Sunshine25 već imaš pregnancy brain 😂
Gelica super da si napokon odlučila, često to bude ono na što smo prvo i mislili.
Joj da znas kako sam se mucila i nisam spavala, pod pritiskom jer je to zadnji pokušaj... Ali sad sam mirna i jedva čekam da počnem. :)
A ti javi dojmove kako je bilo kod Alebića :)
Sreca ja sam uvijek za promjene, imamo pravo samo na 4 stimulirana preko hzzo i zasto nebi probala negdje drugdje. Nikad ne znas jeli mozda bas drugaciji pristup ono sto ti je potrebno.
Vedra333 dobrodosla ! Iako nemam iskustva s hsg, drzim fige da sve prode dobro. Kad je pregled? Jeste radili sve ostale pretrage, hormoni, spermiogram?
Pozdrav!
Nova sam među vama. Imam već dvoje djece i htjeli bi treće,ali eto nikako. Nedavno sam bila na pvrom pregledu u Petrovoj u zavodu za humanu reprodukciju.
Uglavnom,doktorica je obavila pregled,uzv,brisevi,papa,a hormone sam napravila prije.
Prve dvije trudnoće su bile spontane,bez ikakvih problema,2 carska.
Doktorica preporučuje da napravim pretragu prohodnosti jajovoda,pa ako su prohodni na inseminaciju uz letrozol tablete.
Sumnja da su sljepljeni zbog dva carska i priiraslica od carskog.
Imam policistične jajnike,38 god.AMH 45,9,uredni brisevi i u četvrtak sam se naručila na sono HSG privatno kod dr,Vrčića.
Da li je koja od vas imala sličnu proceduru?
Prosla sam propuhivanje jajovoda i nebi vise nikad u zivotu. Doduse jajovod je bilo zastopan ali tu bol u zivotu nisam osjetila, tresla sam se od boli. Bez ikakve anestezije. Uzas.
Al nemoj se obeshrabrit, barem kratko traje, za 10,15 sekundi sve gotovo.
Koliko sam ja skuzila hsg je preduvjet za inseminaciju.
💞girl💞
Nikitta, vjerovala ili ne, ali jučer sam se isto pomislila 😂 proletjela sam kroz crveno autom! Nikad u životu prometnu nisam imala, nikakav prekršaj, u šoku sam ostala. Uopće nisam gledala na semafor, samo prošla - na sreću je sve bilo ok.
Gelice, ma ne zamaram 😁 svaki put isti simptomi, već sam navikla 😂
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Hani to Ivica i Janica vec sad vape za adrenalinom 😂
Nikitta kako si nam ti danas?
Vrapcic kad piskis test? 😁
Pozdrav!
Nova sam među vama. Imam već dvoje djece i htjeli bi treće,ali eto nikako. Nedavno sam bila na pvrom pregledu u Petrovoj u zavodu za humanu reprodukciju.
Uglavnom,doktorica je obavila pregled,uzv,brisevi,papa,a hormone sam napravila prije.
Prve dvije trudnoće su bile spontane,bez ikakvih problema,2 carska.
Doktorica preporučuje da napravim pretragu prohodnosti jajovoda,pa ako su prohodni na inseminaciju uz letrozol tablete.
Sumnja da su sljepljeni zbog dva carska i priiraslica od carskog.
Imam policistične jajnike,38 god.AMH 45,9,uredni brisevi i u četvrtak sam se naručila na sono HSG privatno kod dr,Vrčića.
Da li je koja od vas imala sličnu proceduru?
Prosla sam propuhivanje jajovoda i nebi vise nikad u zivotu. Doduse jajovod je bilo zastopan ali tu bol u zivotu nisam osjetila, tresla sam se od boli. Bez ikakve anestezije. Uzas.
Al nemoj se obeshrabrit, barem kratko traje, za 10,15 sekundi sve gotovo.
Koliko sam ja skuzila hsg je preduvjet za inseminaciju.
Potpisujem svaku rič tvoju,ja sam isto išla na hsg to je za mene bio horor,toliko me bolilo da je dr.odustao od pregleda.
I onda sam išla na laparo i ustanovljeno je neprohodni jajovid livi skros desno jako malo prohodno.
Tako ako su ti jajovodi prohodni nema problema,ništa ne boli.
Ne želim te obeshrabljivati ali mene osobno je strašno bolilo.
Sretno i da bude bezbolno i da su prohodni🙏🤞☺️
🧒 sve ok. 1986
👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
🤞💜🙏
Hanito Ivica i Janica vec sad vape za adrenalinom 😂
Nikitta kako si nam ti danas?
Vrapcic kad piskis test? 😁
Hej Blacky89 čekam vađenje bete, ne želim, tj.bojim se lažnih nadi.... U srijedu ću vaditi betu. Ako ne poludim do tada. U srijedu će mi biti 11. dan od transfera, nadam se da to nije pre rano za vađenje bete?
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Pozdrav cure,meni jos uvjik krvarenje traje,nekad ae smiri nekad jace ali ima,danas mi je 7dan nakon transfera.
Ne boli nista,sta vi mislite imam li nađe da je implantacijsko ili ipak je menstruacija,zadnja mi je bila 18.9
Betu vadim 16.10
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Nikitta evo tek sad odgovoram nisam stigla jucer; da,uzimala sam prva dva mjeseca 12mcg, i onda mi je povecao na 25 mcg euthyrox, i meni stvarno smanjuju tsh. Zao mi je sto tebi nisu ponogle-dali si ih uzimala na tašte? Sa štitnjačom se nije za zezati pa sam zato odlucila slusat doktora.
PCOS, Amh:82(g.1984)
MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
04/2020 planiran 2.postupak
Sortiraj odgovore
Najstariji