Meto žao mi je da sad osjećaš krivnju, nemoj se kriviti. to je normalno da ti je bilo teško gledati sestru da je trudna, a ti si izgubila bebicu. Ja imam dva brata, ali da imam sestru isto bi mi bilo teško da Bog odabere nju, a ne mene. No, sad vidiš da i njoj nije lako i ako si u mogućnosti, nazovi je, odi budi uz nju, sigurno će joj značiti. Ako ništa, moli za nju i njenu bebicu koju ćeš voljeti beskrajno. Moj stariji brat ima 2 prekrasne curice, to je posebna ljubav. ❤️💜 A uskoro ćeš i ti biti trudna, vjeruj 💜
Babylove nadam se da je prolazno, baš tupa bubreg bol. Uh, uvijek nešto, danas sam baš koma. Inače onaj par Phil&Alex koji pratim već 3,5 godine na YT je napokon ostvarii trudnoću. Danas su objavili video. Ona isto ima endometriozu, a on izuzetno loš sg, i nakon 5 transfera iz prvog IVF postupka koji su rezultirali 2 puta minusom, i 3 puta spontanim, išli su na novu stimulaciju i odlučili se za PGD, 1 embrij od 5 komada je bio genetski normalan - sad su ga vratili, i trudna je. Plakala sam dok sam gledala video… a sad osjećam samo prazninu. Imam baš loš dan. Nadam se da ćete sve koje ste sad imale transfer biti i ostati trudne, a da će jednom i moj dan svanuti. 💕
Iskra upaljeno zubno meso je često rani znak trudnoće, neka tako bude i kod tebe 😅
Nadamo see,i to noću mi bude baš upaljeno jače ,kroz dan splasne samo od sebe😬.Oće draga oće i tvoj dan će doći mora,zaslužila si to,dani su takvi nekad puni praznine i tjeskobe,nekad samo veselje i pozitiva.
Vjerujem da treba samo "malo" i tu je negdi u zraku " ono" i desit će se 💟😘.
🧒 sve ok. 1986
👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
🤞💜🙏
Yvettesamo odmaraj ako je tako. Vjerojatno je bol kako bebac/bebci rastu i sve se to dolje rasteze i priprema, a jos tvoje stanje to malo pogorsava. . Biti ce sve u redu, normalno je da brines a sutra kad vidis brojke ce pasti kamen sa srca i puno suzica u oku od srece😚🤗
MalaMja sam lijekove platila sve do aspiracije, kako sam uzimala nove tako sam prosle placala.
Zabb sam s cim se ti pikas?
Ja sam za sve zvala Janju, a Luciju pitas kad si tamo sve sta te zanima. Nissm je htjela privatno ometati, kad su svi svakako povezani. Lucija ce te zvati u vezi oplodjenih jajasaca i tad ce ti reci cijenu, a sam postupak se placa na dan transfera. Moj savjet placaj gotovinom jer kad placas karticom ide 5% vise. I da, opca ti je 2000kn, meni je na zadnjoj folikulometriji dr rekao da ide opca (ovisi o broju folikula) al ja imam prebolne ovulacije inace i jedva sam izdrzala taj pregled, tako da ce ti reci na vrijeme sve🙂
Malo sam se raspisala😅
Hvala ti na odgovoru 🤗
Znači postupak na dan transfera 👍 Janju nisam upoznala i nemam broj, samo mi je Lucija dala svoj mail. Za cijenu znam okvirno jer ni oni ne mogu znati kad ovisi o lijekovima i znam za popust, vidila sam na cjeniku. Lijekove sam platila kad sam preuzela i planiram tako i ubuduće, kako šta uzmem da odma platim. Dobila sam od 2 do 5 dc Gonal F 225iu pa ćemo dalje vidjet nakon ultrazvuka. Baš sam znatiželjna kako ću reagirati na stimulaciju. Koliko me ovo sve straši, toliko sam i uzbuđena. 😬
Cure sretno svima! ✨🤰
Iskra nadam se da budem,isto kao i ti…ali eto,ti nemas nikakvih simptoma..ne znam sta bi mislila…vidjeti cemo,ili jesmo ili nismo,dzaba se sad sekirati,ja znam da u trudnoći nisam imala simptoma, osim na dan kad sam trebala dobiti je bilo implatacijsko….a sad me kao i uvijek do sad prije nego trebam dobiti sve bolucka🤯🤯🤯🤯
A moji simptomi su trenutno upaljeno zubno meso i glavobolja.Ništa drugo,do transfera su me rasturali jajnici( pogotovo livi) i dan kad je bio transfer me sve nešto 'boluckalo' kasnije ništa više.
🧒 sve ok. 1986
🤞💜🙏
Iskra nadam se da budem,isto kao i ti…ali eto,ti nemas nikakvih simptoma..ne znam sta bi mislila…vidjeti cemo,ili jesmo ili nismo,dzaba se sad sekirati,ja znam da u trudnoći nisam imala simptoma, osim na dan kad sam trebala dobiti je bilo implatacijsko….a sad me kao i uvijek do sad prije nego trebam dobiti sve bolucka🤯🤯🤯🤯
A moji simptomi su trenutno upaljeno zubno meso i glavobolja.Ništa drugo,do transfera su me rasturali jajnici( pogotovo livi) i dan kad je bio transfer me sve nešto 'boluckalo' kasnije ništa više.
I mene bolucka sa desne strane zubala,i gore i dolje,ali meni je donja 8 za popravljati ili vaditi,ali rekla je zubarka da pričekamo da vidimo sta Ce biti,nije hića
25.9.2019 transfer...
2 blastice zamrznute
9.10.2019beta 703.9
12.10.2019 beta 2710
5.11.2019blighted ovum
30.10.2021 Fet
8.11.2021. +
11.11.2021 beta 281.6
13.11.2021 beta 705
19.11.2021 beta 6154
30.12.2021 😢
Nikitta moguće je da je od bubrega, moja sestra ima kamenaca u bubregu i boli na mjestu koje si rekla, nekad se smiri a nekad počne jako boljeti pa mora na injekcije. Alij nadam se da će ti proci i da će sve biti ok. :)
Betty i Iskra čekamo i mi sa vama, sretnooo :)
I svima ostalima koje ne mogu popratiti i popamtit , samo pozitiva i sretno. :)
I mene bolucka sa desne strane zubala,i gore i dolje,ali meni je donja 8 za popravljati ili vaditi,ali rekla je zubarka da pričekamo da vidimo sta Ce biti,nije hića
Meni su svi zubi ok.i popravljeni nemam ništa za pipravljat,zato mi i čudno odkud sad upaljenost ta toliko.
🧒 sve ok. 1986
🤞💜🙏
Nikittamoguće je da je od bubrega, moja sestra ima kamenaca u bubregu i boli na mjestu koje si rekla, nekad se smiri a nekad počne jako boljeti pa mora na injekcije. Alij nadam se da će ti proci i da će sve biti ok. :)
Betty i Iskra čekamo i mi sa vama, sretnooo :)
I svima ostalima koje ne mogu popratiti i popamtit , samo pozitiva i sretno. :)
Superr tnx draga💪🤞😘
🧒 sve ok. 1986
🤞💜🙏
Nikittane mogu ti pomoci, nemam ( hvala Bogu) iskustva s tim. . Uzasno mi je krivo sto te tako svasta muci. . Je, za Cito sam pisala.
Pitam se jel mi placamo za necije grijehe u proslosti, jel mi podnosimo teske stvari zato jer to mozemo. . Uf, cijelo jutro sam grintava, sestra mi u rodilistu, imala nocas krvarenje i tlak visok, ctg nije bio nesto uredan. Sad je, a oni joj ne bi inducirali porod jer je zatvorena ( usla je u 9mj) a tako me strah jer je moja mala sestrica i ne zelim da se nesto dogodi ni bebi ni njoj i samo se nadam da ce sve proci u redu i da se nece patiti.
Cijelu njenu trudnocu nisam dotakla njen trbuh i po skrivecki sam zurila u slicice s uzv-a, molila se za bebu da fino raste ali sad se osjecam ko govno 😓😬
Oprostite sto spamam, hodam po kuci ko Baltazar i najradije bi bila s njom u bolnici i nezz zasto se ja uopce sad krivim. . O Boze. .
Ne podbacuj si ništa. To je normalno i nemožeš protiv tog osjećaja. Evo ja još nisam prošla ni jedan postupak al sama dijagnoza je mučna i ne mogu ni zamislit da nam možda neće nikad uspijet, a kamoli cure koje su to prošle već dosta puta bezuspješno, a imam osjećaj da su svi oko mene trudni, još radim na mjestu gdje svakodnevno viđam trudnice (koja ironija 🙄). Moja sestra također, sad je u ranoj trudnoći sa drugim djetetom.Samo šta je muž takne ona ostane trudna. 😅 Sa prvim sam bila sa njom na porodu i to mi je najljepše iskustvo u životu i volim svog nećaka najviše na svijetu. 😍 Sve će biti u redu sa tvojom sestrom i bebom vidjet ćeš. 😊
Meto znam da ti nije lako kad je seka u pitanju. Najvaznije je da su pod kontrolom, da nesto krene krivo oni ce odmah reagirat ne brini, sad je zbilja bolje da jos cekaju da se bebi pluca razviju i da dodje na svijet kad je spremna. Drzim fige da budu super dobro. I da se ti umiris! Sretno
Iskra a cuj malo toga sad mozes. Ako ne pijes mozes uzet Mg, vitamin C. Pij puno tekućine, kretanje i to je to. Drzim 🤞🤞🤞 za plusic! Planiras raditi test uskoro ici ces cekat betu?
Nela sve to sto uzimas je dobra priprema za kvalitetu jajnih stanica to je prvo najvaznije sto ti treba jer ako su one lose onda ti niti embriji nece biti dobri. Nakon aspiracije je vazno da se ne bilda imunitet ili prije recimo da se ne nakrca imunitet sa matičnom napirmjer. Meni su nakon ovulacije u FET-u zbog toga uveli decortin npr. Ne brini sve sto uzimas je jako vazno, a po onom sto sam citala vase krvne grupe nisu kontraindikacija uspijehu.
Betty mogu potvrditi da je svaka trudnoca drukčija u nekima nisam imala ni 1 jedini simptom nisam ni znala da sam trudna, a u nekima imala 200 simptoma. Ne zamaraj se s njima. U ovom ppstupku par dana iza FET-a krenulo bockanje i tooople noge (inace ko santa leda su mi). I to je bilo sve od "simptoma" do negdje 6-7tt. Tako da sve moze i ne mora biti. Posebno vi koje ste bile i u stimulaciji sad sve je jos iziritirano i osjetljivo, nakrcano hormonima.
Nikitta spomenula si PGD, da li znas je li to dostupno kod nas u Hrvatskoj? Ili PGS možda i bolje za nas koje imamo koju godinu?
Sortiraj odgovore
Najstariji