Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    09. Listopad 2020. 16:11

Bozma

miss1502

Alex2102 hvala ti, nema veze za stolicu ako je to jedini problem-prezivit cu
    Meto daa,stalno gledam u frizider 😂
    Sanjich onda smo bile danas u isto vrijeme? Ja sam bila oko 8?
    Meni je ovo drugi postupak…u prvom nisam to nista pila,pa mi je danas malo detaljnije pročesljao po nalazima pa odlucio da cemo to uvesti do iduceg postupka..kad dobijem menstruciju prestajem to pit
    Kad ti trebas dobiti? Mozda cemo bit skupa u postupku ili si ti ranije?
    Sto se tice estrofema zaboravila sam kako se on pije . Odjednom dvije tabletile svaki dan u isto vrijeme jel tako? 6 dana prije ocekivane M?
    Jos jedno pitanje za svih - kad da prestanem piti maticnu mlijec? Da li jos sta od vitamina moram prestat pit prije postupka i kad ste vi pocele s ciklom i mrkvom i di je kupujete?

i meni je dala taj estrofem 2x2mg tjedan prije očekivane M. Pila sam jednu ujutro jednu navečer. A matičnu sam prestala kad sam dobila iako kažu da treba i prije, mislim da je tuma čitav mjesec prije postupka prestala (u dobitnom), sve ostalo možeš pit. A sok od cikle ima i u Konzuma, Mullera, dm-a, ja sam nakon M počela i bome se nikad nije tako zadebljavao endometrij

Bozma jel ti bilo ok na estrofemu nisi imala nikakve nuspojave? 

• maja555
    09. Listopad 2020. 16:16

Miss1502 jeli ides u stimulirani ivf? Ja trebam dobiti 1.11. Tako da se nadam imati sve nalaze do tada. Ja cu ici u prirodni ivf (pretpostavljam da ce mi dati samo letrozol/femaru).

Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
    2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
    03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
    05/19 fet, beta 0 polik.Cito
    **od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
    23.01.21. AIH

🍀🐞MISS🐞🍀
    09. Listopad 2020. 16:19

Sanjich ja sam ga vec uzimala i nisam imala nikakve nuspojave.  Doduse samo 3 dana ..koliku dozu je tebi Mršić dao estrofema i sto od ostatka terapije? Kad ti je transfer? 
    Maja555 ja idem u stimulirani.  Sve iznova .isto kao i prošli put,ista terapija samo je novost ta inzulinska terapija koju od danas krecem piti...

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

09. Listopad 2020. 16:24

miss1502

Sanjich ja sam ga vec uzimala i nisam imala nikakve nuspojave. Doduse samo 3 dana ..koliku dozu je tebi Mršić dao estrofema i sto od ostatka terapije? Kad ti je transfer?
    Maja555 ja idem u stimulirani. Sve iznova .isto kao i prošli put,ista terapija samo je novost ta inzulinska terapija koju od danas krecem piti…

Dao mi je sve kao i tebi.. 7 dana estrofema, ali ako dobijem stvari pod njim stajem odma s njim... ja stvari ocekujem  za 12 dana.. znaci brojimo sitno.. 
    PS. meni je siofor bio odlican jedan navecer, kad sam krenula i ujutro smetalo mi je na poslu jer sam imala ceste glavobolje pa me vratio na jedan navecer..to mi je ok

🍀🐞MISS🐞🍀
    09. Listopad 2020. 16:28

Sanjich jeli estrofem 1x 2 tabletice odjednom? 
    Probat cu i ja tako sa Siofor..i njega svakako stajem kad dobijem...ja tek za 20 dana ocekujem tako da ces ti prije mene
    Jesi dobila inekcije iste kao ja?

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

09. Listopad 2020. 16:51

miss1502

Sanjich jeli estrofem 1x 2 tabletice odjednom?
    Probat cu i ja tako sa Siofor..i njega svakako stajem kad dobijem…ja tek za 20 dana ocekujem tako da ces ti prije mene
    Jesi dobila inekcije iste kao ja?

ne estrofem mi je napisao 1-0-1  (jedan ujutro jedan navečer)
    ovo drugo bemfola i cetrotide ili kak se vec zove..sve mi je novo ne trudim se zapamtit a na poslu sam

09. Listopad 2020. 16:54

brze ste ne stignem haha

je je i meni je estrofem rekao za zadebljanje :)

09. Listopad 2020. 16:58

miss1502, mislim da nema veze estrogen prije M sa endometrijem, jer endometrij ionako ode sa M.
    A cikla, pitaj ga na svakom UZV koliki je, nekad kažu i sami, a nekad samo mrmljaju dobar, dobar , ja sam stala kad je bio 10mm, tako su mi tu cure rekle
    Sanjich od estrofema ništa, samo sise bolile.
    Šta ste dobile od terapije? Jeste već uzele inekcije?

09. Listopad 2020. 17:01

Bozma

miss1502, mislim da nema veze estrogen prije M sa endometrijem, jer endometrij ionako ode sa M.
    A cikla, pitaj ga na svakom UZV koliki je, nekad kažu i sami, a nekad samo mrmljaju dobar, dobar , ja sam stala kad je bio 10mm, tako su mi tu cure rekle
    Sanjich od estrofema ništa, samo sise bolile.
    Šta ste dobile od terapije? Jeste već uzele inekcije?

Sise me iovak ionak stalno bole ne znam sta je to, psiha valjda...haha
    Ja sam jutros bila po sve to, puna kesa pa sam se prepala :O

• more2309
    09. Listopad 2020. 17:02

Nina to je stvarno lijepa brojka, neka se sad sve lijepo oplode 🤞🤞🙏🙏🍀🍀!
    Ivanax od srca ti zelim sretan rođendan i neka ti se do iduceg rođendana ostvare svi snovi 😘😘❤❤🍀🍀!!
    Zao mi je zbog bete ali, lijepo se danas proveseli i razmisljaj o novom postupku koji ce biti dobitan 🤞🤞🙏🙏❤🍀🙂!

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.