Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Blacky89
    25. Rujan 2020. 16:18

Bozma stvarno si luda ako ju ne nazoveš. Mozes ti i sutra krenut s pergoverisom. Nije kasno. Poslije ce ti biti zao jer nisi sve napravila. Vjeruj. Zovi ju i reci joj to to i to... big deal, sta ti moze?!? Derat se na tebe... Uf, jebe ti se. Izbori se za svoje! Reci joj rekli ste to i to, niste napisali a drugi liječnici nece mijenjati. Ajde! Zovi! Ja kao i Angribird bome zivkam i ispitujem, jebe mi se. A to sto su oni nekad nadrkani, nadrkana sam i ja pa se ne istresem na njima. 😏
    Nikitta iščekujemo tvoj izvještaj 😘

Lucyinthesky
    25. Rujan 2020. 16:21

LucyLou

Lucyinthesky,
    Je da, totalno ludo za nick i ostale slucajnosti, a bome, i po tvojim godinama i godinama muza se pratimo.😂
    I nama su oni ustvari bili prvi izbor, ali smo se onda odlucili za drugu polikliniku u ZG…i na kraju eto ipak dosli kod njih. Ja sam im se nakon 3.neuspjelog FETa javila, bas kad su potpisivali ugovor s HZZO jer sam skuzila da ovo plivanje u MPO vodama moze potrajati i da bolje onda iskoristiti dok se moze. I odmah sam dobila termin za konzultacije s prof. Simunicem. On je odredio dodatne pretrage, ukljucujuci i histeroskopiju i scratching endometrija i nakon toga i stimulaciju, a dr. Maricic me preuzeo par pregleda pred aspiraciju i on me sada vodi dalje. Isli smo u svjezi transfer svije super blastice ali je beta nazalost bila negativna, i sad imamo jos jednu blasticu pingvina. Trebali smo ovaj mjesec u FET, ali mi je odgodjen zbog tankog endometrija…i sad evo kad zelim da mi dodje menga, nje nigdje😂
    Kada ides na konzultacije?

LucyLou držim fige za pingvina 🤞🤞🤞Jel bildaš endometrij s nečim? Ja ove svoje "škart" stanice pokušavam cijelo ljeto, pa ćemo vidjet.
    Trebali bi krajem idućeg tjedna,međutim, ako se moj inače redoviti ciklus poremeti, onda ću morat pomaknuti termin.Trebala bi dobiti oko vikenda pa bi do tad trebalo i završiti(kaže sestra da nije bed ako je npr zadnji dan menge).Nakon stimulacije mi se oba puta ciklus skroz poremetio i tek nakon cca 2-3 mj se vrati u normalu 🙄

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Ruska1986
    25. Rujan 2020. 16:41

Blacky89

Bozma stvarno si luda ako ju ne nazoveš. Mozes ti i sutra krenut s pergoverisom. Nije kasno. Poslije ce ti biti zao jer nisi sve napravila. Vjeruj. Zovi ju i reci joj to to i to… big deal, sta ti moze?!? Derat se na tebe… Uf, jebe ti se. Izbori se za svoje! Reci joj rekli ste to i to, niste napisali a drugi liječnici nece mijenjati. Ajde! Zovi! Ja kao i Angribird bome zivkam i ispitujem, jebe mi se. A to sto su oni nekad nadrkani, nadrkana sam i ja pa se ne istresem na njima. 😏
    Nikitta iščekujemo tvoj izvještaj 😘

Bozma, u potpunosti se slazem sa curama! Nemas sta izgubit  a mozes samo dobit! Ako i bude nadrkana, kroz jedno uho unutra kroz drugo van 🤷‍♀️ Zast bi je se bojala nazvat?? Dobro Blacky kaze, nadrkane smo i mi pa se ne iskaljujemo na njima. I super je da si uspjela dobit broj! Posalji joj poruku, ako ti se vec neda zvat.. Al samo ju kontaktiraj

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

AuroraB
    25. Rujan 2020. 16:41

Bozma, meni se ti preko poruka činiš jako konkretna, jasna i hrabra, ali svaki put kad se vratiš od doktora ko da si neka druga osoba!!😀🤦‍♀️ Zovi ženo, grebi, čupaj, trgaj!!! Nitko se neće boriti za tebe, to moraš sama napraviti!!!

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

Sreca ♥
    25. Rujan 2020. 16:48

Bozma slazen se s curama, ja sam osobno kod nje. Ii nikakvo lose iskustvo s njom nisam imala, dapace na wa mi odg na poruke. Meni je bila na svakom uzv i transferu, aspiracija se potrefila subota. 

Mislim da ce ti bit za ako je ne nazoves i radi toga sve propadne! Zovi zeno, ne budi luda! Bori se za sebe!!! 

🤍

darliv
    25. Rujan 2020. 16:54

Nikitta znas da sam i pretpostavljala da je ovakva ludnica danas bila zbog korone. Ne znam kako ide inace s punkcijama, ali danas su krenule malo prije 9 jer je Vrcic sve odrađivao. Uglavnom dobila sam 16 jajnih stanica, samo to znam i moram sljedeci ciklus ici laparoskopski ukloniti desni jajovod, pa je u planu vracati smrzlica onaj ciklus iza laparoskopije, i iskreno se nadam da ce biti koji 🐧 za vratiti. Dobili smo upute zvati tek u nedjelju za broj oplođenih..
    Bozma ja bi isto zvala doktoricu, nemoj da u ovoj borbi ti gubis samo zbog poziva, tebi ce biti zao kasnije, drzim fige za hrabrost i nazovi, ili bar sastavi neku porukicu 💓

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

Ruska1986
    25. Rujan 2020. 16:57

darliv

Nikitta znas da sam i pretpostavljala da je ovakva ludnica danas bila zbog korone. Ne znam kako ide inace s punkcijama, ali danas su krenule malo prije 9 jer je Vrcic sve odrađivao. Uglavnom dobila sam 16 jajnih stanica, samo to znam i moram sljedeci ciklus ici laparoskopski ukloniti desni jajovod, pa je u planu vracati smrzlica onaj ciklus iza laparoskopije, i iskreno se nadam da ce biti koji 🐧 za vratiti. Dobili smo upute zvati tek u nedjelju za broj oplođenih..
    Bozma ja bi isto zvala doktoricu, nemoj da u ovoj borbi ti gubis samo zbog poziva, tebi ce biti zao kasnije, drzim fige za hrabrost i nazovi, ili bar sastavi neku porukicu 💓

Uuu, dosta ih je! 🥳 to je dobar znak! 🙂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

25. Rujan 2020. 17:04

Ma nije me briga hoće li se ljutit, ionako je više nikad neću ni vidjet ni čut, sljedeći tjedan ako bude sve ok je aspiracija i transfer, a nje neće ionako bit, a ja više ne namjeravam u nove postupke. Nego sam se nekako umorila. 3 prirodnjaka, 6-ti stimulirani, svaki put je nešto oko čega dodatno brinem (osim ovih standardnih briga hoće li bit folikula, stanica, transfera). Možda ispadne dobro i ovako.

AuroraB
    25. Rujan 2020. 17:04

Darliv prekrasna brojka🤗

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

darliv
    25. Rujan 2020. 17:05

Daaa Ruska, nisam se nadala tolikom broju, pa iako znam da je svasta moguce, opet se nadam najboljem 😊💓

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.