Potpomognuta oplodnja vol. 3

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • kju

Broj poruka: 30

Prijavi adminu

Ivanaxx

https://ibb.co/RvVQTrF

Vidi se skroz dobro!!! :))

• LucyLou

Broj poruka: 418

Prijavi adminu

Ivanaxx

Ivanaxx, crtica se vidi odlicno! Cestitke od srca, i svaka cast na hrabrosti za test ovako rano! 👍😄

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

• Ana26

Broj poruka: 773

Prijavi adminu

Ivanaxx

Ja ju vidim!
    Čestitam! Sretno! 🎊🎉🤗

👱‍♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
    👨‍💼 31 OAT
    4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
    02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
    3/21 ET 1 blastice - ❌
    4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
    1/22 ET 2 dvodnevna-❌
    10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
    12/22 FET 6+3 imamo ❤️
    9/2023 BABY BOY 💙

Broj poruka: 347

Prijavi adminu

Sanjich🤞🤰

Haj svima, ja za 10dana krecem sa estrofemom i pijem ga 7dana samo onda trebam dobit M i krenuti s bemfola ako 2dc hormoni budu ok… Može li mi netko reći buduci da imam prptokol napisan samo 7 dana bemfola i zadnji dan cetrotide s upitnikom i uzv.. Šta iza toga.. Mislim kolko još traje sve to do aspiracije…? Ja sam sad malo glupa jer ne kontam kolko prodje od M do aspiracije i vracanja?

Hej, bila sam samo jednom, na kratkom protokolu, pa mogu reć da sam od 2.dana ciklusa bila na bemfoli i menopuru i svaki drugi dan išla na uzv i terapija se svaki put prilagođavala nalazu, znači vjv je zato upitnik jer dobiješ samo za 2 dana do idućeg uzv. I čeka se da folikuli dođi do oko 18 19 mm, ovisi o ciklusu svakom individualno i onda se da štoperica i punkcija za 36 sati. Tako je bilo meni. Prošlo mi je 15 dana od 1 dana ciklusa do punkcije. 

• kju

Broj poruka: 30

Prijavi adminu

Sanjich🤞🤰

Haj svima, ja za 10dana krecem sa estrofemom i pijem ga 7dana samo onda trebam dobit M i krenuti s bemfola ako 2dc hormoni budu ok… Može li mi netko reći buduci da imam prptokol napisan samo 7 dana bemfola i zadnji dan cetrotide s upitnikom i uzv.. Šta iza toga.. Mislim kolko još traje sve to do aspiracije…? Ja sam sad malo glupa jer ne kontam kolko prodje od M do aspiracije i vracanja?

Kad dodete na ultrazvuk doktor vidi kako rastu folikuli i s obzirom na to daje dalje terapiju pa nakon nje stopericu..stoperica se daje 48 sati prije aspiracije i sprijecava pucanje folikula..nakon aspiracije vam biologica kaze koliko ste imali js i da nazovete za dva dana - tad saznate koliko se js oplodilo i kada je transfer..najcesce 3-5 dana nakon aspiracije..ovisi kako se razvijaju :) to je ukratko to..

• LucyLou

Broj poruka: 418

Prijavi adminu

Lucyinthesky

Ivanaxx kužim te skroz, tijelo nas bome zeza ponekad 🙄
    LucyLou ma bude to, nisam tako jako nestrpljiva i to što kažeš, to je za mj i pol, nije tako strašno.
    Btw sve suplemente koje pijem mi je "odobrio" i rekao da mogu nastavit 👍

Super za suplemente, Lucyinthesky- bas imam dobar osjecaj za tebe i vas sljedeci pokusaj! ☺️👍

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

Lucyinthesky

Broj poruka: 1649

Prijavi adminu

Ivanaxxo ovo se vidi iz aviona, wooow (a ja sam polućorava i bez leća ovaj tren 😁🤣) 👍🤞

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Prijavi adminu

Lucyinthesky

Ivanaxxo ovo se vidi iz aviona, wooow (a ja sam polućorava i bez leća ovaj tren 😁🤣) 👍🤞

Hvalaaa Boguuu hahaha ♥️♥️♥️♥️

Prijavi adminu

Ana26

Ivanaxx

Ja ju vidim!
    Čestitam! Sretno! 🎊🎉🤗

Hvalaaa, još nisam skroz opuštena zbog bolova identičnih menstrualnim, al evo sad ću ih pripisat utrićima i debljanju maternice 🙏🙏

Lucyinthesky

Broj poruka: 1649

Prijavi adminu

LucyLou

Super za suplemente, Lucyinthesky- bas imam dobar osjecaj za tebe i vas sljedeci pokusaj! ☺️👍

Ajoj, hvala ti draga LucyLou 😊
    Ja sam teški realist i ne zanosim se previše, pogotovo nakon ovog prije, tak sam i doktoru rekla. Uz to je i spermio lošiji nego inače, tako da, me i to brine, ali šta je tu je. Ovaj support baš onak znači i drago mi je što sam vam se odlučila priključiti 💕
    A još da se i slova naučim boldat 🤣😎

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.