Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Staystrong
    25. Rujan 2020. 22:02

Bitna,hvala! Sve ponovno,nemamo smzlića na žalost. Ali i to je manje bitno 😊

• Staystrong
    25. Rujan 2020. 22:02

Mislila napisat Bozma 🤦

• Staystrong
    25. Rujan 2020. 22:04

E da,i nekoliko godina smo izgubili jer smo išli preko hzzo i to je ali zaista barem nama bilo gubljenje vremena. Užas živi.

25. Rujan 2020. 22:13

Ruska1986

lucija07

Ruska1986

Cure, da li mozda znate.. Danas sam prestala sa koristenjem utrica(po nalogu mpo doktora). Koristila sam ih 3x2. E sad, negdje citam da se ne smije naglo prestati sa koristenjem nego postupno 🤔🤔 Da li neko ima saznanja o tome? Mislim, ja cu napravit onako kako mi je receno ali akl neko ima neki info…

Uvijek su mi rekli ako je beta 0 odmah prestati s terapijom i to je to.. Nista ti se ne moze dogoditi, dapace, inace se trpas bespotrebno hormonima i potencijalno odgadjas mengu a trudnoce nema…

Trudnoce ima! 10+5

Anhaaa a.... Oprosti sve mi se tu mijesa 🤷‍♀️😂. Pa meni su rekli utrogestan do 12 tt jer tad posteljica pocne  sama proizvoditi  progesteron, i da postepeno prestajati tj smanjivati dozu a ako pocne krvarenje opet utrogestan... Zbilja, sad ne znam.. Nisam docekale do sad dalje od 9tt... 

25. Rujan 2020. 22:15

lucija07

Ruska1986

lucija07

Ruska1986

Cure, da li mozda znate.. Danas sam prestala sa koristenjem utrica(po nalogu mpo doktora). Koristila sam ih 3x2. E sad, negdje citam da se ne smije naglo prestati sa koristenjem nego postupno 🤔🤔 Da li neko ima saznanja o tome? Mislim, ja cu napravit onako kako mi je receno ali akl neko ima neki info…

Uvijek su mi rekli ako je beta 0 odmah prestati s terapijom i to je to.. Nista ti se ne moze dogoditi, dapace, inace se trpas bespotrebno hormonima i potencijalno odgadjas mengu a trudnoce nema…

Trudnoce ima! 10+5

Anhaaa a…. Oprosti sve mi se tu mijesa 🤷‍♀️😂. Pa meni su rekli utrogestan do 12 tt jer tad posteljica pocne sama proizvoditi progesteron, i da postepeno prestajati tj smanjivati dozu a ako pocne krvarenje opet utrogestan… Zbilja, sad ne znam.. Nisam docekale do sad dalje od 9tt…

Jos ti i u potpisu lijepo pise da si trudna🤷‍♀️😂😂
    Jesam smotana🙄😜😜

• Piky
    25. Rujan 2020. 22:48

Lucyinthesky

LucyLou bude se on zadebljao ovaj ciklus 🤞
    Usput, kad me već krenulo s pitanjima…
    Da li su se kojoj od vas pokvarili nalazi cervikalnih briseva od kad ste u mpo vodama?
    Naime, ja prije ovog svega nikad u životu nisam imala nikakvu upalu, bakterije, gljivice, papa i brisevi uvijek bili uredni.
    Sada, nakon drugog postupka, dobijem ureaplasmu, pa to riješimo, pa sljedeća dva puta sve ok i sad budući da idem na nove konzultacije i nadam se u postupak, napravim nove briseve, a ono bakterija gardnarella 😔Uglavnom, završena je terapija i sad čekam idući tjedan da ih ponovim.Navodno se od stresa to isto poremeti, ne znam.
    Uglavnom, reći ću ovima na konzultacijama da sam gotova s terapijom, pa ćemo vidjet.
    Ima li netko konkretno s ovom bakterijom iskustvo?

