Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    darliv
    25. Rujan 2020. 18:57

Meto kak bi to bilo divno 💓💓 da odmah pocnem odbrojavati dane do Božića 🤭
    Lucija bila sam prije tri godine, i bilo mi je bas bas bolno, ali kao zacepljenja nije bilo 🤔
    Lucyinthesky ne znam da postoji drugi nacin osim toga B, kod mene funkcionira.. 

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

25. Rujan 2020. 18:59

Meto, folikula isto kao prosli put na prvom UZV, 3 sigurna je rekao. Tako je bilo i prosli put pa ih se pojavilo jos. A mozda bi on cak i dao ali ja sam se pustila, bila sam uvjerena da smo prosli put Pergoveris dodali zadnja 2-3 dana. Tek popodne sam vidila da je od 6dc. A kad bi nekoga i zvala radije bi njega zvala, on me vidio vise puta pa bi bar znao o cemu pricam.  Spomenut cu u ponedjeljak drugom dr.pa neka on odluci s cim da nastavim. Odlucila sam da se necu nervirat, ima i trudnoca na samoj Bemfoli

Lucyinthesky
    25. Rujan 2020. 19:00

lucija07

Lucyinthesky

Ma ni ja ne boldam nista
    Samo opusteno😂😂😂😂

Vjerojatno je neka caka koju ne mogu skužit pa me živcira, ali ok ako nisam jedina 😁

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

25. Rujan 2020. 19:17

Hvala zenske, sta bi ja bez vas. Eto nekako se bezveze potrefilo da cu proc 2 postupka, a svoju doktoricu necu vidjet ni na jednoj folikulometriji, aspiriaciji i trasferu. Prosli put sam imala hrpu folikula, a samo jedan embrij pa je mozda ovako i bolje. 
    MakiST jesi ti ikad imala koji na samoj Bemfoli? Ili necemu sto je cisti FSH? Mozda ce mi i odgovarat s obzirom da mi je LH ionako dosta visok

• T_Ivy
    25. Rujan 2020. 19:24

Ocajna

Dobar dan nova sam ovdije .Molim vas da mi pomognete zanima me umjetna oplodnja u Pragu pa molim sve koji su bili da mi se jave koja je poliklinika najbolja, smještaj,osobna iskustva…Mi u Hrvatskoj pokušavamo već 5g dobiti djete ali nikako suprug ima dijagnozu azoospermija hvala vam unaprijed

Zdravo Ocajna, evo ja sam u Pragu imala vec 3 procesa. Prva dva u Europe IVF, a evo sada prvi u Pronatalu. I kod nas je dijagnoza azoospermia, tako da smo isli sa donacijom spermija, a uz to ja sam low responder i imam jako losu kvalitetu j.s.. Obe klinike su izvanredne, iako su nama sva tri procesa bila neuspesna. Sto se smestaja tice, sve klinike imaju svoj smestaj koji nije skup, mada smo mi uvek uzimali hotel. Sta god te zanima, pitaj!

👩44, low AMH 🤵44, azo
    2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
    2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️

Nina985
    25. Rujan 2020. 19:37

darliv

Nikitta znas da sam i pretpostavljala da je ovakva ludnica danas bila zbog korone. Ne znam kako ide inace s punkcijama, ali danas su krenule malo prije 9 jer je Vrcic sve odrađivao. Uglavnom dobila sam 16 jajnih stanica, samo to znam i moram sljedeci ciklus ici laparoskopski ukloniti desni jajovod, pa je u planu vracati smrzlica onaj ciklus iza laparoskopije, i iskreno se nadam da ce biti koji 🐧 za vratiti. Dobili smo upute zvati tek u nedjelju za broj oplođenih..
    Bozma ja bi isto zvala doktoricu, nemoj da u ovoj borbi ti gubis samo zbog poziva, tebi ce biti zao kasnije, drzim fige za hrabrost i nazovi, ili bar sastavi neku porukicu 💓

Darliv, taj Vrčič baš ima potrebu za rezuckanjem i vađenjem. Meni je isto rekao da bi mi uklonio jajovod koji je neprohodan. Za 10 dana idem na pregled kod dr.Čorića zbog potencijalne endometrioze. Imamo 2 smrzlića, pa ne znam ni sama šta napraviti, da li raditi laparoskopiju pa onda ići u FET ili napraviti prvo FET pa onda ako ne uspije laparoskopija. 

Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
    Pokušavamo 4.5 god.
    02/2020 1.AIH Bhcg 0
    05/2020 2.AIH Bhcg 0
    09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
    09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
    11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
    03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02

25. Rujan 2020. 19:40

Lucynthesky, na cemu si bila u zadnjem postupku kad su sve bile nezrele? Na koliko mm si primila stopericu? Na koji dan aspiracija?

Lucyinthesky
    25. Rujan 2020. 20:04

Bozma zadnji put se išlo na to da ih ima manje,koliko sam shvatila, blaža stimulacija.Rekovelle 8 dana, orgalutran i štoperica. Folikuli 18 mm, punkcija, 12 dc.
    Sve do jedne nezrele i bez transfera.
    Kod mene oni navodno super rastu i napreduju,
    sve školski, endometrij idealan, a onda se događa ovo.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Ruska1986
    25. Rujan 2020. 20:07

Cure, da li mozda znate.. Danas sam prestala sa koristenjem utrica(po nalogu mpo doktora). Koristila sam ih 3x2. E sad, negdje citam da se ne smije naglo prestati sa koristenjem nego postupno 🤔🤔 Da li neko ima saznanja o tome? Mislim, ja cu napravit onako kako mi je receno ali akl neko ima neki info...

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

darliv
    25. Rujan 2020. 20:13

Nina985

darliv

Nikitta znas da sam i pretpostavljala da je ovakva ludnica danas bila zbog korone. Ne znam kako ide inace s punkcijama, ali danas su krenule malo prije 9 jer je Vrcic sve odrađivao. Uglavnom dobila sam 16 jajnih stanica, samo to znam i moram sljedeci ciklus ici laparoskopski ukloniti desni jajovod, pa je u planu vracati smrzlica onaj ciklus iza laparoskopije, i iskreno se nadam da ce biti koji 🐧 za vratiti. Dobili smo upute zvati tek u nedjelju za broj oplođenih..
    Bozma ja bi isto zvala doktoricu, nemoj da u ovoj borbi ti gubis samo zbog poziva, tebi ce biti zao kasnije, drzim fige za hrabrost i nazovi, ili bar sastavi neku porukicu 💓
    Darliv, taj Vrčič baš ima potrebu za rezuckanjem i vađenjem. Meni je isto rekao da bi mi uklonio jajovod koji je neprohodan. Za 10 dana idem na pregled kod dr.Čorića zbog potencijalne endometrioze. Imamo 2 smrzlića, pa ne znam ni sama šta napraviti, da li raditi laparoskopiju pa onda ići u FET ili napraviti prvo FET pa onda ako ne uspije laparoskopija.

Hahahahha bas si me nasmijala, iako u biti nije smiješno 😁 ja mislim da cu ici jer mi ustvari drugu opciju nisu ni predlozili, ne stavljam ni utrogestan tako da sam definitivno odlucila otici otkloniti jer kad tad ce me to docekati.. 

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.