Geeeelice 🥰
Kako si? Nisi nam se dugo javljala (ili sam ja propustila).
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Minica1990
Moze Cujemo se svakako slicno nam je objema ,ako zelis mogu ti dati broj mob pa da Cujemo na wappu ili Viber .ili ovde svejedno mi je,i ja cu javljati sta je i kako je,meni za sad ono brljanje stalo ,i na ulosko nema.nadam se da ce tako i ostati i da ipak implantansko .i cekam tvoj rezultat testa saljem ljepe vibracije da bude sve uredu ❤️
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Joj Gelice, sjetila sam se da te moj mob preimenovao 😂 oprosti, pošandrcala sam ovih dana 😁
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
11/20 fet 🤖
Vita26
Posalji broj u ovim danima mi je lakse poistovjetit se sa onim koji su u mojoj situaciji i slicno nego sa najboljom frendicom koja blage veze nema kroz sto prolazim. Jos nemam pojma kako funkcionira ovaj forum gdje mi br mozes poslat tek toliko da nije javan mozda na mail
Geeeelice 🥰
Kako si? Nisi nam se dugo javljala (ili sam ja propustila).
Čitam ja svaki dan i pratim sve, ali dok ne krenem u novi postupak nemam šta puno pisat osim ako vidim da nekako mogu pomoci :) A tu je stvarno puno cura i puno lijepih vijesti a ne stignem sve popamtit da nešto odgovorim. :) Biti ću aktivnija kad krenem u postupak. Novo je to što sa m odlučila da ipask idemo u Maribor što nam je bio prvi izbor, a kod Šimunića na kraju nisasm isdla na konzultacije jer sam bila bolesna. Sad sam puno mirnija kad sam odlučila. 25.11. Počinjem sa pikanjem :)
Kako si ti ? :)
Pozdrav svimaa, nova sam ovdje, čitala sam puno, moj slučaj je ukratko:
U Petrovoj 2 postupka ICSI, AMH povišen pa svaki put freez, spermiogram nam je loš, jajnici naizgled policističnima, oba puta puno folikula, jajnih stanica uvijek preko 10, a dvije se razviju u blasto. i vračene, i neuspjeh 😔
Prvi puta nalaz bete neg, drugi puta jako mala..
Dušu izbacila plačući, ali borba dalje, sada sam dobila prijedlog od ginekologa da promjenimo kliniku, u Samobor Škvorc da rade preko HZZO , zanima me dali ima netko da ide tamo ili da je bio? ICSI?
Sretno svimmaa ❤️
Ja sam ti tamo u postupku pa ti mogu rec sta te sve zanima ☺
Gelice, pa super! Držim ti 🤞🤞 na najjače. A s pikanjem počinješ dan prije mog rođendana, mora biti dobitno! 😁🍀🍀🍀
Ja sam super, čekam, pratim simptome i tako..znaš kako to ide 😊
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
11/20 fet 🤖
Gelice, pa super! Držim ti 🤞🤞 na najjače. A s pikanjem počinješ dan prije mog rođendana, mora biti dobitno! 😁🍀🍀🍀
Ja sam super, čekam, pratim simptome i tako..znaš kako to ide 😊
Hvala ti! Joj nadam se!! I ja tebi 🤞🤞🤰ma mislim, pratim svaki dan pa znam u kojoj si fazi. :) Uf i znam kako to ide, ponašaj se kao trudnica i ne zamaraj se simptomima, ali i ti to sve vec znaš. :) 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji