Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Luda83
    28. Rujan 2019. 10:24

Grizli kod mene je prvo bio blighted ovum i vrlo brzo iza toga vanmaternicna. I jedna i druga trudnoća su se dogodile relativno brzo. prva trudnoća nakon nekih 4, 5 mjeseci pokušaja, a druga praktički u prvom ili drugom pokušaju niti 5 mjeseci nakon tog blighted ovuma. Nakon vanmaternicne i operacije jedno pola godine nismo pokušavali ništa i odonda se sljedećih godinu dana ništa nije dogodilo. Kad sam došla na humanu zaključili smo da da se kod mene neće ni gledat je li mi prohodan taj jajovod koji još imam jer je i od muža nalaz lošiji i jer mi je amh nizak i uglavnom da ima dosta tih otegotnih okolnosti pa da bi trebalo odmah na ivf ići. Napravila sam one faktore trombofilije (heterorigot za mthfr-e i homozigot pai4) tako da pijem cijelo vrijeme andol. Što se tiče krvnih grupa ja sam B+, a muž A-, to nam nitko nije ništa ni spominjao da bi moglo imat veze. Kod mene ipak nema toliko neuspjelih pokušaja koa kod tebe, a i ta dva su skroz različita scenarija bila pa to ni ne gledaju kao neko ponavljenje  (barem sam takav dojam stekla).

MalaM1
    28. Rujan 2019. 10:36

Sad preko ljeta je pio neke preparate pa me baš zanima hoće li se vidjet ikakva promjena u njegovom nalazu.
    Jel možeš napisati što ti je muž pio od preparata?

• thinkpink1
    28. Rujan 2019. 10:40

Bokic curke!
    Netko je danas na transferu (zaboravila nick🙈), nek je sretno !🙏🍀
    MalaM22 mislim da sam vidla da imas inverziju FSH i LH, sto upucuje na PCOS. Obicno uz tu dijagnozu ide paralelno inzulinska rezistencija. Dal ti netko rekao ista?

• mamaNina
    28. Rujan 2019. 10:41

ZaraZ

Pozdrav cure evo mene opet sa pitanje., izludit cu. Bila sam u cet na folikukometriji. Imam 4 folikula i to je to. Bili su 12 i 13mm.
    Rekla mi je da dodem tek u nedilju ponovo i produzila stimulaciju.
    Jel to nekako kasno ili? Od jucer imam iscjedak gusti bijeli, ko ovulacija, straj me da nisu popucali.
    Maloprin san osjetila da je " nesto" izaslo, otisla sam na wc na gacicama je bio bas ogromni iscjedak kao bijela sluz i proteze se, kao da visi iz maternice. Skuzajte na opisu al sa vam "docaram" situaciju.
    Meni se to cini koda je O bila…

Nije ti ovulacija😄 smijem se jer sam neki dan isto pomislila. Imala sam isti iscjedak i mislila sam da sam ovulirala. Ne brini, to je normalno...👍
    A vjeruj njima oni prate sve, tako da znaju najbolje...vijdet ces sutra. Ali nisi ovulirala...👍👍

Luda83
    28. Rujan 2019. 10:43

MalaM22

Sad preko ljeta je pio neke preparate pa me baš zanima hoće li se vidjet ikakva promjena u njegovom nalazu.
    Jel možeš napisati što ti je muž pio od preparata?

S iherba sam naručila. Fertilaid. Ali nemoj to uzet kao neku  preporuku jer se nismo o tome previše ni informirali nego smo eto uzeli nešto tek tako, računam da ne može skodit. Ako u ponedjeljak vidim njegov nalaz napisat ću jel se vidi kakva razlika. Iako on realno nije ni pio baš onoliko koliko piše da bi trebalo. 

Zaraa
    28. Rujan 2019. 10:53

mamaNina

ZaraZ

Pozdrav cure evo mene opet sa pitanje., izludit cu. Bila sam u cet na folikukometriji. Imam 4 folikula i to je to. Bili su 12 i 13mm.
    Rekla mi je da dodem tek u nedilju ponovo i produzila stimulaciju.
    Jel to nekako kasno ili? Od jucer imam iscjedak gusti bijeli, ko ovulacija, straj me da nisu popucali.
    Maloprin san osjetila da je " nesto" izaslo, otisla sam na wc na gacicama je bio bas ogromni iscjedak kao bijela sluz i proteze se, kao da visi iz maternice. Skuzajte na opisu al sa vam "docaram" situaciju.
    Meni se to cini koda je O bila…

Nije ti ovulacija😄 smijem se jer sam neki dan isto pomislila. Imala sam isti iscjedak i mislila sam da sam ovulirala. Ne brini, to je normalno…👍
    A vjeruj njima oni prate sve, tako da znaju najbolje…vijdet ces sutra. Ali nisi ovulirala…👍👍

Ajme odma mi je lakse, bila sam uvjerena 😓😓 
    Jedva cekam sutra 🤞🤞🤞

💞girl💞

• mamaNina
    28. Rujan 2019. 10:54

Cure, ja jucer imala punkciju. Rekli da zovem u 10, pa onda da ne zovem da ce mi biologica javiti, tako je i prvi put...i sad vec skoro 11 nitko mi se ne javlja. Naravno da sam biologici vec poslala poruku i zvala gore 10x ali nitko se ne javlja. 😩😩😩😩 sto da radim?? 

yvette
    28. Rujan 2019. 10:58

MalaM22 mislim da lh treba biti nizi pd fsh.
    Grizli kod nas ista stvar, ja sam rh- a muz rh+. Isto nisam znala da moze imati veze.
    Luda83 jedna moja frendica mi cesto prenosi vijesti tko je trudan iz nase okoline uz obavezno naglasavanje da je iz prve kao nesto jako pohvalno i da je zena preplodna i takve stvari. Jednom mi je pukao film pa sam rekla da im nebi bila u kozi da se moram bojati da ce mi u zivotu svaki odnos zavrsiti potencijalnom trudnocom. Bas me zivcira ta neosjetljivost, kako mozes takve price forsirati ispred nekog tko ima 50 neuspjesnih ciklusa iza sebe. Ah.

Luda83
    28. Rujan 2019. 11:01

mamaNina

Cure, ja jucer imala punkciju. Rekli da zovem u 10, pa onda da ne zovem da ce mi biologica javiti, tako je i prvi put…i sad vec skoro 11 nitko mi se ne javlja. Naravno da sam biologici vec poslala poruku i zvala gore 10x ali nitko se ne javlja. 😩😩😩😩 sto da radim??

Nemam ti šta pametno za reć. Kod nas se ni ne može zvat niti dobit bilo kakvu informaciju prije dolaska na transfer. Tako da ako te tješi eto nisi jedina koja iščekuje. Iako ovo tvoje je gore kad očekujes da ćeš dobit informaciju i onda je nema. Nadam se da ćeš ipak uspjet dobit nekoga. 

• Gelica
    28. Rujan 2019. 11:01

thinkpink1

Bokic curke!
    Netko je danas na transferu (zaboravila nick🙈), nek je sretno !🙏🍀
    MalaM22 mislim da sam vidla da imas inverziju FSH i LH, sto upucuje na PCOS. Obicno uz tu dijagnozu ide paralelno inzulinska rezistencija. Dal ti netko rekao ista?

I ja imam inverziju FSH i LH a nemam PCOS. Rekli su mi da posto su svi ostali hormoni, i uzv normalni, i nema drugih simptoma da to ne znači bas ništa, jednostavno da zna biti inverzija ali da ne znači ništa. 3 doktora mi tako rekla... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.