Bozmaslazen se s curama, ja sam osobno kod nje. Ii nikakvo lose iskustvo s njom nisam imala, dapace na wa mi odg na poruke. Meni je bila na svakom uzv i transferu, aspiracija se potrefila subota.
Mislim da ce ti bit za ako je ne nazoves i radi toga sve propadne! Zovi zeno, ne budi luda! Bori se za sebe!!!
Je li ti ona dala broj?
Nije, imas na stranicama poliklinike
🤍
Nikitta samo hrabro, uz tebe smo🌸
Darliv kako ti iz prikrajka to spomenu. ☝️ Odlican broj stanica, drzimo 🤞🤞 za nedjelju da jave velik broj embrija😍 Samo odmaraj sad💪
Bozma kakvo je stanje sa folikulima? Pa kako dr ne zeli dodavati th ako je on u tom trenutku odgovoran za tebe, a "tvoja" dr nece uopce nikako biti tu. . Tocno bi ih zdimila sakon😳
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Hvala Meto, Tuma 💓
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Lucija taj jajovod je zacepljen, i davno su mi trebali rijesiti, ali kao stignemo, i danas mi je onda receno da bi ga trebala ukloniti prije transfera.. Iskreno samo su mi jednom na uzv rekli da misle da je zacepljenje i sad je vec od toga proslo dvije godine do prvog ivf, i totalno sam smetnula s uma, a nitko mi to vise u međuvremenu nije spomenuo do danas..
Hm.. Jajovod se inace uklanja ako ima hidrosalpinix tj tj tecnost koja se na boljem ultrazvuku vidi.. Cudno mi da ce ti ga odmah ukloniti jer je zacepljen.. Nije da si imala sad xy neuspjesnih transfera.. No dobro oni valjda znaju najbolje...
Lucija taj jajovod je zacepljen, i davno su mi trebali rijesiti, ali kao stignemo, i danas mi je onda receno da bi ga trebala ukloniti prije transfera.. Iskreno samo su mi jednom na uzv rekli da misle da je zacepljenje i sad je vec od toga proslo dvije godine do prvog ivf, i totalno sam smetnula s uma, a nitko mi to vise u međuvremenu nije spomenuo do danas..
Hm.. Jajovod se inace uklanja ako ima hidrosalpinix tj tj tecnost koja se na boljem ultrazvuku vidi.. Cudno mi da ce ti ga odmah ukloniti jer je zacepljen.. Nije da si imala sad xy neuspjesnih transfera.. No dobro oni valjda znaju najbolje…
Jesi li bar isla na propuhivanje jajovoda?
Lucija dobro si napisala, to je doktor rekao danas, nisam znala kako se zove.. Ali to znaci da je jajovod svakako neprohodan jel?
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Lucija dobro si napisala, to je doktor rekao danas, nisam znala kako se zove.. Ali to znaci da je jajovod svakako neprohodan jel?
Da, da e ti je onda druga stvar i treba van da...
Darliv ta tekucina je toksicna za embrije i svakako se treba rijesiti prije transfera😊 e pa ti ces imati odlican poklon za pod bor, pozitivan test☺️
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Lucyinthesky,
S cime bildas js? Ja vec dugo pijem prenatal, D vitamin i sad sam na svoju ruku pocela piti Q10, rekoh, skoditi ne moze ☺️ Doktori vele da su js kvalitetne ali ja vise ne znam sto misliti…brine me sto nakon 4 transfera 7 super blastica, jedini “pomak” je bila biokemijska…
LucyLou osim estrofema i cikle bome mi ništa osim ananasa ne pada ma pamet za endometrij 🤔
A stanice, ma do ovog zadnjeg fijasko postupka nije nikome ni palo na pamet da, ne valjaju, cijelo vrijeme se samo spominjao muški faktor.
Već dvije godine pijem Novalac Prenatal i Mg već dugo(to nevezano za mpo), a od ljeta sam još uvela dodatnu omegu, Q10, matičnu mliječ i melatonin.
darliv svaka čast na broju stanice, bome super rezultat mi se čini 🤞💪
Bozma tvoje postove čitam već dugo i pratim savjete vezano za poboljšanje jajnih stanica(ako se sjećem i ti si se borila sa nezrelima).
Također kao i cure, smatram da bi se trebala javiti toj doktorici pa šta bude, ako ništa, barem da znaš da si poduzela sve što je u tvojoj moći.
Želim ti svu sreću i nadam se da će uspjeti 🤞🤞🤞
Btw, cure, glupo pitanje, kako da "boldam" imena kad pišem, nikako mi ne uspijeva na onaj "B" gore🤔🙈
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Lucyinthesky,
S cime bildas js? Ja vec dugo pijem prenatal, D vitamin i sad sam na svoju ruku pocela piti Q10, rekoh, skoditi ne moze ☺️ Doktori vele da su js kvalitetne ali ja vise ne znam sto misliti…brine me sto nakon 4 transfera 7 super blastica, jedini “pomak” je bila biokemijska…
LucyLou osim estrofema i cikle bome mi ništa osim ananasa ne pada ma pamet za endometrij 🤔
A stanice, ma do ovog zadnjeg fijasko postupka nije nikome ni palo na pamet da, ne valjaju, cijelo vrijeme se samo spominjao muški faktor.
Već dvije godine pijem Novalac Prenatal i Mg već dugo(to nevezano za mpo), a od ljeta sam još uvela dodatnu omegu, Q10, matičnu mliječ i melatonin.
darliv svaka čast na broju stanice, bome super rezultat mi se čini 🤞💪
Bozma tvoje postove čitam već dugo i pratim savjete vezano za poboljšanje jajnih stanica(ako se sjećem i ti si se borila sa nezrelima).
Također kao i cure, smatram da bi se trebala javiti toj doktorici pa šta bude, ako ništa, barem da znaš da si poduzela sve što je u tvojoj moći.
Želim ti svu sreću i nadam se da će uspjeti 🤞🤞🤞
Btw, cure, glupo pitanje, kako da "boldam" imena kad pišem, nikako mi ne uspijeva na onaj "B" gore🤔🙈
Ma ni ja ne boldam nista
Samo opusteno😂😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji