Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    25. Rujan 2020. 13:49

Bozma

Ruška1986, ma nje nikad nema i do sad mi to nije smetalo, i svi drugi dr. su super ali neće se oni njoj miješat u protokol. Prošli put nije bila nikako, nakon transfera su svi na otpusno pismo dobili još nešto za uzimat, a ja samo utrogestan. Vučem sa sobom nalaz na trombofiliju da joj pokažem jer će mi možda dat Fragmin a nikako da je vidim. Sad mi opet neće bit ni na punkciji ni na transferu.

Bozma i da mozes je privatno nazvati ima ti broj na njenoj stranici i sve joj lipo objasniti i vjerujrm da ce ona sve rijesiti i za Fragmine i sve jer tako je i meni a nije bila tu sestre su je zvale i rekle joj 🤗

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

25. Rujan 2020. 13:52

lucija07

Belaaa

lucija07

Ruska1986

Piky

Ruska1986

Piky

Cure molim vas koji mogu test za trudnoću kupit a da nisu one obične trakice jer ih kod mene nigdje nema.. Nemamo Muller, a u dm i apotekama nema… Koji je ok nakon trakica?

To ce lucija najbolje znat, mislim da je ona doktorirala u testovima 😂

Neznam kako označavati posebno imena…

Lucija molim savjet

Koliko sam skuzila, Clearblue treba izbjegavati u sirokom luku!

Clearblue totalno skupo sranje.
    Nikad ga kupila ne bi..

A ja uvjek taj clearblue i sad sam na njemu napravila ali samo ja nikad nisam radila ranije testove ako nebi dobila na taj dan i to je to svaki put bi mi tocno pokaza kad nije nije ovog puta crtica i to je bilo to stvarno nemogu rec lose🤷

Ja da ga sad npr napravim mooozda bi imala sjenu.. 4 dan sigurno ne bi imala ma nista a kamoli 3 dnt.. To kazem.. Nije on los za one koji ne rade rano testove.. Za mene je😂😂😂…

😂😂😂 

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

25. Rujan 2020. 13:53

Bozma.. Ne znam kakvog imas ginekologa tj sestru. Ja divnu.. 
    Ja samo na telefon izdiktiram sto trebam ona pušta🤷‍♀️..ni ne pita nista niti trazi dokaze tj otpusno... Probak nazvati sestru kod socijalnog ginekologa.. Bar da ti daju recept da kupiš... 

25. Rujan 2020. 14:05

Bozma a eto to je problem bolnice, osim sto moras imat srece u tome hoces li imati stanica, pa hoce li se oploditi, pa hoce li se uhvatiti, još se moraš misliti i hoće li dr biti tu kad ti zatreba ili si prepušten sam sebi. 

• Piky
    25. Rujan 2020. 14:08

Danas mi je 8 dan transfera ne računajući sam taj dan... A pravila bi ga možda u nedjelju. 

🙋‍♀️32 🙋‍♂️44
    Dijagnoza: idijopatska neplodnost,nalazi super.
    3/2020 insem. - stigla M
    7/2020 prirodni, štop, jedan fulikul prazan
    9/2020 klomifen, štop, punkcija 15.9/ 1j.s, transfer 17.09, beta 5.10
    Beta
    19 dt 2233.1,21 dt 3133.6
    20.10 srce kuca, 27.10 nema srčane reakcije missed AB. 😭
    04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
    26.04 ET, 10.5 beta

• Ocajna
    25. Rujan 2020. 14:09

Dobar dan nova sam ovdije .Molim vas da mi pomognete zanima me umjetna oplodnja u Pragu pa molim sve koji su bili da mi se jave koja je poliklinika najbolja, smještaj,osobna iskustva...Mi u Hrvatskoj pokušavamo već 5g dobiti djete ali nikako suprug ima dijagnozu azoospermija hvala vam unaprijed

Ocajna

• maja555
    25. Rujan 2020. 14:30

Bozma jesi li ti kbc split? 
    Kako to funkcionira dole? Ako sam ja odobrala dr.Mrsica zar me moze netko drugi docekati na pregledu? Mozes li mi malo pojasniti. Meni ce biti prvi put u kbc. Prosla sam ivf u cito.

Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
    2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
    03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
    05/19 fet, beta 0 polik.Cito
    **od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
    23.01.21. AIH

Lucyinthesky
    25. Rujan 2020. 14:33

Ruska1986

Vidis, nas nisu trazili spermio kod njih 🤔 Stvarno ti zelim srecu i u dobrim rukama si, vjeruj! Simunic je pravi strucnjak u tom podrucju i ima tonu iskustva!

Ruska1986 hvala ti puno, nekako polažem nade u njih, nema mi druge😊Čitajući tvoje iskustvo sada mi nije žao što sam se za njih odlučila budući da sam imala dilemu između njih i Petrove za Hzzo postupke.
    Nisam zapamtila,da li je kod vas bio muški faktor ili ste oboje ok? Da li su na konzultacijama pridavali važnost i tome ili su se samo na tebe fokusirali?
    Uz to me zanima i da li se inseminacije baš uvijek prvo nužno rade(shvatila sam da uglavnom da preko Hzzo postupaka) ili se može njih preskočiti? Mi imamo 4 postupka iza sebe +stari smo relativno 🤦‍♀️
    Znam da imam puno pitanja i nadam se da mi nećeš zamjeriti 🤞

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Ruska1986
    25. Rujan 2020. 14:46

Lucyinthesky

Ruska1986

Vidis, nas nisu trazili spermio kod njih 🤔 Stvarno ti zelim srecu i u dobrim rukama si, vjeruj! Simunic je pravi strucnjak u tom podrucju i ima tonu iskustva!

Ruska1986 hvala ti puno, nekako polažem nade u njih, nema mi druge😊Čitajući tvoje iskustvo sada mi nije žao što sam se za njih odlučila budući da sam imala dilemu između njih i Petrove za Hzzo postupke.
    Nisam zapamtila,da li je kod vas bio muški faktor ili ste oboje ok? Da li su na konzultacijama pridavali važnost i tome ili su se samo na tebe fokusirali?
    Uz to me zanima i da li se inseminacije baš uvijek prvo nužno rade(shvatila sam da uglavnom da preko Hzzo postupaka) ili se može njih preskočiti? Mi imamo 4 postupka iza sebe +stari smo relativno 🤦‍♀️
    Znam da imam puno pitanja i nadam se da mi nećeš zamjeriti 🤞

Kod nas je bio muski faktor! Samnom sve savrseno, kod muza asthenozoospermia. I to jaaaaako veliko pogorsanje izmedju dva postupka! Sad o fokusiranju ne znam sto ni ti rekla... Nekako su komentirali da je lakse da je kod mene sve ok meg da ja imam problema, ali naravno ima hrpa obrnutih slucajeva! Kad sam dosla na konzultacije, Simunic mi je odmah rekao da bi on preskocio inseminaciju jer je uspjesnost oko 8% i ne bi trosio vrijeme na to! Tako sa me odmah stavio na IVF. Ali se zakompliciralo pa smo morali odradit inseminaciju. Mislim da ce i kod tebe odmah krenuti sa IVFom. Inace znam da svuda inzistiraju na inseminaciji, sto je(po meni) stvarno gubitak vremena jer je to ravno dobitku na lotu! A vrijeme tece... nikaka  problem, sve sta te zanima pitaj! Drago mi je da mogu pomoci 🤗🤗🤗

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

25. Rujan 2020. 14:58

MakiST

Bozma091 7818 967zovi je!! Meni je znala i na whatsapp odgovoriti. 😘😘 bit ce sve ok 🙏🏼

Bravo MakiSt odma je zovi Bozma  i vjerujrm da ce ti sve rijesit!🤗😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.