Potpomognuta oplodnja vol. 3

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Broj poruka: 347

Prijavi adminu

kju

Ivanaxx

Hahahah pišnila sam ga i vidi se sjena hahaha vidimo je i muž i ja. Doduše uz paralelnu sjenu imamo i jednu okomitu na obe ove, ne znam šta bi da tribala predstavljat, valjda nije test prestar ili nešto. Držala sam 20 sec u urinu i nakon 1 min se ukazala meni, nakon 2 se vidila malo bolje (vidia je i muž). Nez uploadat sliku da se oglasi stručno vijeće 😂😂😂😂😂
    Hahaha možda mi umišljamo tu sjenu i sve, al barem je zanimljivije čekat 9.10. 🙏🙏

🥳🥳🥳🥳 ne znam pomoci oko aploudanja slike..jedva i post posaljem, ali jako sam sretna zbog crtice!! Koji je test? Cekam slikicu kad cure objasne 😊

Onaj mullerov jeftini. Jedva čekam sutra da bude vidljivija haha
    S tim da me i dalje boli ko pred menstruaciju, al ovo mi je sad bar ulilo malo nade da je lakše čekanje, makar uslijedilo razočaranje. Plus prvi put u životu vidim svoj test koji nije bijel ko neupotrijebljen 😂😂😂 

Ruska1986

Broj poruka: 5086

Prijavi adminu

Ivanaxx

Hahahah pišnila sam ga i vidi se sjena hahaha vidimo je i muž i ja. Doduše uz paralelnu sjenu imamo i jednu okomitu na obe ove, ne znam šta bi da tribala predstavljat, valjda nije test prestar ili nešto. Držala sam 20 sec u urinu i nakon 1 min se ukazala meni, nakon 2 se vidila malo bolje (vidia je i muž). Nez uploadat sliku da se oglasi stručno vijeće 😂😂😂😂😂
    Hahaha možda mi umišljamo tu sjenu i sve, al barem je zanimljivije čekat 9.10. 🙏🙏

Ma ne bi oboje umisljali crtu! 🥳🥳🥳

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Prijavi adminu

E a ja pijem onu vodu vitaminwell ili tako nešto. Na svakoj boci piše šta sadrži i sve bude u dosta visokoj dozi preporučenog dnevnog unosa. To sam počela odnedavno svaki dan jer pijem malo tekućine, a obična voda mi brzo dosadi, a prije sam pila povremeno, kad bi bila umorna ili prehlađena i sl. Pa se možda to uz prenatal može smatrat suplementima. Sadrži cink, mg, folnu, b12, vit c i d u raznim kombinacijama i pijem svaki put drugu neku. A omega 3 unosim dosta hranom. Ugl mislim čak da ja s tim dobro stojim zbog prehrane. Nisam mršava nimalo, imam sigurno 3 4 kg viška za neke standarde, al jedem jako raznoliko i baš svašta i uživam u hrani i tako, mislim da mi ne bi tribalo falit stvarno ničega u organizmu. Al def ću počet sa suplementima ako ovaj mj ne bude dobitni. Joj volila bi uploadat, al ne ide haha

Prijavi adminu

https://ibb.co/RvVQTrF

Prijavi adminu

Uživo se stvarno vidi, a nadam se da će bar jedna vidit i sad hahaha
    E i ona okomita na sve je nestala kako se ova razvijala, vjv je to nešto kako se urin razlijevao po trakici ili nešto tako

Prijavi adminu

E za upload, na str 1159 je link, kad se uploada ide se na copy i ode onda zalipi. Lucija je pojasnila čini mi se, a evo čisto da ne tražite na 1159 je 😂

darliv

Broj poruka: 1148

Prijavi adminu

Ivanaxx ja vidim bas dobro crticu i od srca drzim fige da je to to 🤞🏻🤞🏻

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙

Broj poruka: 1871

Prijavi adminu

Haj svima, ja za 10dana krecem sa estrofemom i pijem ga 7dana samo onda trebam dobit M i krenuti s bemfola ako 2dc hormoni budu ok... Može li mi netko reći   buduci da imam prptokol napisan samo 7 dana bemfola i zadnji dan cetrotide s upitnikom i uzv.. Šta iza toga.. Mislim kolko još traje sve to do aspiracije...?  Ja sam sad malo glupa jer ne kontam kolko prodje od M do aspiracije i vracanja? 

Broj poruka: 2592

Prijavi adminu

Ivanaxx pa odlicno se vidi. Koji ti je dan od trasfera?

Prijavi adminu

Bozma

Ivanaxxpa odlicno se vidi. Koji ti je dan od trasfera?

Ako je uto nulti, onda 4dpt
    I brevactide prije 11 dana. 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.