Ivanaxx kužim te skroz, tijelo nas bome zeza ponekad 🙄
LucyLou ma bude to, nisam tako jako nestrpljiva i to što kažeš, to je za mj i pol, nije tako strašno.
Btw sve suplemente koje pijem mi je "odobrio" i rekao da mogu nastavit 👍Super za suplemente, Lucyinthesky- bas imam dobar osjecaj za tebe i vas sljedeci pokusaj! ☺️👍
I meni se čini da su svi dodaci baš dobri, da bi mogla bit kvaliteta js super. A za spermiogram je najvažnije lišit se stresa, čudo jedno kako nalaz varira ovisno o stadiju života muškarca, kako je na poslu, doma i sl. I moj se morao prestati dinstati (šufigavati, ne znam kako ko kaže, ugl prestati tuširati na 80 stupnjeva pola sata 😂), iako je spermiogram bio uredan uvik, to je bia moj zahtjev kao minimum šta može dat od sebe haha
Ivanaxx, pa to je plusčina itekakva! 👍👍😀
Bozma folikuli su ti supač🐣🤞🌺 🤞🐣
Lucyinthesky, gdje si dosad bila u postupcima? Možda se onda nekom prilikom budemo i srele u IVF-u🙂
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Super za suplemente, Lucyinthesky- bas imam dobar osjecaj za tebe i vas sljedeci pokusaj! ☺️👍Ajoj, hvala ti draga LucyLou 😊
Ja sam teški realist i ne zanosim se previše, pogotovo nakon ovog prije, tak sam i doktoru rekla. Uz to je i spermio lošiji nego inače, tako da, me i to brine, ali šta je tu je. Ovaj support baš onak znači i drago mi je što sam vam se odlučila priključiti 💕
A još da se i slova naučim boldat 🤣😎
Lucy gdje idete u postupak? Mm uzima stvarno puno dodataka, ali nista se previse nije promijenilo...profertil, b-supreme, d vitamin, omegu, koenzim..zdrava prehrana, vjezbanje, akupunktura..ma nema sta nismo isprobali..svejedno se nadamo da ce u iducem postupku uz ovo lose tkivo s tese biti i koji dobar svjezi spermic!
Super za suplemente, Lucyinthesky- bas imam dobar osjecaj za tebe i vas sljedeci pokusaj! ☺️👍Ajoj, hvala ti draga LucyLou 😊
Ja sam teški realist i ne zanosim se previše, pogotovo nakon ovog prije, tak sam i doktoru rekla. Uz to je i spermio lošiji nego inače, tako da, me i to brine, ali šta je tu je. Ovaj support baš onak znači i drago mi je što sam vam se odlučila priključiti 💕
A još da se i slova naučim boldat 🤣😎Lucy gdje idete u postupak? Mm uzima stvarno puno dodataka, ali nista se previse nije promijenilo…profertil, b-supreme, d vitamin, omegu, koenzim..zdrava prehrana, vjezbanje, akupunktura..ma nema sta nismo isprobali..svejedno se nadamo da ce u iducem postupku uz ovo lose tkivo s tese biti i koji dobar svjezi spermic!
Držim fige ♥️
https://ibb.co/RvVQTrF
Super se vidi!!!😍😍 ajme koji mjesec! Vrh!😍
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
https://ibb.co/RvVQTrFSuper se vidi!!!😍😍 ajme koji mjesec! Vrh!😍
Haha je stvarno je pozitivan niz, čituckala sam možda s preskakanjem do svibnja 2020 i nez kad je bilo ovoliko trudnoća. Al do bete se neću prepuštat prevelikom veselju, još uvik svako 20 min provjerim jesam li dobila. Znam da je od utrogestana isto moguće, al nmg se otet dojmu da je procurilo, baš uz bol osjetim i da moram na wc i tako svako malo.
Ivana čestitkeee na crtici. Vidi se iz aviona i čestitke na hrabrosti. Ogroman broj žena je pisalo da su bolovi slični menstrualnim. 😉
Bozma, i ti se danas pikaš sa štopericom navecer?
Ja imam jednu štopericu i jedan folikul. I sad pijem pivo, pa nek ide život 😉
Ja još krvarim. Sad sam si ufilmala da mi nije to krv iz mokraće. Ovo mi se nikad nije dogodilo. Malo crveno, malo spoting, na gaćicama ništa. Za poludit. Neka samo folikul, tj. j. stanica preživi. Vratit cu se kroz koji mjesec na FET. 🤪
Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
5. 11/2021 Škvorc - novi postupak
Andela, koju stimulaciju koristiš? Za takav AMH imas savršen broj folikula 😉😉😉
Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
5. 11/2021 Škvorc - novi postupak
Sortiraj odgovore
Najstariji