Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Gelica
    27. Rujan 2019. 20:18

Mrva1986

Ej cure, vidim da ste se raspusale o dr Alebicu. Ja sam bila kod njega u 2 postupka i imam samo rineci hvale. I na njegov pristup i na odgovaranje na mailove, apsolutno sve. I cijela ekipa tamo je super. Na zalost nisam dosla do pozitivne bete. Trebala sam sad ponovo u pistupak al mi se nasrala cista na lijevi jajnik i nije otisla ni sa duphastonom. Sad cekam iduci ciklus da vidimo kaj bude. Sretno svima… Ljubim vas💓🥰

Stvarno ga se ishvalilo, i sad evo i ti kažeš samo riječi hvale za njega..morat ću ga ozbiljno uzeti u obzir. 😃 Nadam se da će ti u sljedećem ciklusu cista nestat i da ćeš krenut u novi postupak, dobitni naravno. :)

skoljka
    27. Rujan 2019. 21:45

alokiti

Ne znam koliko imam folikula, u ponedjeljak na prvoj folikulometriji (6.dan ciklusa) ću saznati. Sad vidim da spominjete i tajming vađenja, oplodnje uz neradne dane, vikende… Meni 13.dan ciklusa - kad je rekla da ide punkcija - pada na 7.10. što je ponedjeljak pred praznik, nadam se da će raditi i gin i anesteziolog..

Obavezno pitaj za to dr. Ona ce ti sve objasniti, zbog mene je i nedjeljom dolazila od kuce da mi napravi transfer i ona i embriolog, tako da vjerujem da ce ona sve organizirati slobodno je pitaj sve sto te zanima, ali nemoj cekati da te posalje da se obuces jer je tad gotovo, vec na folikulometeiju ide druga cura, tako da dok te pregleda pitaj, i ako bude Turudicka kojim slucajem a ne Ana slobodno pitaj sve sto te zanima, samo  s Turudickom budi ljubazna 😅

Vrapčić123
    27. Rujan 2019. 21:46

Pozdrav curke, vidim lijepih i manje lijepih vijesti koliko vas stignem pratiti.... Veselim se pozitivnim komentarima, a oni manje pozitivni će uskoro sigurno biti pozitivni, sigurna sam... Imam jedno pitanje: naime u ponedjeljak bih trebala ići na aspiraciju,(ukoliko sutra na uzv bude ok), onda bi štoperica trebala ići sutra na večer, jel tako? I zanima me koliko je dugo najbolja apstinencija za muža jer će on morati dati uzorak u  ponedjeljak?

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Mala_martina1990
    27. Rujan 2019. 21:51

Curee drage, dali je koja na VV? Dali su poceli raditi u novom prostoru? Cekam mengu da ih zovem,nisam bila od 6mj...Sad u nove pobjede!!! Svim curama novim i starim puno sreće 😍😍😘

En@
    27. Rujan 2019. 21:52

Vrapcic123

Pozdrav curke, vidim lijepih i manje lijepih vijesti koliko vas stignem pratiti…. Veselim se pozitivnim komentarima, a oni manje pozitivni će uskoro sigurno biti pozitivni, sigurna sam… Imam jedno pitanje: naime u ponedjeljak bih trebala ići na aspiraciju,(ukoliko sutra na uzv bude ok), onda bi štoperica trebala ići sutra na večer, jel tako? I zanima me koliko je dugo najbolja apstinencija za muža jer će on morati dati uzorak u ponedjeljak?

