Sunshine nestrpljivice nasa (razumijem te jer sam i sama takva 😁), 🤞🤞🤞🤞 za jaku crtu i veeeliku betu 👏🏼💓
Hvala! Već sam mislila da mi se nitko neće javiti. Sve imam osim spermiograma. Prvi pregled već obavila ,a u četvrtak idem na sono hsg,pa ćemo vidjeti šta kaže.
Vita26, kad je bio transfer? betu možeš i 12 dana od transera trodnevnog, a ako je bio petodnevni možeš i prije.
sunshine25 SRETNO! Kad je
6.10 petodnevni idem sutra vaditi betu rekao mi doktor da dodjem,bazalna temp 37.1stalno ne krvarim puno ali ima pa sam sva nikakva 😓
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Pozdrav!
Nova sam među vama. Imam već dvoje djece i htjeli bi treće,ali eto nikako. Nedavno sam bila na pvrom pregledu u Petrovoj u zavodu za humanu reprodukciju.
Uglavnom,doktorica je obavila pregled,uzv,brisevi,papa,a hormone sam napravila prije.
Prve dvije trudnoće su bile spontane,bez ikakvih problema,2 carska.
Doktorica preporučuje da napravim pretragu prohodnosti jajovoda,pa ako su prohodni na inseminaciju uz letrozol tablete.
Sumnja da su sljepljeni zbog dva carska i priiraslica od carskog.
Imam policistične jajnike,38 god.AMH 45,9,uredni brisevi i u četvrtak sam se naručila na sono HSG privatno kod dr,Vrčića.
Da li je koja od vas imala sličnu proceduru?
Prosla sam propuhivanje jajovoda i nebi vise nikad u zivotu. Doduse jajovod je bilo zastopan ali tu bol u zivotu nisam osjetila, tresla sam se od boli. Bez ikakve anestezije. Uzas.
Al nemoj se obeshrabrit, barem kratko traje, za 10,15 sekundi sve gotovo.
Koliko sam ja skuzila hsg je preduvjet za inseminaciju.
Uh,rekla mi je sestra preko telefona da popijem nešto za bolove,ali da u principu ne boli. Ja ću popiti Ketonal100 i Normabel 5 mg,pa šta bude. Da,ako su prohodni idemo na inseminaciju uz Letrozol.
Vita26, kad je bio transfer? betu možeš i 12 dana od transera trodnevnog, a ako je bio petodnevni možeš i prije.
sunshine25 SRETNO! Kad je
6.10 petodnevni idem sutra vaditi betu rekao mi doktor da dodjem,bazalna temp 37.1stalno ne krvarim puno ali ima pa sam sva nikakva 😓
Nisam nikad bila trudna pa nisam neki expert, ja kad dobijem dan prije mi bazalna ljosne na 36,2, a ti brljaviš već dva dana, a temperatura postojana.
Pozdrav!
Nova sam među vama. Imam već dvoje djece i htjeli bi treće,ali eto nikako. Nedavno sam bila na pvrom pregledu u Petrovoj u zavodu za humanu reprodukciju.
Uglavnom,doktorica je obavila pregled,uzv,brisevi,papa,a hormone sam napravila prije.
Prve dvije trudnoće su bile spontane,bez ikakvih problema,2 carska.
Doktorica preporučuje da napravim pretragu prohodnosti jajovoda,pa ako su prohodni na inseminaciju uz letrozol tablete.
Sumnja da su sljepljeni zbog dva carska i priiraslica od carskog.
Imam policistične jajnike,38 god.AMH 45,9,uredni brisevi i u četvrtak sam se naručila na sono HSG privatno kod dr,Vrčića.
Da li je koja od vas imala sličnu proceduru?
Ja nisam s ovog foruma no slucajno naletila na pitanje... ja sam prosle godine radila tu pretragu. Na pauzi od posla otisla na to te se nakon sat vremena vratila na posao. U poliklinici Veritas sam bila. To je kao ultrazvuk no jos dodatno slanu vodu ustrcavaju. Mene nije bolilo apsolutno nista jer su mi oba jajovoda bila prohodna. Poslije sam imala malo sukrvicu i ko lagsae grceve. Nissm nista uzela ni prije ni poslije. Nakon 9 mjeseci ostala prirodno trudna no kod mene je bio problem miom koji su mi upravo na toj pretragi locirali.
Kod tebe je AMH povisen, jel imas policisticne jajnike?
Zdravo cure
Odlucih vam pisati, citam vas vec danima, zapravo od kada sam usla u proceduru i pocela bockanje.
Ukratko da sada ne duzim, dijagnostikovana Adenomiosa, laparoskopija u junu, u septembru usla u proces.
Danas mi je 6 dnt, 2 blastice, vadila sam betu koja je 30,2.... naravno sreca, ali sa dr strane ne znam da li je to dobra beta.....
Bozma
Vjeruj mi ni ja nisam stručnjak Ivf ovo mi je prvi put,do sad sam ostajala trudna prirodno.i rodila 3puta i na carski,podvezani jajovode za to sam sad isla na ivf jedino nacin(drugi partner )
Kaze mi doktor i sestra da je poznato kpd postupka da ima brljavenje ali samo da nije jako puno krvi i da ne boli,uzimam terapiju temp ne spada,ja se nadam da je to samo implantacijsko ,
Pricaj malo o svom izskustvu sta sve si prosla i prolazis?
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Vita ne bih te htjela obeshrabriti, al ja sam prošlu stimulaciju u svježem transferu prokrvarila 7 dana nakon transfera unatoč utrogestanima. Sve je moguce tako da ces bit najsigurnija sutra kad izvadiš betu. Sutra ti beta mora pokazati ukoliko je došlo do trudnoce. Držim 🤞 da beta bude pozitivna! 🍀
Vedra samo ti popij neku tableticu protiv bolova, mozes i normabel i onda si sigurna. Ako bude bolilo pomoći ce, a ako ne, nece stetit. 💪😘
Danchy84 uh, bome si uranila s betom, tu je negdje to, na granici, inače je najbolje da je iznad 100, ali to teško može biti 6 dnt, prije 8 ili 10 dnt.. trebala bi izvaditi za 2 dana da vidiš jel raste i dupla se ili ne.. igra živaca. Sretno!
Nisam ja, jer sam htela, vec je takva procedura na klinici gde sam radila. Kada se vrate 5 dnevni vade betu 6-i i 9-i dan. Ne znam stvarno sta je gore da cekas 3 nedelje ili ovakva igra zivaca ..... nadam se najboljem u sredu
Sortiraj odgovore
Najstariji