Ruška, sretno na transferu! 🤞🤞🍀
Luda83, tako i ja razmišljam. Kod nas je muški faktor i isto ne bih gubila vrijeme, ali vidjet ćemo što se biti sad sa zadnjim smrzlićima pa ćemo razmišljati dalje. Želim ti svu sreću 🍀
Jučer sam bila s muževom prijateljicom na kavi, naravno od prve trudna (neplanski ofc 😂) i priča mi da se posvađala s mužem jer nije pazio nekidan a ona još nije spiralu ugradila. A ja kao upitnik i he he he he. Stvarno počinjem imati sve manje takta i mislim da ću uskoro postati čangrizava babika 😂
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Luda jesu otkrili kod vas uzrok neuspjeha nisam bas sve popratila pa sorry ako ponavljam se. Nama nisu otkrili, a na kraju sad kad sam bila na zadnjoj kontroli zakljucak je bio da ocito histeroskopija koju sam radila 3 mj prije toga FET-a na vlastitu ruku privatno jer su oni htjeli da cekam jos 2 transfera prije nego bi mi dali uputnicu da idem na to i Decortin koji je mozda prijecio onaj mali postotak sanse da moje tijelo odbije embrij jer sam ja 0+, a muz B- ucinili svoje. Cak je i profa sama rekla da vjerojatno iducu trudnocu da ju ostvarim spontano bi uspjela zadrzat uz decortin terapiju po onome sto sad znamo. Pa se ja nekako nadam ako ikad pozelim i drugo da ce mozda nam se posreciti jer ivf sa djetetom mislim da bi tesko prosla opet.
Nikita toliko mi je zao da ti js nije bila zrela ipak. 😒 Al to se i meni desilo u prirodnjaku jednom požurio folikul i endometrij isto imala punkciju 9dc. Al zato iduci ciklus mi je bio skolski. I meni se to "zurenje" dogadjalo svako par mjeseci na desnom jajniku kad bi ovulacija bila. Tako da sam ja na kraju izbjegavala postupke u mjesecima kad sam skuzila da ce ovulacija spontana ici na desnom jajniku.
Inače dijagnosticirana mu je i varikokela gr II , ali smo se odlučili da nećemo ići na opciju operacije da ne gubimo vrijeme na oporavak jer ni ne mora značiti da je to razlog lošeg spermiograma. Moj AMH je 9,75 (31g.), Nije ni moj nalaz baš bajan s obzirom na godine. 🙄
I mom je varikokela, i isto smo odlučili ne ići na operaciju. Kakvi su mu hormoni? Visok fsh?
A gle, možda sad na punkciji bude bolje stanje, nikad se ne zna 😊 gdje ste u postupku?
Po mom sudu mi se čine uredni hormoni ali možda se više razumiješ pa evo u nastavku..
LH- 5.17 IU/L
FSH- 3.62 IU/L
Prolaktin- 272.3
Estradiol 108.6
Ja se samo nadam da će biti bolje stanje iako nismo ništa uzimali za poboljšati nalaz, ali doktor nije ništa ni savjetovao. Mislim da ćemo ipak uzeti neke vitamine, to ne može naškoditi. Mi smo u Cita. U kojoj ste vi fazi sada? I dali tvoj muž pije nešto za poboljšati nalaz?
Ladyluu jel ti beta baš pala na 0? Stvarno čudno da još nije krenulo. Trebala bi se javit liječniku…
Da javiti se lijecniku obaveznoo ladylu
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Curee drage danas mi 11 dt jos malooo😁 nema nikakvi vele simptoma ne zamaram se ali sam se zeznila sa postupkom sada je ona mene odma stavila u stimulirani ja trebam dobit u Punedjeljak nadam se da necu a sve me strah sta ako slucajno danas procurim a nisam uzela lijrkove za pikat se onda sutra tribam dat prvu inekciju jer njima stoji tamo da 9 triba dobit a ja sam prosli misec 4 dana ranije dobila i poslje skroz smetnili kako bija prorodni i transver uh nadam se da se necec tako poklopit zovrm dole niko mi se nejavlja🙈
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Pozdrav cure evo mene opet sa pitanje., izludit cu. Bila sam u cet na folikukometriji. Imam 4 folikula i to je to. Bili su 12 i 13mm.
Rekla mi je da dodem tek u nedilju ponovo i produzila stimulaciju.
