Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    12. Listopad 2019. 17:13

Blacky89 daa jos malooo 😁🙏❤😘
    Nikitta da ocito je maticna pomogla sta s je  uzimala prije prirodnohg a i svi ostali preparati! Kad ce ponedjeljakk😁🙏❤
    Reci mi Nikitta u kojoj si ti sad fazi nemogu sve pohvata??😘❤🙏

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

Vita26
    12. Listopad 2019. 17:21

Nikitta

To ti govorim, blagi plus se može vidjeti već 6dnt, tako da ako ga imaš, to je dobar znak da se nešto događa, sad samo da ostane 🙏🏼

Da ali taj blagi moras gleeedit da vidis jos sam muzu tjela poslati ali nem sance da bi ista video 😂😂

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

• vedra333
    12. Listopad 2019. 17:52

Pozdrav!
    Nova sam među vama. Imam već dvoje djece i htjeli bi treće,ali eto nikako. Nedavno sam bila na pvrom pregledu u Petrovoj u zavodu za humanu reprodukciju.
    Uglavnom,doktorica je obavila pregled,uzv,brisevi,papa,a hormone sam napravila prije. 
    Prve dvije trudnoće su bile spontane,bez ikakvih problema,2 carska.
    Doktorica preporučuje da napravim pretragu prohodnosti jajovoda,pa ako su prohodni na inseminaciju uz letrozol tablete.
    Sumnja da su sljepljeni zbog dva carska i priiraslica od carskog.
    Imam policistične jajnike,38 god.AMH 45,9,uredni brisevi i u četvrtak sam se naručila na sono HSG privatno kod dr,Vrčića.
    Da li je koja od vas imala sličnu proceduru?

Vrapčić123
    12. Listopad 2019. 18:41

Cure za koliko je gotova beta u Petrovoj? Isti dan ili se čeka dugo? 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vrapčić123
    12. Listopad 2019. 19:26

Nikitta

Vrapcic123Isti dan na mail kažeš da ti pošalju. Meni je prošli put stigao oko 14h. Od 3 postupka, samo jednom sam dogurala do transfera i vađenja bete 🙈

Zato ces uskoro na transfer, bit ce druga sreca 😍 Ajde super, barem je isti dan gotov nalaz 😊😊😊

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• minina1990
    12. Listopad 2019. 19:32

Veliki pozdrav drage moje dame, nova sam medju vama i nisam mogla da odolim da se ne prijavim i podijelim sa vama moje trenutacno stanje uz to i da cujem koji savjet a mozda se nadje neko slican mojoj situaciji. 
    Konstantno sam citala vase postove radovala se betama ali jednostavno nisam imala potrebu do sad da pisem jer nisam imala ama bas nikakve simptome poslije transfera do sad. 
    Nazalost nemam ni sad nikakvih simptoma osim tog smedjeg iscjetka koji mi se pojavio 5.dpt i traje jos uvijek  a danas je 8dpt. Radila sam test 6.dan bio je naravno - i plasim se radit drugi. Imala sam i prije smedji iscjedak ali opicno je nastupao prije menge i trajao je 1 dan te bi normalno prokrvarila. U ponedjeljak idem vadit betu. I da jedino sto isto tako osjetim da sam toplija nego inace. Bazalnu temp ne mjerim, jutros sam iz znatizelje izmjerila i bila je 36.9. Preko dana varira. Sto mislite? Ne zelim da se radujem da se ne razocaram 

Vita26
    12. Listopad 2019. 19:40

Minina1990
    Evo ja se javljam odmah tebi,isto kao i kod tebe,meni je danas 6dan nakon transfera isto mrlja svjetlo roza izcjedak zvala sam doktora i kaze da nastavim terapiju,i da to je normalno da zna biti implantacko krvarenje,jer meni je rano za mengu a ona mi je drugacija i bude pol dana mrljanje i onda bas bas krv,sad samo po malo mrlja malo nema i tako vec dva dana,i ako mi to uzasno nervira i sikira pokusavam ostati smirena,ja sam isto jutros na pravila test vidisi plusic Alii moras zagledati da bi video da je ,betu vadim u srjedu,ja na tvoje mjesto bi joa jedan test na pravila sutra ujutro ,Moze biti da kod tebe implantacija isto u pitanju to mrljanje zna trajati do 5dana trebalo bi se smiriti,neznam ni sama isto stalno sebe tjesim ,bazalna temperatura meni je vec presla 37,0-37.3 
    Pokusaj biti smirena sta da ti drugo kazem,cure ovde takodjer mene tjesi Joooj ali tesko je.nadamo se da ipak je trudnoća a ne menga

• minina1990
    12. Listopad 2019. 19:48

Vita26
    Draga moja hvala ti puno na odgovoru. Ti si trudna sigurno. Ipak vidjela si taj + koji na naravno nisam i imam u priprovnosti al se bojim napravit joooj. A znas sta vrag mi nije dao mira taj moj 6.dpt ja sam test napravila kasno uvecer. Znas ono kad imas osjecaj da ga moras napravit sad ili nikad i tako sam ti ja napravila i eto ubedirala se za medalju. 

Vita26
    12. Listopad 2019. 19:54

Minina1990
    Znam kako je tebi,potpuno te razumjem jer i meni je,ali sam test radila ujutro i sutra ga opet cu raditi i ako treba i preksutra da vidim jel ima pomaka,
    Ne mora znaciti da niai trudna,
    Mozda i ja nisam mozda menga ce doci ,ja kad sam vidjela izcjedak ja sam probledila skroz,zvala placeci bolnicu rekla mi sestra da to je normalno ako nije jako krvarenje,i da ne boli nista 
    Imas i ti terapiju?ja imam sto stavljam dole,ja samo nadam da cemo se izvuc,i ako ja sam inace po tom krvarenju skeptična.imas li jos neke simptome?

Vita26
    12. Listopad 2019. 19:56

Minina1990
    I jel ti stalno prisutan ili?isto malo ima malo nema? 
    znas kako sve je u Božje ruke ,ako tu nesto bude Bice,skupiti snage i dalje,jel prvi put si isla?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.