Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    12. Veljača 2020. 21:27

MakiST, pa kako? Je li rano bila punkcija? Jesu ti sta rekli? Mozda bude jos koja do transfera oplodjena

Marta...
    12. Veljača 2020. 21:36

Bozma

Marta,u banci sam. I nije ni malo luksuzno kao sto se cini na prvu. Evo npr.danas me 2 put glavna direktorica zvala jesam li prodala nesto sto je ona zacrtala da prodam, zasto nisi, kako nisi, ne trudis se dovoljno…. i tako svaki dan dok ne prodam i onda krene s necim novim. A to sto prodajem nije ni malo jeftino, a ravno je magli. A jesam se nadrobila veceras….kad me nitko uzivo ne dozivljava 🙈
    Samo_Sanja eto to je to sto sad trebam cut, nezaposlena i postupak uspjesan iz prve. I dobro je znat ovo za naknadu, da i nezaposleni imaju pravo.

A joj znam draga moja oko mene su sami bankari i moj muž je bio u banci 8 godina  čak i na vodećoj poziciji i fantastična plaća ali jednostavno nije više mogao i otišao na tri puta manju plaću ali doslovno i preporodio se. On je radio po cijele dane od od 7 do 7 na godišnjem mobitel zvoni non stop e užas to je stvarno kruh sa sedam kora. Ma daj otkaz i nek se j... Sigurno ćeš naći nešto bolje. 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

Marta...
    12. Veljača 2020. 21:38

MakiST

Cure bok!
    Pinkibas mi je drago da krecete u sve. Sad samo smireno i bez tenzija ❤️🤞
    Bozma meni je na prošlom poslu bilo katastrofa što se tiče atmosfere i po hitnom postupku sam promijenila i sad sam tu i super mi je, ali se svejedno osjecam lose jer muljam da sam bolesna jer nitko ne zna.. Valjda mi nece zamjeriti… Ako si možeš to priuštiti i riješiti se tog stresa GO FOR IT!! 💞
    Inače ja sam jucer imala punkciju, 7 js - na kraju samo jedna oplođena tako da sam cijeli dan u banani 🙄 samo mi se plače i ne vidim nadu u ničemu. Transfer vjv u petak, valjda ću se dozvat do tad

A jeben mu 😞 pa što kažu gdje si bila u postupku, daj Bože da ta jedna bude dobitna. 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

12. Veljača 2020. 22:00

Maki, koliko godina imaš, kakav AMH, FSH? šta je do sad bilo? koliko stanica, koliko oplođenih?
    Jučer me zove prijateljica, da je srela jednu svoju poznanicu koja je u CITO bila 14 puta i da je u KBC iz prve trudna. Ja isto znam dvije koje su bile svugdje privatno po 7 puta i na kraju u KBC ST iz prve.
    Tako ćeš i ti.

12. Veljača 2020. 22:18

Mozda i sad bude jos koja, cesto se desi da se jos koja naknadno oplodi. Ne vjerujem da su sa 26 lose kvalitete. Javljaj nam.

Slee
    12. Veljača 2020. 23:30

Bozma ja sam za otkaz, promjene uvijek dobro dodju. Ako osjecas da te to koci u svemu, napravi to cim prije i osjecat ces se stoput lakse.
    Ja sam godinu dana na ovom poslu, posao mi je iz snova, takvo radno mjesto se u mojoj struci ceka godinama, a mene doslovno sasvim slucajno potrefilo. U mojoj struci je jako tesko nac posao u struci, ali da mi je lose, odmah bih isla i radje, kao sto je netko rekao, radila s faksom na tisku nego se maltretirala. Ovdje imam ugovor na 5 godina i postoji mogucnost stalnog zaposlenja za dvije godine. Plan je bio da sad zatrudnim i vratim se raditi do tada, ali eto, ne ide bas sve po planu 😂
    Nadam se da i ako budem u to vrijeme trudna da ce me ipak zaposliti. Smiju li se trudnice uopce prijavljivati na natjecaje? Mozda glupo pitanje i sad ispadam glupa, ali fakat nikad nisam o tome razmisljala

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

LeLa2807
    12. Veljača 2020. 23:41

Slee

Bozma ja sam za otkaz, promjene uvijek dobro dodju. Ako osjecas da te to koci u svemu, napravi to cim prije i osjecat ces se stoput lakse.
    Ja sam godinu dana na ovom poslu, posao mi je iz snova, takvo radno mjesto se u mojoj struci ceka godinama, a mene doslovno sasvim slucajno potrefilo. U mojoj struci je jako tesko nac posao u struci, ali da mi je lose, odmah bih isla i radje, kao sto je netko rekao, radila s faksom na tisku nego se maltretirala. Ovdje imam ugovor na 5 godina i postoji mogucnost stalnog zaposlenja za dvije godine. Plan je bio da sad zatrudnim i vratim se raditi do tada, ali eto, ne ide bas sve po planu 😂
    Nadam se da i ako budem u to vrijeme trudna da ce me ipak zaposliti. Smiju li se trudnice uopce prijavljivati na natjecaje? Mozda glupo pitanje i sad ispadam glupa, ali fakat nikad nisam o tome razmisljala

Smiju. A razlog odbijanja ne smije bit trudnoca. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Samo_Sanja
    13. Veljača 2020. 00:23

LeLa2807

Slee

Smiju. A razlog odbijanja ne smije bit trudnoca.

...niti on (potencijalni poslodavac) ni ne mora znat da si ti trudna! Zakonski imaš pravo to zadržati za sebe, tj ne moraš mu reći.. 

https://lbdf.lilypie.com/LTOpp1.png

Slee
    13. Veljača 2020. 00:25

Hvala, to sam i pretpostavljala jer je logicno, ali ipak smo u Hrvatskoj pa kao idem provjeriti 😂
    A kad smo na porodiljnom? Isti tako? 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

LeLa2807
    13. Veljača 2020. 00:38

Slee

Hvala, to sam i pretpostavljala jer je logicno, ali ipak smo u Hrvatskoj pa kao idem provjeriti 😂
    A kad smo na porodiljnom? 

Da, a ako krenes radit prekidaš porodiljni

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.