Jel to nekako kasno ili? Od jucer imam iscjedak gusti bijeli, ko ovulacija, straj me da nisu popucali.
Maloprin san osjetila da je " nesto" izaslo, otisla sam na wc na gacicama je bio bas ogromni iscjedak kao bijela sluz i proteze se, kao da visi iz maternice. Skuzajte na opisu al sa vam "docaram" situaciju.
Meni se to cini koda je O bila...
💞girl💞
Belaaa ako si na utrićima - manje su šanse da ti menga samo tako probije. Budeš uskoro radila test? 🥰
ZaraZ uh. Ako su tako još mali / onda je to ok do nedjelje. Sluz je normalna!
Hvala ti, odma mi je lakse. 🤞
💞girl💞
Hvala curke,trenutno cekam,javljam sve🙂
🙋34👨🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
4 iseminacije od 10/2018-02/2019
4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
5/2019 FET 1blastocista,beta 0
7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
Poliklinika Škvorc
10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
1.Beta 14dnt 1042
Curee drage danas mi 11 dt jos malooo😁 nema nikakvi vele simptoma ne zamaram se ali sam se zeznila sa postupkom sada je ona mene odma stavila u stimulirani ja trebam dobit u Punedjeljak nadam se da necu a sve me strah sta ako slucajno danas procurim a nisam uzela lijrkove za pikat se onda sutra tribam dat prvu inekciju jer njima stoji tamo da 9 triba dobit a ja sam prosli misec 4 dana ranije dobila i poslje skroz smetnili kako bija prorodni i transver uh nadam se da se necec tako poklopit zovrm dole niko mi se nejavlja🙈
Oni ti danas ne rade al zato sutra rade ako bas bude taj scenarij da dobijes sutra mozes tamo.🤞 da dobijes tek za godinu i po
Ja 32,AMH 26,8, hipotireoza, endometriom L.j 1,8
On 41,oligoasthenozospermia
3.mj/18 Petrova (dr.Vrcic 😍)
menopur 150,225, cetrotide
14 oocita,icsi 4,transfer 2 blastice,beta 0
7.mj/18 Petrova dr.😍
Ovaleap 225,150, cetrotide
18oocita,icsi 12,smrznuta 1 blastocista Fet 2.mj/19 uz estrofem,beta 0
9mj/2019 kbc ST(dr.Marusic 🤮)
Bemfola 150,225,150, Cetrotide
transfer 8stanicnog beta 0
2/20 fet (dr.Budimir) blastociste beta 0
Vracam se kod dr.😍
Nikita da 83. sam godište :) Moj muž je par godina mlađi od mene tako da njegove godine nas ne brinu, ali on pak nema dobar nalaz (astenozoospermija). Nije mu nalaz nešto strašno loš, barem nam je tako interpretirano, ali eto nije ni dobar. Iskreno nisam baš proučavala te brojke sa spermiograma pa ne znam koliko je to loše uopće. Prvi spermiogram koji smo radili i koji smo baš dobili nalaz su brojke vezane uz pokretljivost bile uglavnom malo ispod referentnih vrijednosti. U ostala 4 nalaza koja su rađena kad smo bili u postupcima sve vrijednosti su bile dosta niže, ali nisu niš spominjali da je posebno loše i nisu išli na icsi pa pretpostavljam da onda to nije tako loš nalaz. Sad preko ljeta je pio neke preparate pa me baš zanima hoće li se vidjet ikakva promjena u njegovom nalazu.
Sunshine meni su u zadnjih mjesec dana zatrudnile 4 frendice :D Al što se toga tiče jako mi je drago pogotovo za dvije koje su se isto mučile i bile na proljeće na humanoj na prvim konzultacijama. Obje su došle u bolnicu i ostvarile dosta loš kontakt s doktoricom kojoj su dodijeljene i odustale od nekih daljnjih konkretnijih akcija kod nje. Otišle su u druge gradove na konzultacije, napravile obje hsg i odmah iza toga zatrudnile. Ali isto imam jednu frendicu koja se nedavno sva čudila kako je zatrudnila i kako se oni paze i uopće joj nije jasno i ponavlja 5 puta... (a neposredno prije smo pričali o mojim postupcima, punkciji, transferu itd )... Tako da kužim tu internu čangrizavost :D
Sortiraj odgovore
Najstariji