Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Simba 1989
    09. Listopad 2020. 12:44

Tuma

Hvala svima❤❤
    Dobrodošle nove cure i što prije otišle na veselje teme🥰❤
    Simba transfer dvodnevnih je bio 9.9.
    MTB jučer smo vidjeli citkulaciju, tj da srceko radi ali još nisam čula srčeko. Idem na uzv opet idući četvrtak 15.i onda ako bude sve oke, dr je rekla svakih 3-4 tj polako 😊

Tuma nešto me buni pa moram pitati.. Kako se računa trudnoća?? Jer piše da si 6tt, pa ako je tebi transfer bio 9.9.  a meni 18.9.pa mi danas 6+0
    Meni je ginekolog rekao da se računa kao normalno začeće od zadnje menstruacije

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

Tuma
    09. Listopad 2020. 12:45

Ivanaxx

Heeeej, čitam dok hodam pa nisam pola uspila popratit 🙈🙈
    Upravo sam izvadila betu reda radi jer od jutros baš konkretno krvarim, nisam čak ni utriće danas tila jer je ovo prava M, al eto zanima me baš kolika je, jel bar preko 5 malo pa da znam da je nešto bilo tu 💕
    Rezultati za 2 ure, a sad idem na mani pedi, moram rođendan proslavit kako spada haha
    Hvala svima, želim vam uspješne ove dane pred nama, više nemam pojma ko čeka betu ko uzv, ko punkciju, al svima želim sve šta si same želite x200 ♥️

Ivana, sretan ti rođendan i uživaj u ovom danu! Neka ti ga ništa ne pokvari.  A sto se tiče bete, gle ti si imala pozitivan test, tako da ako i nije uspjelo, bila je biokemijska,  što znači da se ipak nešto događa,  dobro je i to. Idući neka bude dobitni!🤞🥰

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Ruska1986
    09. Listopad 2020. 12:56

Ivana, necemo jos nista skroz otpisat, cuda se dogadjaju! Kalo god bilo, sretan ti rockas i ako beta i bude negativna, bar se mos posteno nalit veceras, zasluzila si! 🤗🤗 Super je sta si to tako prihvatila otpocetka... 

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

darliv
    09. Listopad 2020. 13:04

Ivanaxx sretan rođendan 💓🍻
    Blacky svu srecu zelim, ove moraju biti dobitne 😁🤞🏻🍀😘

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

Meto
    09. Listopad 2020. 13:04

Simba tako je, trudnoca se racuna od zadnje menge.
    Nina zapoceo je party u labosu🤗 Sutra ocekivamo puno embrija🤞😊
    Miss konacno u postupku, sad ces svaki dan otvarati frizider gledat u pikice😂🙈 
    Maki ja poskim testice od jos od one stoperice za pucanje folikula😂😂 jutros se crtica dobro smanjila, sad sam primila booster pa sutra opet jovo na novo🙆 
    Blacky pa svima nam cudan ovaj postupak😅 E sad se cervix bome zapecetira, nece oni nidje😁
    Moram te pitati, kako stojis sa cigarama? J
    esi prestala? Ja ovaj postupak nisam, smanjila samo i prestajem kad vidim pozz test, al ne od boostera😅
    Ivanaxx nemoj da ti beta pokvari dan. Cijeli dan imas da rokas alkohol u svih16, ipak za mjesec, dva ga neces okusiti barem 9mj💪 Sretan rodjendan! 💞

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

09. Listopad 2020. 13:05

Beta 2.7 haha
    Mojitooo night 🎉🎉🎉
    Btv danas mi je 27 god hahaha, simbolično jezivo. Nadam se da mi neće beta vječno pratit godine pa da rodim u penziji 😂😂