Da. Upravu si, ni ja nikad nisam imala problema i nakon postupka u 7 mj.dobijem Candidu a ova druga cura ureaplasma, ginekolog mi kaže da od stresa i onda sam pauzirala mjesec jer nisam mogla na vrijeme imati nove cervikalne 

🙋‍♀️32 🙋‍♂️44
    Dijagnoza: idijopatska neplodnost,nalazi super.
    3/2020 insem. - stigla M
    7/2020 prirodni, štop, jedan fulikul prazan
    9/2020 klomifen, štop, punkcija 15.9/ 1j.s, transfer 17.09, beta 5.10
    Beta
    19 dt 2233.1,21 dt 3133.6
    20.10 srce kuca, 27.10 nema srčane reakcije missed AB. 😭
    04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
    26.04 ET, 10.5 beta

25. Rujan 2020. 23:06

MakiST

Bozma uvijek sam isla samo s Gonalom, a samo jednom u bolnici Bemfola+Pergoveris (isti odaziv bio, s tim da su mi u bolnici bile koma stanice, to mi rekla cura iz laba) u Citu nikad nisam dobila feedback o stanicama

Da, to je i meni rekla, ali rekla je da je moguće da mi ova stimulacija ne odgovara pa da su zato loše, a ova opet ide sa tom stimulacijom, pa moža bolje da sad probam bez Pergoverisa.

26. Rujan 2020. 05:34

Piky

Lucyinthesky

LucyLou bude se on zadebljao ovaj ciklus 🤞
    Usput, kad me već krenulo s pitanjima…
    Da li su se kojoj od vas pokvarili nalazi cervikalnih briseva od kad ste u mpo vodama?
    Naime, ja prije ovog svega nikad u životu nisam imala nikakvu upalu, bakterije, gljivice, papa i brisevi uvijek bili uredni.
    Sada, nakon drugog postupka, dobijem ureaplasmu, pa to riješimo, pa sljedeća dva puta sve ok i sad budući da idem na nove konzultacije i nadam se u postupak, napravim nove briseve, a ono bakterija gardnarella 😔Uglavnom, završena je terapija i sad čekam idući tjedan da ih ponovim.Navodno se od stresa to isto poremeti, ne znam.
    Uglavnom, reći ću ovima na konzultacijama da sam gotova s terapijom, pa ćemo vidjet.
    Ima li netko konkretno s ovom bakterijom iskustvo?

Da. Upravu si, ni ja nikad nisam imala problema i nakon postupka u 7 mj.dobijem Candidu a ova druga cura ureaplasma, ginekolog mi kaže da od stresa i onda sam pauzirala mjesec jer nisam mogla na vrijeme imati nove cervikalne

Mene maloprije bolilo pri mokrenju jaaako, mislim da sam cistis dobila. Kolko znam d manoza ne bi smjela u trudnoći, al mogla bi je do transfera malo piti zar ne. Mislim kao pomoć do urinokulture. I navečer jedan urifos bi mogla. 

AuroraB
    26. Rujan 2020. 07:05

Ivanaxx, ti bolovi su ti vjerojatno još od punkcije... Ja sam imala baš jake bolove dobrih tjedan dana! Nisam mogla normalno na wc. Ne znam koliko si imala stanica na punkciji, teško je to sve popratiti, bilo bi super kad bi više cura uredilo potpis🤓🐣

Cure, moj FSH je 5.3, a LH 2.9, vađeno 3-5.dan ciklusa, to je ok zar ne?

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

AuroraB
    26. Rujan 2020. 07:30

Imam jedno pitanje za sve koje su prošle IVF/ ICSI.
    Koliko vremena je prošlo od uzimanja uzorka sperme, predaje u lab i vaše punkcije? Svugdje piše da ne smije proći više od sat vremena, a nama je prošlo dva sata i više..Da li to ima kakve veze? 
    Naime sestra nam je rekla da uzorak uzememo doma i donesemo, rekla sam joj da nismo iz ZG, već sat i pol udaljeni pa je rekla da to nema veze... Onda je još prošlo bar sat vremena do punkcije.. 
    Mislim, očito nema veze kad su uspjeli oploditi stanice.. ali eto, čisto me zanima.

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.