Bozma zadnji put se išlo na to da ih ima manje,koliko sam shvatila, blaža stimulacija.Rekovelle 8 dana, orgalutran i štoperica. Folikuli 18 mm, punkcija, 12 dc.
Sve do jedne nezrele i bez transfera.
Kod mene oni navodno super rastu i napreduju,
sve školski, endometrij idealan, a onda se događa ovo.
Ista stvar kao i kod mene. Čak zadnjih par puta nisam pila ciklu za endometrij u nadi da će bit tanji pa da će bar radi njega pričekat malo sa aspiracijom . Nedavno sam negdje pročitala da zbog visokog LH i FSH naglo narastu a stanice budu nezrele, ali ti imaš uredne hormone
Bozma da, moji hormoni su potpuno uredni, pred dvije godine i sada kad sam ponovno sve vadila. Ja imam kratke cikluse na 26 dana cca.
U prvom stimuliranom punkcija mi je bila 14 dc, a u dva prirodna 12dc i 13dc.
Ma ne znam šta bi rekla osim da se nadam da će ovi u Ivf imati neku dobru ideju vezano za terapiju.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Lucyinthesky, hvala ti, ma ja isto pokusavam saznati sto i kako s tim tankim endometrijem. Ali valjda bude, samo da menga dodje pa da mozemo nastaviti dalje 😉
lucija07, Samara i ostale cure koje ste docekale crtice, drzim vam cvrsto fige da bete budu velike i da se uredno duplaju! 😊🤞
Ostalim lavicama koje prolaze prvi dio postupka, samo hrabro i da bude sto vise zrelih i oplodjenih js ☺️
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
LucyLou bude se on zadebljao ovaj ciklus 🤞
Usput, kad me već krenulo s pitanjima...
Da li su se kojoj od vas pokvarili nalazi cervikalnih briseva od kad ste u mpo vodama?
Naime, ja prije ovog svega nikad u životu nisam imala nikakvu upalu, bakterije, gljivice, papa i brisevi uvijek bili uredni.
Sada, nakon drugog postupka, dobijem ureaplasmu, pa to riješimo, pa sljedeća dva puta sve ok i sad budući da idem na nove konzultacije i nadam se u postupak, napravim nove briseve, a ono bakterija gardnarella 😔Uglavnom, završena je terapija i sad čekam idući tjedan da ih ponovim.Navodno se od stresa to isto poremeti, ne znam.
Uglavnom, reći ću ovima na konzultacijama da sam gotova s terapijom, pa ćemo vidjet.
Ima li netko konkretno s ovom bakterijom iskustvo?
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Cure, da li mozda znate.. Danas sam prestala sa koristenjem utrica(po nalogu mpo doktora). Koristila sam ih 3x2. E sad, negdje citam da se ne smije naglo prestati sa koristenjem nego postupno 🤔🤔 Da li neko ima saznanja o tome? Mislim, ja cu napravit onako kako mi je receno ali akl neko ima neki info…
Uvijek su mi rekli ako je beta 0 odmah prestati s terapijom i to je to.. Nista ti se ne moze dogoditi, dapace, inace se trpas bespotrebno hormonima i potencijalno odgadjas mengu a trudnoce nema...
Večer cure! Nakon šta sam pročitala nekoliko vaših stranica,odlučila sam vam se javiti. Mi se isto borimo sa neplodnošću,tj borili smo se 6 godina sve do prošle godine od kada smo ugledali plus na testu. Rodila sam prije 2 mjeseca curicu dobivenu iz drugog pokušaja icsi-ja. Dečku je dijagnosticirana azoospermija i nakon početnog šoka,puno prolivenih suza,neprospavanih noći i pitanja šta dalje,odlučili smo se pokrenuti i ostvariti svoj san. Iskreno,nakon prvog neuspjelog icsi sam bila dosta tužna i mada sam znala da je to tek prvi pokušaj i da ne smijem odustati,nekako sam se uspjela posložiti u glavi da me možda čeka život bez djece... A sada za koji mjesec krećemo po drugo(nadam se).Htjela sam vam samo reći da budete hrabre i da nas ima još,samo eto, nismo aktivne na forumima. Držim vam svima 🤞da što prije dođete do željenog cilja 😊😊
P.S. ako nekoga od vas zanima,voljna sam podijeliti svoje iskustvo te pomoći koliko ću moći...
Cure, da li mozda znate.. Danas sam prestala sa koristenjem utrica(po nalogu mpo doktora). Koristila sam ih 3x2. E sad, negdje citam da se ne smije naglo prestati sa koristenjem nego postupno 🤔🤔 Da li neko ima saznanja o tome? Mislim, ja cu napravit onako kako mi je receno ali akl neko ima neki info…
Uvijek su mi rekli ako je beta 0 odmah prestati s terapijom i to je to.. Nista ti se ne moze dogoditi, dapace, inace se trpas bespotrebno hormonima i potencijalno odgadjas mengu a trudnoce nema…
Trudnoce ima! 10+5
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Staystrong, napiši svoje iskustvo, mene zanima... 🙂 Koja bolnica, koja terapija, koliko stanica i slično🙂
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Staystrong, idete po smrzliće ili sve ispočetka? Sretno i nek ovaj put bude iz prve
AuroraB,poliklinika Cito(kod njih smo obavili i biopsiju testisa na kojoj je dosta spermija nađeno). Terapija je bila letrozol+hmg/fsh oba puta. Prvi puta smo dobili 5 jajnih stanica (u postupku smo saznali da imam nizak amh-14,6 pmol),dva embrija,prenesena oba,do trudnoće nije došlo. Drugi puta(uvela drugačiji režim prehrane pa sad dal' je to pomoglo ili bi unatoč tome ostala trudna,sad više nije ni bitno. Uglavnom zaključila sam da bi me s vremenom kopkalo da nisam poduzela sve šta sam mogla pa eto,išla još i to probati) 7 jajnih stanica,3 embrija,2 prenesena,treći se prestao razvijati četvrti dan. Terapija utrogestan 3×2,folacin,Andol,choragon 1500 nakon tjedan dana.
Sortiraj odgovore
Najstariji