Tara0205 hvala ti za info, ja, sam kod dr. Grbavca i ostavio je super dojam, sad samo ne znam da li će mi sve on raditi, vidjet ćemo.
Nina92 14 je super br 💪ma imam feeling da će to ispast super 🤞
Ok, ovaj info za omamljivanje mi je bitan jer sam do sad isto u stimuliranom bila u općoj anesteziji. Jedino su "prirodnjaci" išli bez ičeg.
Mi smo isto godište, ista poliklinika, isti doktor🤣
Anksimoron radila sam prije par mjeseci i OGTT test i načaz je bio ok..iako inace znam kad pravim krvnu sliku da mi je secer uvijek nizi...a valjd on zna zasto mi je to dao...on je meni nesto objasnjavao,ali strucno,nista ja to nisam razumila 😂
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Zdravo cure, dugo vas citam, mrzilo me registovati se, ali buduci da smo sve u istom sosu neka me ovdje.. Iza mene je jedan neuspjesan postupak IVF u avgustu, sad se pripremam za decembar na novi postupak. Sa mnom je sve ok, osim stitne koja je tada bila u granicama normale, dok je spermiogram sve losiji.. Ono sto je mene iznenadilo je to da sam imala samo 4 jajne celije, od kojih su se 3 oplodile, 2 prezivjele, dosle do 3. dana, vracene 3. dan, srednje kvalitete.. Eh sad, zanima me sljedece, kako ste vi reagovale na stimulaciju, ja sam imala punu stimulaciju i brine me da li ce svaki put biti ovako malo jajnih celija, kakva su vasa iskustva, da li mogu u sledecem postupku ocekivati nesto vise ili ce se sve uglavnom vrtiti oko tog broja? Hvalaa i sretno nam
Ej Nadja..kolki ti je amh? To je najveci faktor kod broja jajnih stanica..naravno da i puno toga ovisi o stimulaciji, ali nju doktori daju prema nalazima hormona i eventualnim dijagnozama koje imas, a kasnije postimavaju s obzirom na rast folikula..
Pa uredu je, rekli su mi da imam dobru rezervu, medjutim kod mene je malo drugacije izrazen taj amh, nisu brojke kao kod vas, ali znam da su mi savjetovali da ne zurim za IVF imam dobri rezervu js a i kao imam 31 godinu, medjutim spermiogram od muza je sve losiji, od skoro granicnog je dosao do 10% pokretljivosti, uz sve vitamine koje je pio, prestao pustiti, bavi se sportom, uzima sve moguce preparate koje mi smuckam, a ono sve losije.. Vidjeti cu, i meni su rekli da ce mi sad nesto kombinovati, nekako bi mi puno lakse bilo da imam nesto za zamrznuti, jos kad su rekli srednje kvalitete ja sam vec tada odtugovala svoje, tako da mi negativna beta i nije toliko tesko pala, znala sam nekako unaprijed da je izgubljen ovaj postupak.. Nema veze idemo dalje
👱♀️31 👦34
3 godine trudilica
Ja: hipotireoza, hashimoto
On: OAT težeg stupnja, varikokela
8.2o2o 1. IVF (Femara, Gonal, Cetrotide) 4 jajne stanice, 2 oplođene, beta >1
12.2o2o 2. IVF (Femara, Menopur, Cetrotide) 8js, 6 oplodjenih, 6 embriona 5. dan se prestali razvijati, nema ET 😔
11.03.2021 operacija varikokele
Heeeej, čitam dok hodam pa nisam pola uspila popratit 🙈🙈
Upravo sam izvadila betu reda radi jer od jutros baš konkretno krvarim, nisam čak ni utriće danas tila jer je ovo prava M, al eto zanima me baš kolika je, jel bar preko 5 malo pa da znam da je nešto bilo tu 💕