Ruska1986
    09. Listopad 2020. 13:05

Nadja89

kju

Nadja89

Zdravo cure, dugo vas citam, mrzilo me registovati se, ali buduci da smo sve u istom sosu neka me ovdje.. Iza mene je jedan neuspjesan postupak IVF u avgustu, sad se pripremam za decembar na novi postupak. Sa mnom je sve ok, osim stitne koja je tada bila u granicama normale, dok je spermiogram sve losiji.. Ono sto je mene iznenadilo je to da sam imala samo 4 jajne celije, od kojih su se 3 oplodile, 2 prezivjele, dosle do 3. dana, vracene 3. dan, srednje kvalitete.. Eh sad, zanima me sljedece, kako ste vi reagovale na stimulaciju, ja sam imala punu stimulaciju i brine me da li ce svaki put biti ovako malo jajnih celija, kakva su vasa iskustva, da li mogu u sledecem postupku ocekivati nesto vise ili ce se sve uglavnom vrtiti oko tog broja? Hvalaa i sretno nam

Ej Nadja..kolki ti je amh? To je najveci faktor kod broja jajnih stanica..naravno da i puno toga ovisi o stimulaciji, ali nju doktori daju prema nalazima hormona i eventualnim dijagnozama koje imas, a kasnije postimavaju s obzirom na rast folikula..

Pa uredu je, rekli su mi da imam dobru rezervu, medjutim kod mene je malo drugacije izrazen taj amh, nisu brojke kao kod vas, ali znam da su mi savjetovali da ne zurim za IVF imam dobri rezervu js a i kao imam 31 godinu, medjutim spermiogram od muza je sve losiji, od skoro granicnog je dosao do 10% pokretljivosti, uz sve vitamine koje je pio, prestao pustiti, bavi se sportom, uzima sve moguce preparate koje mi smuckam, a ono sve losije.. Vidjeti cu, i meni su rekli da ce mi sad nesto kombinovati, nekako bi mi puno lakse bilo da imam nesto za zamrznuti, jos kad su rekli srednje kvalitete ja sam vec tada odtugovala svoje, tako da mi negativna beta i nije toliko tesko pala, znala sam nekako unaprijed da je izgubljen ovaj postupak.. Nema veze idemo dalje

Vidis, ja imam super jajnu rezervu i sve odlicne nalaze pa su mi ipak(zbog muza)rekli da nam je jedina opcija IVF. Nama je morfologija pala sa 29% na 3% i to ih je najvise zabrinulo! S tim da mi muz nije pusac, tu i tamo popije pivu, nije debel i pio je i vitamine i cajeve i nist... Pogorsanje je nastupilo zbog stresa, a a na to stvarno ne mozes utjecat. Vidis, ja sam na kraju dobila hrpu stanica a isto nisam imala nista vise za zamrznut.  To je takva lutrija, i pogodit terapiju i da se sve poklopi... Lutrija!

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,

Ruska1986
    09. Listopad 2020. 13:08

Ivanaxx

Beta 2.7 haha
    Mojitooo night 🎉🎉🎉
    Btv danas mi je 27 god hahaha, simbolično jezivo. Nadam se da mi neće beta vječno pratit godine pa da rodim u penziji 😂😂

Zamisli, isti brojevi 🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️ kako god, danas pij a onda u nove borbe!!

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

ANKSIMORON
    09. Listopad 2020. 13:14

Ivanaxx

Beta 2.7 haha
    Mojitooo night 🎉🎉🎉

Zao mi je Ivana 😔😔 ali super da si tako pozitivna, e bar se s tobom covjek nasmijao 😅😅 uzivaj u danasnjem danu... 🥰🥰

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

iris_iris
    09. Listopad 2020. 13:17

Ivanaxx

Beta 2.7 haha
    Mojitooo night 🎉🎉🎉

Sretan rođendan, draga! 🎉 ipak si dobila priliku proslaviti ludo, rokerski u stilu s tim godinama  a onda ćeš se uozbiljit i u sljedećem krugu ideš po svoju bebolinu 🤞😊

MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
    MM: blaga asthenozoo
    MPO od 7/20
    10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
    iris676.iris@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.