Samara
Haha dobro si skuzila za nick 😉
Prije svega čestitam ti na mrvici, sad zasluženo uživaj 😀😊
Sto se tiče poliklinike Skvorc, možeš li mi, molim te objasniti sto to točno znači u praksi da imaju ugovor sa hzzo. Jer koliko sam shvatila, sve pretrage prije samog postupka se plaćaju, a sam postupak je pokriven? Ili?
Jer ja zapravo tek trebam u obradu.
Kju, hvala i tebi na info za Petrovu. I da, iz Zagreba smo. To sam zaboravila napomenuti.
👩🏻 31g
👱🏼♂️29 g
1 godina pokušavanja
Astenozospermija
Prvi MPO pregled, 16. 11. Petrova
Ivanaxx, Brevactode ide u guz, a Ovitrell u stomak.
Lucija07, a meni je prosli put susjeda koja je medicinksa sestra dala, i kad je otisla vidim u bocici da joj je skoro pola ostalo pa sam namontirala novu spircu, to isisala i ubola se sama, zamisli ludjakinje 😁 a sad se mislim....kad sam za tu jednu dozu Brevactide digla takvu frku...aj nek sad bude kako treba, idem tamo, oni imju iskustva. Jesi ti sad za dobitne stanice uzela 10 000 ili 5000 IU?
Ajme kakvu sam ja pomutnju napravila sa 2 Brevactida. Jutros kad mi je sestra davala drugi nije mogla vjerovat pa je zvala doktoricu da provjeri, pa se još čudila jer to nikad nitko nije dobio, još mi napomenula da kažem i njima na hitnoj da je ona provjerila i da nije greška
. Sad na hitnoj ista stvar, da ja sam nešto pobrkala jer nikad nikome nisu dali dva praška, da pokažem papir, da će oni nekoga zvat da provjere
. Još ja prepakirala da ne nosim dvije kutije da ih ne buni. Da sam znala ne bi ništa pitala, ionako ovaj put sve naopako
A da ti ja tek kazem da ja SAMA SEBI U GUZICU dajem štopericu😂😂😂😂😂
Sad zadnji put nisam imala bas snage do kraja istisnut pa je muz pripomogao 😂😂😂
To su ti komedije🙊😂😂😂
Voooot al štoperica isto ne ide u stomak, hahah ja sam mislila da za sve stoji sc, kao supkutano.. Ja sam sve u stomak dala. I ja to isto sama, manje sebe bolim od bilo koga hahah
Sta ja znam meni luci rekao u guzu i ovi u ljekarnoj.. A ovaj moj iglu vidjet ne moze. To su ti bile psihičke pripreme za njega, jos smo se uspjeli posvadjat jer ja sa zstrcanom iglom stojim i vicem na njega da stisne sta je mimoza😂😂😂😂😂😂
On kaze ne mogu bolit ce te 🤷♀️😂ja vicem bolit ce tebe kad sad sve uprskas ode 20000kn
Da vidis kak je stisnuo😂😂😂😂
Ivanaxx, Brevactode ide u guz, a Ovitrell u stomak.
Lucija07, a meni je prosli put susjeda koja je medicinksa sestra dala, i kad je otisla vidim u bocici da joj je skoro pola ostalo pa sam namontirala novu spircu, to isisala i ubola se sama, zamisli ludjakinje 😁 a sad se mislim….kad sam za tu jednu dozu Brevactide digla takvu frku…aj nek sad bude kako treba, idem tamo, oni imju iskustva. Jesi ti sad za dobitne stanice uzela 10 000 ili 5000 IU?
10000iu
Ajme kakvu sam ja pomutnju napravila sa 2 Brevactida. Jutros kad mi je sestra davala drugi nije mogla vjerovat pa je zvala doktoricu da provjeri, pa se još čudila jer to nikad nitko nije dobio, još mi napomenula da kažem i njima na hitnoj da je ona provjerila i da nije greška
. Sad na hitnoj ista stvar, da ja sam nešto pobrkala jer nikad nikome nisu dali dva praška, da pokažem papir, da će oni nekoga zvat da provjere
. Još ja prepakirala da ne nosim dvije kutije da ih ne buni. Da sam znala ne bi ništa pitala, ionako ovaj put sve naopako
To su ti komedije🙊😂😂😂
Voooot al štoperica isto ne ide u stomak, hahah ja sam mislila da za sve stoji sc, kao supkutano.. Ja sam sve u stomak dala. I ja to isto sama, manje sebe bolim od bilo koga hahah
Sta ja znam meni luci rekao u guzu i ovi u ljekarnoj.. A ovaj moj iglu vidjet ne moze. To su ti bile psihičke pripreme za njega, jos smo se uspjeli posvadjat jer ja sa zstrcanom iglom stojim i vicem na njega da stisne sta je mimoza😂😂😂😂😂😂
On kaze ne mogu bolit ce te 🤷♀️😂ja vicem bolit ce tebe kad sad sve uprskas ode 20000kn
Umirem 😂😂😂😂 moj izadje kad se bodem. Ovaj put sam ostavila sve inekcije....uspomena na zadnji postupak 😂 i bas zbog toga sam se mislila da si ovu zadnju zabodem sama, imam duge ruke, mogla bi bez problema, ali da ne riskiram odem tamo. I bilo mi neugodno, nakon sto smo se 10 minuta raspravljele zasto 2 Brevactida pitat zenu da mi da tu praznu spricu 🙈. Nisam bas vise normalna 😂
To su ti komedije🙊😂😂😂
Umirem 😂😂😂😂 moj izadje kad se bodem. Ovaj put sam ostavila sve inekcije….uspomena na zadnji postupak 😂 i bas zbog toga sam se mislila da si ovu zadnju zabodem sama, imam duge ruke, mogla bi bez problema, ali da ne riskiram odem tamo. I bilo mi neugodno, nakon sto smo se 10 minuta raspravljele zasto 2 Brevactida pitat zenu da mi da tu praznu spricu 🙈. Nisam bas vise normalna 😂
😂😂😂😂
Ma tko bi i bio normalan uz sve te hormone. To mi izgovor za sve😂🤷♀️😂😂
To su ti komedije🙊😂😂😂
Ja sam si isto davala brevactide kao stopericu ali u trbuh... nitko nije spomenio guzu??? Jel to moglo utjecat na ishod?
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
I jos sam sad dobila 2 brevactida nakon transfera? Oba sam si dala u trbuh??
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Ivanaxx čestitaaaam 🥳🥳🥳 to je crtica, nije sjena! Držim fige da tamni i dalje 🎈
Ajme koji niz, dođe mi da pišnem i ja jedan test tek toliko, možda bude pozitivan 😂
MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
MM: blaga asthenozoo
MPO od 7/20
10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
iris676.iris@gmail.com
Lucija07 ahahahaha tak bi isto i ovaj moj, isto 😂
MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
MM: blaga asthenozoo
MPO od 7/20