I Ivanaxxxnakon stimulacije 3 mjeseca pauze pa onda novi postupak, ali nece ti to ni trebat jer ces sad bot trudna.
MakiST, veceras stoperica tj. dvije stoperice 😁. Mislim da sam prva tamo koja ih je dobila dvije, iako za dva folikula bi bila dosta i jedna 😁. jedan od 17mm i jedan od 15mm. Ostali nisu makli sa 10mm. Tako da su mi pisali 2 folikula.
Haha daj Bože da si u pravu, ko će mi 3 mj još čekat, imam osjećaj da samo čekam haha
Andela111, kako mi je amh jako nizak, bez lijekova uopće nemam ovulaciju pa sam zato odmah krenula u mpo. Recimo da je imam 2 3 puta godišnje, koja je šansa da se baš tada sve kazaljke poklope i to uhvati..
Bozma i ja sam 2 štoperice, a samo su 3 folikula koja su se mogla računati, jer je jedan bio premal, a jedan otišao u cistu. O dobila sma 3 js, i 2 embrija za koja su rekli da si baš prekrasni i da se može čekat 5.dan, s tim da jedan nije dočekao. Al evo, samo da danas ne dobijem pa vas od sutra proganjam sjenama.
Nije isključeno ni da danas pišnem jedan ako ne bude dobar tv program 😂😂😂😂😂
Bila jutros u mullera, kupila 100 testova i uložaka. Blagajnica vjv misli da sam skrenila, al šta ću, nije mi usput pa se moram pripremit za sve ishode hahah
I Ivanaxxxnakon stimulacije 3 mjeseca pauze pa onda novi postupak, ali nece ti to ni trebat jer ces sad bot trudna.
MakiST, veceras stoperica tj. dvije stoperice 😁. Mislim da sam prva tamo koja ih je dobila dvije, iako za dva folikula bi bila dosta i jedna 😁. jedan od 17mm i jedan od 15mm. Ostali nisu makli sa 10mm. Tako da su mi pisali 2 folikula.
I ta veličina ti je odlična, meni je onaj od 14 ostao mali, a imala sam jednog od 21 i naravno taj je pobjegao, a 2 od 16,5 i jedan od 15 su bili dobitni. A to je bilo dan pred štopericu. Tako da ti je cijeli nalaz obećavajući i nek si dobila dvi štoperice, neće im ništa bit, samo će sazrit js kako Bog zapovida.
Cure, meni je otkazan postupak ovaj mjesec zbog TSH. Prije 2 dana je TSH bio 4.19, ali dr kaže da za IVF treba biti najviše 2. Krajem mjeseca imam kontrolu endokrinologa pa ako bude sve ok onda planiramo postupak u 11mj.
Ovo je stvarno igra živaca i treba puuuuno strpljenja.
Kod mene se sve odužilo i zakompliciralo. Krenula sam u 2 mj, nadam se da mi neće isteći nalazi.
Svi nalazi moraju biti dobri i onda se mora 1000 stvari poklopiti da uspije.
Ja još nisam ni krenula u postupak, a već sam luda od svega, ali ne odustajem dok ne dođem do svog cilja.
Divim se curama koje imaju puno više pokušaja i borbe iza sebe.Ja bih na tvome mjestu otisla privatno u endokrinologa da ne cekaš toliko jer do kraja mjeseca ga mozes popraviti na idealnu visinu. Bas imam iskustva u tome pijem eutyrox od tinejđzerskih godina da vec sama sebi znam dizati i spustati terapiju🤣🤣🙄🙄🙄
Bila sam kod svog endokrinologa i on mi je povećao dozu na 75 mg. Moja mpo doktorica je zvala endokrinologa na VV i ona mi je rekla da pijem 2 dana 100 mg, a 5 dana 75 mg i da dođem za 4 tj na kontrolu. U ova 4 dana sam bila 2x kod endokrinologa tako da ne planiram privatno kad mi je 2x korigirana terapija. Šta ti misliš?
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Cure, meni je otkazan postupak ovaj mjesec zbog TSH. Prije 2 dana je TSH bio 4.19, ali dr kaže da za IVF treba biti najviše 2. Krajem mjeseca imam kontrolu endokrinologa pa ako bude sve ok onda planiramo postupak u 11mj.
Kod mene se sve odužilo i zakompliciralo. Krenula sam u 2 mj, nadam se da mi neće isteći nalazi.
Ja još nisam ni krenula u postupak, a već sam luda od svega, ali ne odustajem dok ne dođem do svog cilja.
