Vitane bih te htjela obeshrabriti, al ja sam prošlu stimulaciju u svježem transferu prokrvarila 7 dana nakon transfera unatoč utrogestanima. Sve je moguce tako da ces bit najsigurnija sutra kad izvadiš betu. Sutra ti beta mora pokazati ukoliko je došlo do trudnoce. Držim 🤞 da beta bude pozitivna! 🍀
Vedra samo ti popij neku tableticu protiv bolova, mozes i normabel i onda si sigurna. Ako bude bolilo pomoći ce, a ako ne, nece stetit. 💪😘
Jesi i ti imala izcjedak?koliko dana?i kako si znala da je menstruacija?
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
MilMil jesi bila u blagoj stimulaciji ili full? Ne mogu se sjetit što si primala?
Ma blaga stumulacija skroz
Vita navecer sam imala smedji iscjedak a ujutro sam napravila test i dopodne pocela krvarit. Tako da sam znala da nema nista od toga. Sutradan sam išla vadit betu koja je to i potvrdila.
Cure, zna li koja ako se sad upisem u kbc split kad bi mogla doci na red preko hzzo?
Takodjer, NIKITTA sestrice po endometriozi, jesi li pila kakve alternativne cajeve i dodatke za nas problem? Ja sam prije ivf-a imala cok cistu 5,5×3,5 cm. Sad virujem da se to pogorsalo zbog stimulacija i mislim da bi me mogli uputiti na operaciju. Sto ti mislis, jeli bolje odgadjat je ili ne? Inace pojela mi je lijevi jajnik, ostao mi je samo desni. I nizak AMH.
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
Vita navecer sam imala smedji iscjedak a ujutro sam napravila test i dopodne pocela krvarit. Tako da sam znala da nema nista od toga. Sutradan sam išla vadit betu koja je to i potvrdila.
Ja to imam vec 3dana,i jedva da ide,skoro nista.inace kad trebam dobiti isto ujutro smedje pa onda obilno vec popodne,ovo drugacije,ja se jos uvjik nadam sutra 8dan nakon Transfera
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Što da vam kažem, stres kada vidim plus, tak mi je sad.. hvala vam na pozitivnim vibrama 💚 meni je tek 4dnt, baš sam nestrpljiva 😂 pratit ću tamnjenje, pa ako bude sve ok, beta tek 12dnt. Ako ne bude, vadit ću i ranije da se ne mučim utrićima.
Vita, imala sam i ja to smeđarenje koje nažalost nije završilo dobro, ali se nadam da je kod tebe beta odlična 🍀🍀
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Cure, zna li koja ako se sad upisem u kbc split kad bi mogla doci na red preko hzzo?
Takodjer, NIKITTA sestrice po endometriozi, jesi li pila kakve alternativne cajeve i dodatke za nas problem? Ja sam prije ivf-a imala cok cistu 5,5×3,5 cm. Sad virujem da se to pogorsalo zbog stimulacija i mislim da bi me mogli uputiti na operaciju. Sto ti mislis, jeli bolje odgadjat je ili ne? Inace pojela mi je lijevi jajnik, ostao mi je samo desni. I nizak AMH.
3 mjeseca su meni rekli. nzn je li to svima isto ili ovisi
Što da vam kažem, stres kada vidim plus, tak mi je sad.. hvala vam na pozitivnim vibrama 💚 meni je tek 4dnt, baš sam nestrpljiva 😂 pratit ću tamnjenje, pa ako bude sve ok, beta tek 12dnt. Ako ne bude, vadit ću i ranije da se ne mučim utrićima.
Vita, imala sam i ja to smeđarenje koje nažalost nije završilo dobro, ali se nadam da je kod tebe beta odlična 🍀🍀
Sretnooo, nadam se da će ovaj put biti baš taj dobitni! Držim 🤞🤞🙏🤰 Kada radiš betu?
Sunshine koliko me pamcenje sluzi 2 put smo se u postupcima pratile, jednom si imala plus ja ne, drugi put si imala plus kad i ja, al nazalost oba nesretna, a sad si dobila plus i bez mene pa vjerujem da je onda to sad taj dobitni. I prihvatit cu ako me optuzis da sam ti donosila nesrecu ranije samo da ovaj plus tamni i bude zadrava beba/e za 9 mjeseci! Sretno! 👍❤️
Danchy84 aha, nisam znala da je takva procedura. Puno sreće ti želim za srijedu!
MilMil onda mislim da nemaš frke za Klomifen. Ja sam išla tako iz mjeseca u mjesec s Klomifenima + Gonali 75.
Maja555 ma pila sam sto čudesa (vrkutu i marulju čaj, čaj od nevena, čaj od stolisnik-neven, čaj lista maline, čaj od matičnjaka, mješavina Časne Ljubice iz Posušja) pa vitex suplement, kopriva suplement, dobar je navodno i Serrapeptase - nisam uzimala na kraju. Ne znam što da ti kažem, sad sam na kurkumi od Solgara, kao da mi je malo pomogla. Znam da je dobra za smanjenje upale u organizmu i protiv bolova.. Cure vele da je dobar EPS vrkute uzimati, ima u Pharmaciji u centru Zg, nema u manjim Pharmacijama po kvartovima. Nisam osobno probala.
Hvala ti. Iduci mj radim pauzu od humane al bi rado probala po starinski hahaha. Nekosta nista🤭
Sortiraj odgovore
Najstariji