Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Jenn
    27. Rujan 2019. 17:25

MamaNina ja sam koristila Crinone u 2 postupka, stavljala navecer, istisnes sto vise mozes, ako ostane malo u cjevcici nije problem jer je dovoljno ovo sto izadje..stavlja se navecer i to je dovoljno jer da nije nebi ga prepisivali, ne brini 👍

• mamaNina
    27. Rujan 2019. 17:47

Jenn

MamaNinaja sam koristila Crinone u 2 postupka, stavljala navecer, istisnes sto vise mozes, ako ostane malo u cjevcici nije problem jer je dovoljno ovo sto izadje..stavlja se navecer i to je dovoljno jer da nije nebi ga prepisivali, ne brini 👍

Hvala ti. 👍😍 

• alokiti
    27. Rujan 2019. 18:02

Ne znam koliko imam folikula, u ponedjeljak na prvoj folikulometriji (6.dan ciklusa) ću saznati. Sad vidim da spominjete i tajming vađenja, oplodnje uz neradne dane, vikende... Meni 13.dan ciklusa - kad je rekla da ide punkcija - pada na 7.10. što je ponedjeljak pred praznik, nadam se da će raditi i gin i anesteziolog..

• alokiti
    27. Rujan 2019. 18:05

skoljka

alokiti

@skoljka: 👏👏👏😍 Ma je simpa mi je dr, ali me još uvijek brine hoću li dobiti anesteziju za punkciju jer mi nije otvoreno odgovorila na to pitanje… Nego kao " budite bez brige, imamo mi to sve, neće vas ništa bolit" pa ću joj sad na folikulometriji reći da me jako strah te boli i htjela bih bit sigurna da ću dobit anesteziju. Kako je bilo kod tebe?
    @Gelica: hvala na ohrabrenju!

Ma hoces sigurno ona to podrazumjeva ako je vise folikula, ja je nilad nisam niti pitala, ona sama kaze idemo sa aneatezijom jel tako, ja kazem to se podrazumjeva 😊uvijek me anesteziolog cekao, jedino ako imas 2-3 folikula onda ni nemas potrebe stvarno. Koliko imas do sad folikula… učim se još na ovaj forum.. ovo gore sam odgovorila Skoljki :)

Ups... ovo gore sam odgovorila Skoljki.. učim se još kako radi ovaj forum :)

• Jenn
    27. Rujan 2019. 18:12

Ja se piknula, ova olovka od gonala mi skroz glupava i nezgodna, draze su mi one klasicne injekcije 😏🤪

• mamaNina
    27. Rujan 2019. 18:22

Jenn

Ja se piknula, ova olovka od gonala mi skroz glupava i nezgodna, draze su mi one klasicne injekcije 😏🤪

Meni gonali pikanje prosli super, ali nuspojave uzas...bas sam ovaj put tesko ponosila to pikanje. A menopur nam puko jedan, pikamo i sve prsne okolo🙈🙈 U kojoj si ti fazi? Koji dan ti je? 

• Jenn
    27. Rujan 2019. 18:26

Meni menopur bio super i za piknuti i sa nuspojavama, ovo me pece vidjet cemo hoce li biti nuspojava..danas tek prvi dan pikanja, 2dc

• Jenn
    27. Rujan 2019. 18:28

Alokiti pratimo se, ja sam dan iza tebe..isto mi tako punkcije padaju, 13.dc, to je taman praznik..mislim da kod nas u Ri rade bez obzira na praznike..

• mamaNina
    27. Rujan 2019. 19:00

Jenn

Meni menopur bio super i za piknuti i sa nuspojavama, ovo me pece vidjet cemo hoce li biti nuspojava..danas tek prvi dan pikanja, 2dc

Vidis kako to svakom drugacije. Sretno👍👍

• Mrva1986
    27. Rujan 2019. 19:15

Ej cure, vidim da ste se raspusale o dr Alebicu. Ja sam bila kod njega u 2 postupka i imam samo rineci hvale. I na njegov pristup i na odgovaranje na mailove, apsolutno sve. I cijela ekipa tamo je super. Na zalost nisam dosla do pozitivne bete. Trebala sam sad ponovo u pistupak al mi se nasrala cista na lijevi jajnik i nije otisla ni sa duphastonom. Sad cekam iduci ciklus da vidimo kaj bude. Sretno svima... Ljubim vas💓🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.