Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AuroraB
    25. Rujan 2020. 17:05

Kako se osjećaš poslije aspiracije?

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

25. Rujan 2020. 17:05

MilaSt

Bozmaslazen se s curama, ja sam osobno kod nje. Ii nikakvo lose iskustvo s njom nisam imala, dapace na wa mi odg na poruke. Meni je bila na svakom uzv i transferu, aspiracija se potrefila subota.

Mislim da ce ti bit za ako je ne nazoves i radi toga sve propadne! Zovi zeno, ne budi luda! Bori se za sebe!!!

Je li ti ona dala broj?

• LucyLou
    25. Rujan 2020. 17:13

Lucyinthesky, hvala ti puno, i ja tebi drzim fige za kvalitetu stanica i cijeli tijek novog pokusaja. 😊
    Joj znam, i meni se sve poremetilo od silnih hormona...bas kuzim promjene...ali sve se to fizicki da izdrzati, psiha je ta koja je zeznuta 😂
    Za endo sam pila estrofem i stavljala Estramon flastere i kljukala se ciklom (sok i na salatu) ali nije pomoglo...ne znam postoji li jos nesto, Nikitta mi je spomenula i vaginalni estrofem pa cu vidjeti s doktorom...
    S cime bildas js? Ja vec dugo pijem prenatal, D vitamin i sad sam na svoju ruku pocela piti Q10, rekoh, skoditi ne moze ☺️ Doktori vele da su js kvalitetne ali ja vise ne znam sto misliti...brine me sto nakon 4 transfera 7 super blastica, jedini “pomak” je bila biokemijska...

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

Ruska1986
    25. Rujan 2020. 17:15

Bozma

Ma nije me briga hoće li se ljutit, ionako je više nikad neću ni vidjet ni čut, sljedeći tjedan ako bude sve ok je aspiracija i transfer, a nje neće ionako bit, a ja više ne namjeravam u nove postupke. Nego sam se nekako umorila. 3 prirodnjaka, 6-ti stimulirani, svaki put je nešto oko čega dodatno brinem (osim ovih standardnih briga hoće li bit folikula, stanica, transfera). Možda ispadne dobro i ovako.

Pa bas zato sta ti nemas vise volje za nove postupke daj sve od sebe! Znas da ti zelimo samo najbolje i zato toliko i navaljujemo da ju zoves! Na kraju ces ti odlucit kako ces, ali sta ti ne bi bilo lakse da znas da si napravila sve sto je u tvojoj mogucnosti, a ne da poslije razmisljas mozda si mogla ovo, mozda si mogla ono.... Kako god, ti najbolje znas! Drz se!

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

darliv
    25. Rujan 2020. 17:24

Aurora zasad sam ok, najbolje sam bila dok me jos drzala anestezija 🤣 sad me kao pocelo jace boljeti i malo me boli kad disem, i mokrenje je onako bolno, ali idem redovito po malo pa valjda ce biti sve u redu.. 

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

• Dandelion0
    25. Rujan 2020. 17:40

Cureee, 
    čestitam na betama!!! 🎊
    Nikitta, što ti rekao dr.? 

Stiže nam curica 💓

• Dandelion0
    25. Rujan 2020. 17:40

I pozitivnim testovima. 😁 😁 😁 
    Neka se nastavi niz. 

Stiže nam curica 💓

25. Rujan 2020. 17:46

darliv

Nikitta znas da sam i pretpostavljala da je ovakva ludnica danas bila zbog korone. Ne znam kako ide inace s punkcijama, ali danas su krenule malo prije 9 jer je Vrcic sve odrađivao. Uglavnom dobila sam 16 jajnih stanica, samo to znam i moram sljedeci ciklus ici laparoskopski ukloniti desni jajovod, pa je u planu vracati smrzlica onaj ciklus iza laparoskopije, i iskreno se nadam da ce biti koji 🐧 za vratiti. Dobili smo upute zvati tek u nedjelju za broj oplođenih..
    Bozma ja bi isto zvala doktoricu, nemoj da u ovoj borbi ti gubis samo zbog poziva, tebi ce biti zao kasnije, drzim fige za hrabrost i nazovi, ili bar sastavi neku porukicu 💓

Zasto ukloniti jajovod? 

Tuma
    25. Rujan 2020. 17:54

Bozma ne odustaj! Znam da ti je teško i dosta svega, stalno neke borbe,umjesto da doktori tebe upućuju   svaki put ti pamtiš,  napominjes,  govoriš im što i kako.... ali, nikom nije ni stalo do tebe i tvog uspjeha kao tebi. Nazovi ju, pošalji poruku,  šta god, nemaš šta izgubiti. 
    Darliv odličan broj stanica!😍

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

darliv
    25. Rujan 2020. 17:55

Lucija taj jajovod je zacepljen, i davno su mi trebali rijesiti, ali kao stignemo, i danas mi je onda receno da bi ga trebala ukloniti prije transfera.. Iskreno samo su mi jednom na uzv rekli da misle da je zacepljenje i sad je vec od toga proslo dvije godine do prvog ivf, i totalno sam smetnula s uma, a nitko mi to vise u međuvremenu nije spomenuo do danas.. 

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.