Rezultati za 2 ure, a sad idem na mani pedi, moram rođendan proslavit kako spada haha
Hvala svima, želim vam uspješne ove dane pred nama, više nemam pojma ko čeka betu ko uzv, ko punkciju, al svima želim sve šta si same želite x200 ♥️
LucyLou hvala ti❤️ Bome nam je u ovomroller coasteru emocija taj osjecaj da si u dobrim rukama neprocjenjiv. U kojoj si ti fazi? Držim svima fige da se napokon sve posloži i da se fino zaokružimo ove zime/proljeća 😊
Ninawow 👏🏽👏🏽👏🏽Sretno od srca! Ps meni je njihov koktelcic bas fino sjeo 😂
Bas tako, u ovom cijelom emocionalnom putovanju je bitno da se dobro osjecamo i vjerujemo nasim doktorima.😉 Ja sam kod nij odradila transfer dvije blastice ali je beta bila negativna (imam 4 transfera iza sebe, sve blastice koje su rezultirale jednom biokemijskom) i sada cekamo zeleno svjetlo da mozemo po naseg smrzlica - sljedeci tjedan imam prvi uzv. pa cemo bit pametniji. 🤞🏻☺️
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
Heeeej, čitam dok hodam pa nisam pola uspila popratit 🙈🙈
Upravo sam izvadila betu reda radi jer od jutros baš konkretno krvarim, nisam čak ni utriće danas tila jer je ovo prava M, al eto zanima me baš kolika je, jel bar preko 5 malo pa da znam da je nešto bilo tu 💕
Rezultati za 2 ure, a sad idem na mani pedi, moram rođendan proslavit kako spada haha
Hvala svima, želim vam uspješne ove dane pred nama, više nemam pojma ko čeka betu ko uzv, ko punkciju, al svima želim sve šta si same želite x200 ♥️
Sretan, najsretniji rockas ti zelim, draga i drzim fige da ce te beta ugodno iznenaditi, to jest donijeti najljepsi dar ❤️🥰🤞
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
Ivanaxx sretan rođendan i neka ti nista ne pokvari ovaj tvoj dan!
Nina92 odlicni rezultati,sretno dalje
Ni ja vise ne mogu pohvatati jesam li koga zaboravila !
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Nina ajmeeee predivan broj stanica! Neka bude i za brace i seke 🤞🍀
Cure hvala vam puuuuno, ljubim vas, divne ste ❤️
Evo ja izašla iz bolnice, pijem kavicu i cekam muza da dodje po mene 🙈 Indijanci su sa mnom 🤪
Transfer skoro odgođen i blastice smrznute ponovo. U zadnji zadnji tren smo uspjeli. Moj cervix zatvorio vrata 😂😂😂
Prof je vec rekao odustajemo i dok je to izgovorio, kaze eeevoooo 😂🙈 ajme sto ce ovo bit dobrice 🤪 izmrcvarili i mene i profesora 🤦🏻♀️😁 ovi definitivno ostaju sa mnom 😂
Evo ja izašla iz bolnice, pijem kavicu i cekam muza da dodje po mene 🙈 Indijanci su sa mnom 🤪
Transfer skoro odgođen i blastice smrznute ponovo. U zadnji zadnji tren smo uspjeli. Moj cervix zatvorio vrata 😂😂😂
Prof je vec rekao odustajemo i dok je to izgovorio, kaze eeevoooo 😂🙈 ajme sto ce ovo bit dobrice 🤪 izmrcvarili i mene i profesora 🤦🏻♀️😁 ovi definitivno ostaju sa mnom 😂
Sritnooo, i obavezno u mcdonaldsa. Ne samo krumpiriće nego cili big tasty veliki meni hahah 🍔🍟🥤 #mcdonaldsloverforever 😂😂
Sritnooo, i obavezno u mcdonaldsa. Ne samo krumpiriće nego cili big tasty veliki meni hahah 🍔🍟🥤 #mcdonaldsloverforever 😂😂
Ja sam uzela mali meni jer nisam imala teka, a da sam veliki, ne bi M došla! 😂
Sriiitnooo ♥️
Sortiraj odgovore
Najstariji