druga prica) jer sam znala da me ceka antibiotik. I prva tura od 3 tablete mi nije pomogla da ju rijesim, ali druga udarna od 2 tjedna je.. Probala sam i prirodno oleokapsulama ali tvrda je to beštija. 
    Ali i meni je rekao jedan ginekolog da ona moze itekako biti uzrok pobacaja, e sad vjerujem i da je njima to najlakse napisati i ne baviti se previse time kad je vec sve na zalost gotovo. 

Deoria
    09. Listopad 2020. 22:33

angribird

Lucyinthesky

angribird

Ne, to nije taj. Mislim da on uopće nije poznati travar već ima samo taj jedan čaj za muškarce. Liječnik je po zanimanju ali ne radi u struci. Muž mi je pio caj i osim za muške stvari misli da mu je generalno pomogao organizmu jer se bori sa nekim dosadnim imunološkim bolešćurinama. Krv mu se jako popravila.

E to je upravo taj. Nadam se da ces naci broj. I nije ni skupo, doza za 3 mjeseca sa dostavom u ZG kosta oko 245 kn, tako da je stvarno isplativo, a definitivno pomaze. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.