Vcrs akcija.najbolje je 2 dan(sub i ned) i pon ujutro daje uzorak

Ja 32,AMH 26,8, hipotireoza, endometriom L.j 1,8
    On 41,oligoasthenozospermia
    3.mj/18 Petrova (dr.Vrcic 😍)
    menopur 150,225, cetrotide
    14 oocita,icsi 4,transfer 2 blastice,beta 0
    7.mj/18 Petrova dr.😍
    Ovaleap 225,150, cetrotide
    18oocita,icsi 12,smrznuta 1 blastocista Fet 2.mj/19 uz estrofem,beta 0
    9mj/2019 kbc ST(dr.Marusic 🤮)
    Bemfola 150,225,150, Cetrotide
    transfer 8stanicnog beta 0
    2/20 fet (dr.Budimir) blastociste beta 0
    Vracam se kod dr.😍

Vrapčić123
    27. Rujan 2019. 21:57

Nikitta

Evo vijesti. Stanica se nije oplodila/podijelila, tako da ništa od transfera, kao što sam i pretpostavila. Objasnila je da te poludozrele js uvijek imaju manje šanse za oplodnu, i da je jednostavno prerano napravljena aspiracija, ali da do idućeg jutra ne bi izdržao folikul. Što je igra živaca i treba imati strpljenja i biti uporan. Eto - barem znam da su stanice još uvijek okej, da ovuliram i da mogu i dalje pokušavat, što stimulirani, što prirodnjak.

Draga Nikitta žao mi je zbog vijesti... U konačnici ćeš doći do pozitivnog, ne poznam te osobno, no sigurna sam da si pozitivni borac, tako da će na kraju biti pozitivno :)))))

Vrapčić123
    27. Rujan 2019. 22:00

En@

Vrapcic123

Pozdrav curke, vidim lijepih i manje lijepih vijesti koliko vas stignem pratiti…. Veselim se pozitivnim komentarima, a oni manje pozitivni će uskoro sigurno biti pozitivni, sigurna sam… Imam jedno pitanje: naime u ponedjeljak bih trebala ići na aspiraciju,(ukoliko sutra na uzv bude ok), onda bi štoperica trebala ići sutra na večer, jel tako? I zanima me koliko je dugo najbolja apstinencija za muža jer će on morati dati uzorak u ponedjeljak?

Vcrs akcija.najbolje je 2 dan(sub i ned) i pon ujutro daje uzorak

Ok, hvala lijepa :))))

MalaM1
    27. Rujan 2019. 22:12

Pozdrav cure! Evo pokušaj broj 2.  Dali je netko imao slučaj da je spermiogram pokazao 0% morfološki normalnih spermija, ? Inače dijagnoza je oligoastheno..

• ladyluu
    27. Rujan 2019. 22:27

Pozz lijepe moje dame..ja sam malo odmarala..ali sam.se opet vratila..imam problem,znate da sam.imaala IVf pa je bila.biokemijska..ali,ja jos ne dobivam..znaci od danas je 10 dana od pada bete,imam.vec tri dana malo krvi(slicno.impalatciji,tako malo vec 3 dana)..a menge nema prave,a upucena sam.da bi trebala.bas biti obilna,cak me nista ni ne boli..sta da radim,jel to normalno?

• ruška
    27. Rujan 2019. 23:02

Luda83

Thinkpink i Luca hvala na ful detaljnim informacijama. Ja sam odradila (odnosno odrađujem) tek prvi stimulirani, ali mislim da neću imat puno volje prolazit to još nekoliko puta na ovaj način. S obzirom da mi ova sitimulacija nije nikako bila pogođena, mislim da ću nakon pauze probat još jednom tu u Rijeci, ali ako tada ne bude uspješno vjerujem da ću odlučit probat kod privatnika.
    Jel možete reći koliko otprilike ste platile same postupke, a koliko lijekove (znam da to dosta varira, ali čisto okvirno me zanima).

Budi pozitivna,moras imati strpljenja🙂tesko je,ja sam na mpo u ri godinu dana,i ne predajem se. tek si počela i zato ne odustaj🤞

🙋34👨‍🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
    4 iseminacije od 10/2018-02/2019
    4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
    5/2019 FET 1blastocista,beta 0
    7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
    9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
    1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
    Poliklinika Škvorc
    10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
    1.Beta 14dnt 1042

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.