Potpomognuta oplodnja vol. 3

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Broj poruka: 347

Prijavi adminu

Lucyinthesky

Ivanaxx ja sam mišljenja da treba pustiti tijelo da, se odmori od stimulacije, bar 3 mjeseca, koliko god da smo nestrpljive.
    Ja sam primijetila da mi se moj (cijeli život redoviti u dan) ciklus, nakon stimulacije skroz poremeti i točno za cca 3 mjeseca opet dođe na svoje.
    To je također i dovoljan period za npr nekim suplementima "nabildat" stanice ako treba i eventualno pokušat popravit spermio ako je lošiji.

Meni je ciklus godinama bio 23 dana, a na 28 je došao kroz godinu dana prirodnog pokušavanja tako što je svako malo kasnilo dan, taman da sva sretna napravim test. I sad je mjesecima 28. Digresija na ovo tvoje, ali eto, jedan zanimljiv primjer kako se vlastito tijelo zajebaje sa mnom i ruga mi se 😂 i objašnjenje odakle imam fobiju od testova 😂😂😂

• LucyLou

Broj poruka: 418

Prijavi adminu

Lucyinthesky

Budem naravno, sad samo treba dočekati 11 mj :)

Znam, to cekanje i iscekivanje je najteze, ali doci ce i taj 11.mjesec - krajem sljedeceg tjedna je vec polovica 10. 😉

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

Broj poruka: 2592

Prijavi adminu

MakiST

Bozma😁 briga te! Drago mi je da te dr slusa i ispunjava sto kazes, i ja sam taj dojam dobila od nje da nas ‘iskusnjare’ pusti malo jer ipak znamo svoje tijelo najbolje. Cijeli ciklus ti je čudan tako da vjerujem da će bit super! Nalij se sad ko guzica jer ti nema pit narednih godinu dana!! 🥳😘🤞🏼

Je, i meni se cini, svaki put pita slazem li se kad nesto dodaje, moze se s njom i popricat, i nije tip da se naljuti ako nesto pitas ili predlozis, bas mi je drago sto sam je docekala 😁. 
    A kako te sve ovih dana slusam...poslusat cu te i ovo zadnje i stavit hladit pivu.

Lucyinthesky

Broj poruka: 1649

Prijavi adminu

Ivanaxx kužim te skroz, tijelo nas bome zeza ponekad 🙄
    LucyLou ma bude to, nisam tako jako nestrpljiva i to što kažeš, to je za mj i pol, nije tako strašno.
    Btw sve suplemente koje pijem mi je "odobrio" i rekao da mogu nastavit 👍

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Prijavi adminu

Lucyinthesky

LucyLou ma bude to, nisam tako jako nestrpljiva i to što kažeš, to je za mj i pol, nije tako strašno.

Ja ništa ne pijem haha, ajde mi navedi neke da vidim bi li mi odgovaralo, nemam ni ideju što piti. Počela sam bademovo i lješnjakovo mlijeko umjesto kravljeg da smanjim unos hormona, dosta mi je ovih hahah
    I to je sve što ja pijem, osim prenatala i lijekova koje dobijem od dr. Nikakve suplemente. Šta od prirodnih metoda utječe na kvalitetu js, šta je dobro za nas s malom rezervom, ništa o tome ne znam 🤦‍♀️

• kju

Broj poruka: 30

Prijavi adminu

Ivanaxx

Lucyinthesky

Ja ništa ne pijem haha, ajde mi navedi neke da vidim bi li mi odgovaralo, nemam ni ideju što piti. Počela sam bademovo i lješnjakovo mlijeko umjesto kravljeg da smanjim unos hormona, dosta mi je ovih hahah
    I to je sve što ja pijem, osim prenatala i lijekova koje dobijem od dr. Nikakve suplemente. Šta od prirodnih metoda utječe na kvalitetu js, šta je dobro za nas s malom rezervom, ništa o tome ne znam 🤦‍♀️

Koenzim q10, d vitamin, omega, folat.. ima toga 😊

Prijavi adminu

Hahahah pišnila sam ga i vidi se sjena hahaha vidimo je i muž i ja. Doduše uz paralelnu sjenu imamo i jednu okomitu na obe ove, ne znam šta bi da tribala predstavljat, valjda nije test prestar ili nešto. Držala sam 20 sec u urinu i nakon 1 min se ukazala meni, nakon 2 se vidila malo bolje (vidia je i muž). Nez uploadat sliku da se oglasi stručno vijeće 😂😂😂😂😂
    Hahaha možda mi umišljamo tu sjenu i sve, al barem je zanimljivije čekat 9.10. 🙏🙏

Lucyinthesky

Broj poruka: 1649

Prijavi adminu

Ivanaxx ja ti imam dosta veliko AMH za svoje godine, a za kvalitetu stanica pijem:Novalac prenatal, omegu 3,coenzim q10, matičnu mliječ,melatonin, a nevezano za to i Mg.
    Nije dokazano da pomaže,
    ali nije ni da ne, pa eto...

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

• kju

Prijavi adminu

Ivanaxx

Hahahah pišnila sam ga i vidi se sjena hahaha vidimo je i muž i ja. Doduše uz paralelnu sjenu imamo i jednu okomitu na obe ove, ne znam šta bi da tribala predstavljat, valjda nije test prestar ili nešto. Držala sam 20 sec u urinu i nakon 1 min se ukazala meni, nakon 2 se vidila malo bolje (vidia je i muž). Nez uploadat sliku da se oglasi stručno vijeće 😂😂😂😂😂
    Hahaha možda mi umišljamo tu sjenu i sve, al barem je zanimljivije čekat 9.10. 🙏🙏

🥳🥳🥳🥳 ne znam pomoci oko aploudanja slike..jedva i post posaljem, ali jako sam sretna zbog crtice!! Koji je test? Cekam slikicu kad cure objasne 😊

• kju

Prijavi adminu

tokio

Drage cure,pozdrav svima. Upadam vam ovako iz vedra neba, ali trebala bi jedan savjet.
    Naime, dobili smo upitnicu za humanu i sad bi trebala odabrati bolnicu za početak naše borbe. Kopala sam po forumima, ali sve je nekako zastarjelo. Pa me zanima ako neke od vas idu u državne bolnice, koju bi preporučili?
    Mi za sad, osim nešto lošijeg spermiograma (smanjen broj progresivno pokretnih) nemamo nikakve druge nalaze. Tj, ja nemam (osim klasičnog pregleda i pape sto je uredno) I trebala bi čitavu obradu od početka. Hvala unaprijed :)

Ne znam otkud ste, ali u petrovoj su gotovo svi doktori super! Ste se ostalih bolnica tice ne znam..mozda ce neko drugi znati vise..

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.