Divim se curama koje imaju puno više pokušaja i borbe iza sebe.Ja bih na tvome mjestu otisla privatno u endokrinologa da ne cekaš toliko jer do kraja mjeseca ga mozes popraviti na idealnu visinu. Bas imam iskustva u tome pijem eutyrox od tinejđzerskih godina da vec sama sebi znam dizati i spustati terapiju🤣🤣🙄🙄🙄Bila sam kod svog endokrinologa i on mi je povećao dozu na 75 mg. Moja mpo doktorica je zvala endokrinologa na VV i ona mi je rekla da pijem 2 dana 100 mg, a 5 dana 75 mg i da dođem za 4 tj na kontrolu. U ova 4 dana sam bila 2x kod endokrinologa tako da ne planiram privatno kad mi je 2x korigirana terapija. Šta ti misliš?
Probaj izvadit krv, tsh se može u 7 dana popravit. I onda nalaze poslat mpo dr pa možda uspiješ ranije u proces
Pozdrav cure, nova sam na ovoj temi…. saznala sam da imam nizak AMH…. jako…. a imam 33 god. Ostalo sve Ok. Kvalitet jajnih stanica dobar FSH 6,9…. LH 5,2….da li neko zna gde da kupim DHEA… i da li to pomaze….hvala❤️.
DHEA narucim sa iHerba. Najbolje ti je da ga izvadis pa vidis na cemu si, pa ako ti je nizak ili na donjoj granici pij ga. Meni je ispalo da je visok pa na kraju nisam ni pila iako mi je doktor preporucio.
Divim se curama koje imaju puno više pokušaja i borbe iza sebe.Razumim te skroz, ja sam u siječnju saznala da imam nizak amh i da prirodno nemam skoro nikakve šanse, idem sve privatno baš da ne izgubim živce i zdravlje čekajući, a napravila sam zasad jednu iui i evo jedan ivf, čekam betu, al bolovi su kao da će prije menga. I sad me zanima doslovno mogu li odma idući misec ić u novi, jer ne želim više gubit vrime, zbog korone sam 5 mj doma sidila i čekala, a ništa gore nema. A kako je amh nizak nemam rizika od hiperstimulacije i nemam ni neke nuspojave da ne bi ponovno išla. Al ako se javim sad dr s tim pitanjem reć će da trčim pred rudo, a ako dobijem sutra, dok dobijem termin i sl, neću počet s terapijom drugi dan ciklusa. A možda se i ne smi odma ić u novi, ima li iko saznanja o tome?
I mene zanima kad se može u drugi postupak ukoliko prvi ne uspije. I zanima me jel se mora praviti pauza ako budem imala smrzliće pa budem išla na FET.
Mene je prvo zeznula korona onda sam prirodno ostala trudna i imala spontani pa sam išla na kiretažu i morala čekati 3mj da se sluznica maternice oporavi i sad konačno kad sam trebala krenuti poremetila se štitnjača, a bila sam pila tablete od 50mg euthiroxa i nalazi bili ok. U roku od mjesec dana TSH varirao od 0.40 -9.05.
👨💼 31 OAT
3/21 ET 1 blastice - ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Drage cure, pozdrav svima. Upadam vam ovako iz vedra neba, ali trebala bi jedan savjet.
Naime, dobili smo upitnicu za humanu i sad bi trebala odabrati bolnicu za početak naše borbe. Kopala sam po forumima, ali sve je nekako zastarjelo. Pa me zanima ako neke od vas idu u državne bolnice, koju bi preporučili?
Mi za sad, osim nešto lošijeg spermiograma (smanjen broj progresivno pokretnih) nemamo nikakve druge nalaze. Tj, ja nemam (osim klasičnog pregleda i pape sto je uredno) I trebala bi čitavu obradu od početka. Hvala unaprijed :)
👩🏻 31g
👱🏼♂️29 g
1 godina pokušavanja
Astenozospermija
Prvi MPO pregled, 16. 11. Petrova
Angribird, ne mogu ranije kad sam jučer trebala krenuti u postupak i jučer mi je bio 3 dan ciklusa.
Kad sam bila u 9 mj na konzultacijama TSH mi je bio 0.40 malo ispod donje granice i dr mi je rekla da mi je terapija prejaka i da mi endokrinolog smanji dozu i da mogu u 10mj u postupak. Međutim, kad sam vadila krv nakon toga TSH je bio 9 pa mi je morao pojačati dozu.
👨💼 31 OAT
3/21 ET 1 blastice - ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Ivanaxx ja sam mišljenja da treba pustiti tijelo da, se odmori od stimulacije, bar 3 mjeseca, koliko god da smo nestrpljive.
Ja sam primijetila da mi se moj (cijeli život redoviti u dan) ciklus, nakon stimulacije skroz poremeti i točno za cca 3 mjeseca opet dođe na svoje.
To je također i dovoljan period za npr nekim suplementima "nabildat" stanice ako treba i eventualno pokušat popravit spermio ako je lošiji.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Usput pitanje, oni neki čajevi koje neke od vas daju muževima za bolji spermio,gdje ih naručujete tj od koga(znam da to može ili ne napravit ništa ili eventualno pomoći)?Na ostalim suplementima smo doktorirali 🙄, ali čajeve još nismo probali,pa ono...
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji