Pozdrav cure,meni jos uvjik krvarenje traje,nekad ae smiri nekad jace ali ima,danas mi je 7dan nakon transfera.
Ne boli nista,sta vi mislite imam li nađe da je implantacijsko ili ipak je menstruacija,zadnja mi je bila 18.9
Betu vadim 16.10
Jesi radila test danas? Kažeš da se jučer vidila lagana crta. Ima li je danas?
Pozdrav cure,meni jos uvjik krvarenje traje,nekad ae smiri nekad jace ali ima,danas mi je 7dan nakon transfera.
Ne boli nista,sta vi mislite imam li nađe da je implantacijsko ili ipak je menstruacija,zadnja mi je bila 18.9
Betu vadim 16.10
Jesi radila test danas? Kažeš da se jučer vidila lagana crta. Ima li je danas?
Nisam,bojim se,mislim nije jako krvarenje ali ima.cekacu betu
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Ima li ko iskustva sa mucninom? Od jutros mi je muka u zeludcu i donjem dijelu grla, znan da sad zvucim ludo, al bas mi je i u grlu mucnina, neka tezina.
💞girl💞
Nikitta ja sam sok od cikle mogla popit jedino ledeno hladnog, ako je bio sobne temperature... no way! Okus značajno drugaciji. Iako je i hladan meni bljak! 😂 joj 1,5 dl na prazan želudac, ajme meni, nije ni čudo sto ti je muka 🤢. I da, fin ti je vraga crnog ako ti je muka od njega 😂😂😂😂😂
Ma adrenalin vraga, srce mi je stalo kad sam shvatila što sam napravila 😂
Slažem se da je cikla puuuuuno bolja hladna, ja je sad već bez problema pijem.
Nisam vam mislila reći, jer ne želim ni samoj priznati, ali dobila sam plusić danas na testu. Nije čak toliko ni sjenovit. Baš me strah jer sam i zadnja dva puta imala plus pa ćorak..biokemijska. Nadam se da ovaj put neće biti tako, a i imam neki dobar osjećaj.
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
I da, nije od štoperice jer sam napravila test prije 2 dana i bio je potpuno bijel. Samo sam ispeobavala jel sve ok s testom 😂
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Nisam vam mislila reći, jer ne želim ni samoj priznati, ali dobila sam plusić danas na testu. Nije čak toliko ni sjenovit. Baš me strah jer sam i zadnja dva puta imala plus pa ćorak..biokemijska. Nadam se da ovaj put neće biti tako, a i imam neki dobar osjećaj.
🙏🤞🤞🤞sretnoo da bude prekrasna beta😊
Vita26, kad je bio transfer? betu možeš i 12 dana od transera trodnevnog, a ako je bio petodnevni možeš i prije.
sunshine25 SRETNO! Kad je beta?
Sretnooo!! 🤞🍀🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji