Evo vijesti. Stanica se nije oplodila/podijelila, tako da ništa od transfera, kao što sam i pretpostavila. Objasnila je da te poludozrele js uvijek imaju manje šanse za oplodnu, i da je jednostavno prerano napravljena aspiracija, ali da do idućeg jutra ne bi izdržao folikul. Što je igra živaca i treba imati strpljenja i biti uporan. Eto - barem znam da su stanice još uvijek okej, da ovuliram i da mogu i dalje pokušavat, što stimulirani, što prirodnjak.
Steta☹️prirodnjak je stvarno igra živaca.mislim da mi je uspio iz četvrtog put,a da nije folikul puknuo.vec sam znala,dobim štopericu i pukne tokom noći.uzas
Drzi se😘
🙋34👨🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
4 iseminacije od 10/2018-02/2019
4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
5/2019 FET 1blastocista,beta 0
7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
Poliklinika Škvorc
10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
1.Beta 14dnt 1042
Pozdrav cure! Evo pokušaj broj 2. Dali je netko imao slučaj da je spermiogram pokazao 0% morfološki normalnih spermija, ? Inače dijagnoza je oligoastheno..
Mi imamo 2%, tako da nisam od velike pomoći. Nama je na punkciji biologinja rekla da je jedva 9 spermića koliko toliko našla da su ok, i naravno icsi. Što su vama rekli?
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Pozdrav cure! Evo pokušaj broj 2. Dali je netko imao slučaj da je spermiogram pokazao 0% morfološki normalnih spermija, ? Inače dijagnoza je oligoastheno..
Mi imamo 2%, tako da nisam od velike pomoći. Nama je na punkciji biologinja rekla da je jedva 9 spermića koliko toliko našla da su ok, i naravno icsi. Što su vama rekli?
Hvala na odgovoru . Mi tek idemo u prvi postupak za koji dan, čekam menstruaciju pa ćemo vidjeti. Rečeno nam je da je jedino ICSI opcija. Baš me brine tih 0% 😔 Dali to
znači da postoji mogućnost da neće biti niti jedan ok? 😳
Inače dijagnosticirana mu je i varikokela gr II , ali smo se odlučili da nećemo ići na opciju operacije da ne gubimo vrijeme na oporavak jer ni ne mora značiti da je to razlog lošeg spermiograma. Moj AMH je 9,75 (31g.), Nije ni moj nalaz baš bajan s obzirom na godine. 🙄
Ladyluu jel ti beta baš pala na 0? Stvarno čudno da još nije krenulo. Trebala bi se javit liječniku…
Nije jos 0, sad je 1.2 ..zvala sam,zato ssm radila pnovno betu. Zar mora biti 0?
Ruška znaš li na koliko mm su ti obično davali štopericu? Posebno u tom dobitnom kad nije pukao?Negdje sam našla podatak da LH ne smije biti veći od 20 na dan štoperice, a ako već dođe do porasta LH da se ne smije čekati 36h za aspiraciju… Probala sam ja odradit prirodnjake i prošle godine 2 ciklusa za redom, oba puta ovulirala na dan pregleda 9 dc. 🤷🏻♀️ Ovo je bila treća sreća 😂
Kod mene treba dati štopericu na cca 15 jer na 18 mi puca folikul.ovulacija oko 10dana.sve mi se produzi ako uzimam estrofem,a tada folikul izdrzi do cca 20,ali nemora biti pravilo.koliko ti je jos postupaka ostalo?
🙋34👨🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
4 iseminacije od 10/2018-02/2019
4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
5/2019 FET 1blastocista,beta 0
7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
Poliklinika Škvorc
10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
1.Beta 14dnt 1042
Budi pozitivna,moras imati strpljenja🙂tesko je,ja sam na mpo u ri godinu dana,i ne predajem se. tek si počela i zato ne odustaj🤞
Ma ne mislim odustat i znam da treba imat strpljenja, ali godine idu i ako ne uspije ovdje u nekom razumnom roku ili barem ne osjetim da sam blizu, razmišljam da treba probat drugdje. Ne osjećam se baš kao da sam tek počela jer sam prije imala prirodnih trudnoća koje nisu sretno završile, a nakon vanmatericne i operacije više se prirodno ništa ne događa. Ali cijela priča s bolnicama i trudnoćama sada traje već par godina i ne znam hoću li imat volje još godinama to prolazit.
Tebi je danas u planu transfer je tako? Javi što te dočekalo i kako je prošlo :)
Luda kod mene je bila ista situacija sa prirodnim neuspjelim trudnocama 4 puta, u Ri sam bila kod njih 4mj dok smo nalaze povadili i sve pobavili i onda godinu dana postupaka. Prvu stimulaciju isto mi nisu pogodili i neslavno zavrsila. Rekla drugu cemo josbtamo a onda vidit sta dalje ako ne uspije. Na kraju zadnji smrzlic kojeg smo imali uspjeli. I bas mi onda profa rekla da oni najveci postotak uspjeha imaju u roku 14mj pokusavanja i iz FET-ova. Nije neka utjeha al meni je tih godinu dana brzo proslo sad kad gledam. Inace imam 33 tako da smo tu negdje po godinama oa shvacam da ti se ne da puno vremena gubiti posebno ako zelite vise djece. Sretno!
Sretno na transferu Ruska!
Grizli hvala na ohrabrenju. Vidjet ćemo šta će sad biti s ovim i svakako ću još jednom probat za par mjeseci pa onda vidjet kako se osjećam. Ne mislim odustati, ali ako procijenim da si povećavam šansu, a financijski si mogu posložit po meni je bolje što prije probat s eventualnim prelaskom kod privatnika. Uvijek mogu i poslije nastavit u bolnici ako budem htjela.
Ne mislim uopće o tome bih li imala više djece, ako bude jedno bit će super :D a ako ne uspijemo uvijek ima i nekih drugih stvari kojima se veselim.
Inače dijagnosticirana mu je i varikokela gr II , ali smo se odlučili da nećemo ići na opciju operacije da ne gubimo vrijeme na oporavak jer ni ne mora značiti da je to razlog lošeg spermiograma. Moj AMH je 9,75 (31g.), Nije ni moj nalaz baš bajan s obzirom na godine. 🙄
I mom je varikokela, i isto smo odlučili ne ići na operaciju. Kakvi su mu hormoni? Visok fsh?
A gle, možda sad na punkciji bude bolje stanje, nikad se ne zna 😊 gdje ste u postupku?
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Sortiraj odgovore
Najstariji