Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Blacky89
    14. Listopad 2019. 08:48

Ike tako sam ju i ja pila 😂, onda jos odmah zalijem sa nekim jakim sokom (najbolje mi se pokazalo šumsko voće jer ima najjači okus).
    Sunshine jesi ti nama piskila jos koji test? 😁🙈

• Mathaja23
    14. Listopad 2019. 08:50

Pozdrav cure, 
    Da li je tko imao iskustva u Petrovoj s doktoricom Majom Banović (navodno da je jako draga i dobra)
    I da li se u Petrovoj dobije isto pikica da spavamo kad nas punktiraju?😊
    Hvala vam 

• Blacky89
    14. Listopad 2019. 08:54

Cure jel znate koliko treba boosteru (Brevactid 1000) da izadje iz organizma? Jucer sam primila zadnji pa me zanima. Betu bih kao trebala u nedjelju (bit ce ako Bog da ponedjeljak) radit. 
    Jucer i danas me ujutro probudili menstrualni bolovi i kad sam se ustala smirili su se. Jedino u krevetu dok lezim, tj kad se probudim ih osjetim. Jucer sam ujutro čak mislila da cu dobit mengu. Puj puj puj 

• brita
    14. Listopad 2019. 09:17

Ja sam u prvom postupku  tamo, u 8 mj  ful stimulacija sa menopurom,  dobiveno 12 js, od toga 4 blastice,ali zbog tankog endometrija nismo vraćali, sada idem na folukumetriju pa ćemo viditi za transfer, ja sam zadovoljna pristupom,ali moj slučaj nije  kompliciran , mužev spermio je bio loš i postupak ICSI . Meni je blizu pa mi je zato bio izbor da nemoram po bolnicama hodati, platiš 800 kn konzultacije, u to je uključen  prvi pregled i ultrazvuk, i dalje sve na uputnicu ide

14. Listopad 2019. 09:38

Mathaja23

Pozdrav cure,
    Da li je tko imao iskustva u Petrovoj s doktoricom Majom Banović (navodno da je jako draga i dobra)
    Hvala vam

Dr. Banović je nevjerojatno predivna, topla i empaticna osoba👌🏼  sve detaljno objasni! nasa sva 3 postupka su bila drugacija, tako da se ne drzi 'kao pijan plota' jedne stvari, nego isprobava na sto najbolje reagiram. (mozda su i svi takvi, ali eto ona je moj doktor i to je moje iskustvo )
    Negativno je jedino to sto si tamo kao na traci 🤷🏻‍♀️
    Dobijes pikicu, ide sedacija sa analgezijom, ali ne spavas. Samo su turbo onamljena

• Mathaja23
    14. Listopad 2019. 09:43

MojeSve

Mathaja23

Pozdrav cure,
    Hvala vam

Dr. Banović je nevjerojatno predivna, topla i empaticna osoba👌🏼 sve detaljno objasni! nasa sva 3 postupka su bila drugacija, tako da se ne drzi 'kao pijan plota' jedne stvari, nego isprobava na sto najbolje reagiram. (mozda su i svi takvi, ali eto ona je moj doktor i to je moje iskustvo )
    Dobijes pikicu, ide sedacija sa analgezijom, ali ne spavas. Samo su turbo onamljena

Ok hvala ti puno na odgovoru.😊

• Mathaja23
    14. Listopad 2019. 09:47

Mathaja23

MojeSve

Mathaja23

Pozdrav cure,
    Hvala vam

Dr. Banović je nevjerojatno predivna, topla i empaticna osoba👌🏼 sve detaljno objasni! nasa sva 3 postupka su bila drugacija, tako da se ne drzi 'kao pijan plota' jedne stvari, nego isprobava na sto najbolje reagiram. (mozda su i svi takvi, ali eto ona je moj doktor i to je moje iskustvo )

Ok hvala ti puno na odgovoru.😊

Nadam se da si uspjela ostati trudna 🙏🤰👼🏼

• avama
    14. Listopad 2019. 10:09

Evo meni prosla prva folikulometrija desni jajnik 12,lijevi 11. Od danas imam bemfolu 125 i 2 menopura.  Rekla je dr da je dobro, jedino je vidjela prosirene vene u maternici,pa ne znam sta to znaci. I da li smijem pomijesati 2 menopura zajedno?

sunshine25
    14. Listopad 2019. 10:44

Grizli, ako uspije, sigurna sam da je od tvog recepta cikle, ananasa i magnezija - kakvo optuživanje? 😂 odmah štrikam cijelo odjelce za tvog malog pingvina 💚
    Blacky, naravno da jesam, ali mi je pobjegao prvi urin 😂 jednostavno nisam stigla u čašu. Tak da je drugi urin i crtica nije baš potamnila. Probat ću opet ujutro (a možda i kasnije popodne kad nakupim vode 😂). Stavit ću sliku jer ja prva volim škiljiti 😁😁

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

• Gelica
    14. Listopad 2019. 10:46

Sreća Kažem ti, upoznala sasm ih dosta tamo koje su stvarno zadovoljne i preljubazni su svi tamo. Totalno ti se prilagode sa vremenom kada ti odgovara, i rade naravno uvijek koji god dan padne punkcija i transfer. I sve ti isto ka o u bolnici, višak embrija i j.stanica ti zamrznu i kad /ako  ideš na FET samo ti treba nova uputnica D1. Kad s di preko HZZO-a od prve folikulometrije se više nista ne plaća. Prije toga platiš konzultacije i onaj prvi uzv prije samog postupka gdje gleda da nije koja cista na jajnicima. Anesteziju također plaćaš posebno ako ju uzmeš, 1000 kn. Možes i embrio blue uzet ako želiš na transferu i to je isto 1000kn. Ali to će te sve pitat da li želiš. Sve lijekove dobiješ tamo na pregledima. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.